Första dagarna i Baton Rouge

Hello

Då var man i USA igen ! :) Känns grymt härligt att vara tillbaka och jag saknar inte sverige alls ! Orkar inte skriva så mycket utan laddar upp en massa bilder så ni får se stället :)


På Kallax :)


Såg Eclipse på Planet ;D



Jag lekte lite cool på planet ;D


FRAMME ! :)


Jens posar med hannahs blommor :)


Gav Gabe en Homework i svenska :)


<chelsey Pooosar ;D


Food !




GO GATORS !! :P


jens visar sin vackraste sida..






rene , morgan och justin :)




Halloween affär ;)


Justin hittade en kompis




noooo

Hello

Nu har jag druckit min fjärde kopp kaffe för i natt. Ganska kul med tanke på att jag drack den precis när klockan slog fyra ! ETT TECKEN ?! Nej men jag är i alla fall sjukt kiss nödig. Men de kändes jobbigt att gå på toa ! Så jag bloggar lite i stället då :) Är inte alls nöjd med min header, om jag skulle få nån minut över i morgon kanske jag lägger upp en ny. Har som sagt några på lager ;)

Update:
- Jag gick på toa iaf ! för alla ni som vill veta. Intresse klubben sprängs av utmattning just nu !

update:
-
två h kvar


Resa

Hello

Har inte hunnit skriva tidigare idag för har haft fullt upp hela dagen ! Började med att jag steg upp sex för att jobba. For hem från jobbet vid fyra och fram till nio tvättade jag non stop ! Vid nio drog jag till jobbet igen för att jobba natt , och ja , här sitter jag nu ;) Han inte riktigt tvätta allt utan har kanske en maskin som jag ska fixa i morgon. Imorgon är det ju dagen före den stora avrese dagen ! :) Längtar gode mycket men känns som om jag har så lite tid !
Bara i morgon ska jag hinna :

*Fixa A-kasse papper med Sandra
*tvätta
*Packa klart
*Handla
*Städa bort stöket från packningen
*sova
*Fara till Vidsel
*Åka tillbaka till Älvsbyn
*Få besök
*Gå på banken

Jag får lite panik när jag skriver allt detta ! Lär ju inte hinna sova när jag slutar jobbet klockan åtta. Blir att slå på en maskin tvätt de första jag gör , leta fram alla papper till a-kassan och sen städa läggan. Måste även gå på konsum och inhandla en stock snus att ta med till resan samt hinna på banken. Vid ett går min buss till vidsel och jag far hem därifrån vid fyra fem. Sen blire packa de sista. Bilen mot kallax avgår 04.30 på torsdag morgon ! FUCK. Lär ju bli att sova på flyget iaf. Då går det ju iaf bort lite flygtimmar , för lär bli gode många timmar innan vi är framme. Känns nästan lite overkligt att vi ska fara , kommer bli så sjukt roligt när vi väl kommer fram. Så fort vi är framme kommer jag skriva det på bloggen. Kommer även berätta var jag befinner mig ;) Lovar att fota en massor och lägga upp en massa bilder hela tiden, iaf så mkt jag hinner. Måste ju få njuta av min semester också ;) Nej nu ska jag pimpla i mig lite kaffe ! Kommer behöva det inatt !

Au revoir

Du måste finnas

Hello

Skrev ett inlägg igår från mobilen men märker nu att de aldrig kommit upp. Så jag får helt enkelt skriva ett nytt. Helgen har varit bra :) I fredags Hade vi tjejfest för camilla hos mig , dock var jag och rebecka lite slitna så vi la oss vid tolv. Fredagar är egentligen ingen bra festar dag , man är alltid så slut efter veckan som gått.
På lördagen åkte jag upp till stugan , Självklart missade jag när pappa sköt en älg. Lyckas alltid missa det ! Men det kommer väl nån gång när även jag får vara med när det händer.

Är egentligen sjukt många saker som jag måste göra ! Åker på torsdag och har massor med kläder som jag måste tvätta ! Har inte ens börjat packa nått. Måste även fixa klart alla mina räkningar och göra det fint i läggan. Camilla ska nämligen bo här och ta hand om Pixie medans jag är borta. Så de måste ju se någorlunda fint ut när hon ska vara här. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Hade tänk tvätta hela dagen i morgon också men nu åkte jag på jobb. Så imorgon jobbar jag först 7-4 och sen vaken natt ! Underbart !
Nej men tänk om jag skulle ta tag i lite saker istället för att sitta och slö titta på en massa serier på datorn.

Nej nu ska jag inte sitta här och tycka synd om mig själv ! Ska gå ner till tvättstugan och kolla om det är ledigt.

Au revoir

PAPA

Hello !

Kom precis ut ur duschen så är lagomt blöt just nu :P  Kan ju inte vara smutsig när vi ska fira Camilla aka aschmedoo ikväll :) Kommer nog bli grymt trevligt ! Brudar , singstar , onyttiga saker samt lite alkohol på det ;D Låter ju inte helt fel i mina öron. De enda negativa är att jag inte har några tv kanaler förens på måndag! Det suger. Men vi får se nån bra film i stället och sjunga högt och vackert !

Nej nu ska jag Damsuga och fixa till lite i läggan !

AU REVOIR


Sömn

Hello !

Jag har tagit bilder idag :) Har inte gjort de på sjukt länge men de känns nice att ha tagit upp kameran igen.
Men eftersom jag inte orkat trixa i PS än så bjuder jag bara på några vanliga från idag :) De andra får ni vänta med till sen tror jag. På tal om nått helt annat så har jag börjat kolla på Vampire Diaries ! Jag brukar inte gilla serier men den här är iaf grymt bra ! Så till er som gillar fantasy och Twilight kan jag starkt rekomendera den !
Såklart så är det inte lika bra som Twilight (inget klår dom filmerna) Men ändå massor med bra.

Igår hände en gode mysko grej. Vid typ  sex på kvällen  la mig i soffan och slötittade på Sex and the city. Eftersom jag jobbat natt och inte sovit sóvit speciellt mkt var jag gode trött vilket resulterade i att jag somnade. Vaknade sen halv ett på natten och var sjukt förvirrad ! ;D Hade ingen aning om var jag var och varför jag hade kläder på mig. Fattade aldrig att jag somnat på soffan. Sen när jag väl insåg det släpade jag mig till sängen och sov till halv åtta ! Var dock gode pigg där vid halv ett men somnade tydligen i sängen ändå !
Så egentligen borde jag inte vara trött just nu men känner mig ändå lite små sömnig. Fast de är ju egentligen bra eftersom jag inte borde vända på dygnet.

Nej nu ska jag fortsätta att kolla på vampyrer och sen blir det sängen med en bok som date ! Börjar jobba halv sju i morgon och måste nog stiga upp halv sex för att hinna till parkskolan i tid ! Önska mig lycka till !

Jag ändrade mig , ni får bara en bild som är tagen med min cam ;D


Au revoir

De tar sig

Hm , designen börjar ta sig nu ! Var lite tjorvigt med att sätta ramar runt inläggen men lyckades tillslut :)
Nu ska jag bara in med en ny header och ändra lite meny färger och sånt :) Men de får jag göra när jag kommer hem för har ju inte PS här :)

Kaffe


Nu sitter jag här igen , men två koppar kaffe i magen samt med en hjärna som känns mindre mosig !
Vilken tur att Linn glömde ta hem sex and the city boxen igår ! Håller på att se några avsnitt nu och tiden går mycket fortare :) Försöker iaf intala mig själv att den går fortare , om det är sant eller inte får ni avgöra.
Kom precis på att jag skulle ju kunna trixa lite med min blogg medans jag ändå sitter här , iaf fixa upp menyn som råkat trilla ner lite långt. Får se om jag orkar.

Au revoir

Potatis

klockan är bara tjugo i ett och jag är redan trött ! Inte bra, inte bra. Tror det är dags för en kopp kaffe nu !  Eller är nog lika bra att jag klunkar i mig två koppar så de ger nån effekt. Lär ju få springa och kissa hundra gånger men de är sånt man får ta. Kom precis på att jag har tvätt som hänger på tork i tvätt stugan hemma! Så måste nog ta och plocka ihop de när jag slutar. Hoppas ingen har bokat i morgon för hade velat tvätta några fler maskiner. Blev bara tre idag och har som sagt några fler kvar ;)

Förr när jag jobbat natt la jag mig alltid i sängen för att sova när jag slutat. Men nu kör jag alltid på soffan ! slår på en film på låg volym och lägger mig och inväntar sömnen, helt underbart skönt ! Jag avgudar soffan jag har nu och skulle inte vilja byta tillbaka till min förra. Är så skönt att ha en soffa som man kan sträcka ut sig i ! min förra var ju bara en mini soffa från ikea och som gav en höftproblem som en 100 åring ! jag har egentligen ingen aning om vad jag skriver. Min hjärna känns som mos och nu blir det KAFFE !

Olika varianter av potatis mos :








au revoir

TATU

Hello

Kan medela er att mina kamera är laddad nu ! :) Så imorgon blir det att bjuda på lite bilder. Måste ju visa upp hur jag bor. Fast kom på att de nog är gode onödigt eftersom jag antar att de få som läser denna blogg har varit hemma hos mig ^^ Men kan göra det ändå ;) Idag är det endast NIO dagar kvar tills jag lämnar detta land för något mycket bättre ! Kommer bli sjukt skönt med en Semester , längtar som bara den. Tur att jag började tvätta idag för måste ju ha med mig en del kläder när vi far. Fast tror jag packar lätt och shoppar desto mer haha ;D
ÅHHH jag längtar så sjukt mycket just nu ! Kanske man tillåme kan få sig lite färg , hörde att de hade varit 30 grader för nån vecka sen ;) 

Imorgon när jag sovit (jobbar natt) måste jag ringa till vetrinären och boka en tid för sterilisering för Pixie. Det smärtar i mitt lillhjärta att göra det men de är för hennes och mina grannars bästa. Eftersom hon löper gode konstant nu kan hon aldrig slappna av och skriker så högt att de hörs ända ner till tvättstugan :/ Hoppas jag får en tid innan jag far, hade varit skönt att få vara med när det händer. Eftersom hon löper så ofta nu kan hon heller inte vara med sina bästisar , så går det om man bara har hankatter till kompisar. Men de blir nog bra tror jag :)

smurf ! jag vill tatuera mig och det är NU !! Hitta denna bild nyss , min halvfärdiga kvinna
Hon var gode snygg i svart också ;)


au revoir

de går

Disk :  KLART
Tvätt : PÅBÖRJAT

Ser ju lovande ut iaf ! Har även hunnit byta köksbord samt stolar och varit på tippen med min käre far :) Så nu slipper man vara rädd att stolarna ska gå sönder när man sitter på dom ;) Pappa har även skruvat upp min hatthylla. Har fortfarande inte hunnit ladda kameran men de ska jag göra nu ;) Har ju faktiskt gjort mycket annat nödvändigt ! Nu ska jag lägga mig i soffa och läsa lite och kolla om de är nå bra på tv , måste ju ladda inför natten ju !



au revoir !

STÄDNING

Hello

Som ni märker så är min blogg gode halv färdig, men jag orkar inte göra klar den just nu. Tappade all motivation till blogg design just nu. Blir nog att trixa färdigt med den inatt då jag jobbar. Just nu borde jag egentligen gå och diska bort ALL disk jag har ! Borde också tvätta samt ladda kameran vilket jag ännu inte har gjort. Så mycket jag borde göra men ack så lite jag gör.

Igår blev det att se Sex an the city med Malin och Linn. Kollade på en massa random avsnitt och surrade. En m ycket trevlig kväll :) NEJ nu ska jag ladda kameran och sen diska ! Kan inte sitta här och blogga bara för att skjuta upp allt tråkigt som jag måste göra !

au revoir

hgfghgfhgfh

bygger om

K and P


Morning

Hello

Godmorgon alla !
Eller borde skriva godlunch eftersom klockan är typ halv ett. Idag vaknade jag typ halv tolv vilket var grymt skönt ! Pixie har skrikit hela natten så jag har vaknat flera gånger. Är grymt less på att hon ska vara i löpen hela tiden , men mest tycker jag synd om mina grannnar ! För hon skriker inte speciellt tyst.
Nu ska jag ladda mitt kamera batteri så jag kan börja leverera nå nya bilder !

Au revoir

Hundraåringen

Hello

Idag har de varit en rätt okej lördag :) Började jobba vid kvart i tolv och slutade åtta. Gjorde mys i läggan när jag kom hem och sen kom det lite brudar på besök :) Spelat Buzz och pratat hela kvällen , inte helt fel :)
Har kommit på att jag inte blir speciellt pigg av kaffe ! Slevade nyss i mig en stor kopp och är fortfarande trött. Fast kanske behövs några fler koppar innan man vaknar till liv , smart jennie smart.
Men jag behöver nog inte vakna till liv just nu eftersom klockan är tre minuter över tolv.. Tror jag ska besöka duschen och sen flyga rakt ner i sängen. Låter som en riktigt bra plan eller hur ?!

Måste även läsa nått kapitell ur sagan om de två tornen. Har inte tagit mig igenom den än. Men de kanske inte är så konstigt eftersom jag börjat läsa en annan bok samtidigt. Sagan om ringen böckerna är som sagt lite jobbiga att läsa ibland så de dagar jag är seg i huvudet brukar jag läsa "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann " Grymt bra bok av Jonas Jonasson som alla borde läsa. Hoppas han ger ut fler böcker för gillat sättet han skriver på.






Au Revoir

</3

Idol

Hello

Sitter och kollar idol med Sofaja och Camilla. Eller just nu är det reklam..
Vet inte riktigt vem som jag hejjar på men Jay är ju rätt bra iaf ! Hoppas iaf inte att Alice åker ut för skulle vilja höra när hon inte sjunger med näsan. Hon var bäst när hon sjöng Samson !





nu ger jag upp det som ska vara störst av allt.
Jag blir bara besviken
   

Au revoir

kaffe@just nu



Snuffipuff

Hello

SItter just nu hos Camilla :) Var duktigt och gick hit ! Tog även med mig Pixie så hon fick leka av sig lite med Kejll-åke och Blake. Dagens Facebook Grej måste ju vara snön Haha. Inte bara en som skrivit "åh de snöar"
Om jag ska säga min åsikt så tycker jag det är ganska trevligt med snö. Allt blir så mycket ljusare och finare.
Tror jag måste införskaffa lite fågelmat så mina fina sidensvansar slipper äta rönnbär och bli fulla och dö. Har hittat 4 stycken utanför dörren redan ! Så blir att köpa lite gomat till dom ;)

Nej de här blir en kort blogg , ska snart äta :)

Hittade lite bilder på Camillas dator :)

Pixie var lite mindre här :)


Jag i brunt hår ;D


Au revoir

Favorit i repris !



halv åtta hos...

Hello

Då har man natt jobb igen då. Började städa köket på jobbet i tisdags så inatt har jag gjort klart det :)
Kan säga att de tog gode många timmar ! Men men nog om köket på jobbet.
Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Skulle egentligen börja jobba nio men fick börja fyra istället och jobba till åtta , gå hem en timma och sen komma tillbaka nio och börja om :P Lite drygt men de funkar. Klockan är iaf just nu tio över tre så natten har gått gode fort iaf :) Tror därimot att jag ska vara sjukt duktig när jag kommer hem och inte sova ! Ska nog börja med att tvätta de första jag gör tror jag. Har som sagt endel tvätt som behöver tvättas.. Känns som att jag bara har fula kläder i min garderob just nu. Så Tvätt blir det när jag slutar jobba. Men om nu tvättstugan råkar vara bokad så kan jag ju alltid Diska eller städa i läggan. Har en förmåga att stöka ner den ganska så bra. Måste bli bättre på att hålla ordning !

Fredagar brukar ju vara sjukt bra dagar , men nu kan jag inte se fram emot helgen lika mkt för råkar jobba lördag söndag. Men man ska inte klaga för de finns massor som inte har något jobb. Så det är bara att slita så man får in lite kooosing. Men en rolig sak är att jag blivit gode duktig på att lägga mig i tid på kvällarna ! Ligger oftast före elva eller iaf innan tolv om jag är själv hemma. Mycket bra för att vara Jennie Lundberg. Hade ju en period i våras då jag inte la mig före tre på morgonen ! Skönt att man kommit ur den. Vet egentligen inte varför jag la mig så sent men tyckte de var så grymt skönt att somna när man var riktigt trött.. Hm dålig motivering kanske.



au revoir

Wild

Dagens film tips: In to the Wild





Fire

Hello

Sitter på jobbet och har natt. Endast sju och en halv timma kvar tills man får bädda ner sig i sängen !
Tror dock natten kommer gå lätt eftersom jag slumrade till i soffan idag. Blev sjukt trött där vid fem tiden så la mig och slö tittade på tv , vilket resulterade i sömn. Vaknade inte ens när camilla knackade på dörren och kom in ! Inte bra.

Har även hunnit med en prommis med linn samt mat på Cafe storgatan. Efter vi ätit klart började vi diskutera meningen med livet , en sån där djup sak som man inte bör fundera på. Vi kom iaf fram till att man vill så mycket men gör så lite. Har iaf efter denna diskution kommit på att jag kanske borde läsa till undersköterska. Är egentligen inte så många kurser jag måste läsa till eftersom jag läste gode många omvårdnads kurser på gymnasiet. Men som sagt vi får väl se vad som händer. Hade tänkt hinna in till syon imorgon och höra vad jag behöver läsa och hur länge de kommer att ta. Hade ju varit chill om man kunde börja efter jul i så fall eller nått. Är egentligen inte ett dugg sugen på att gå skola men känns som om jag kommer få betydligt mer jobb om jag blir undersköterska. Gick ju som sagt Barn och Fritid på gymnasiet och vart ju i princip ingenting. Varför gick man ingen smart linje som typ el eller bygg ?
Sen har jag ingen aning om vad jag vill jobba med i framtiden heller. Vet inte om jag vill jobba med skrikiga ungar och jobbiga barn ? Känns som om jag vill göra något annat i livet. Är dock lite sugen på att utbilda mig till brandman i sandön. Synd bara att det är långt borta... Sen bor man på internat vilket säkert är sjukt kul MEN antar att man inte får ha pälsdjur där ? Blir ju svårt att ta med Pixie då. Fast de borde man ju kunna kolla upp , vad dom har för regler och sånt. Läst på gode mycket om utbildningen i skydd mot olyckor (brandman) och den verkar iaf grymt kul ! Är dock gode höga intagningspoäng på den... Men som sagt vi får se vad som händer. Tar en dag i taget och så får vi se vad som händer.

McCandless

Jag vill göra som Christopher McCandless , ge mig ut i världen och se vad som händer. Leva för dagen och låta mina fötter föra mig i rätt riktning.


Movie

Dagens film tips : The Color Purple





Denna film borde ALLA se !

ROCK ROCK AND MORE ROCK

Hello

Igår fredag blev de att jag följde med Sandra till havsbadet på personal fest :)
Tog bilen från Backträsk vid tre och for sen in till älvsbyn så jag kunde packa lite saker. Svängde förbi konsum och systemet och började sen rulla mot Piteå. När vi kom fram blev de lite chill på hotell rummet innan vi gick ut till dom andra som bastade och badade i havet ;D
Vid sju började showen Rock 'n' Roll Circus. Riktigt bra med duktiga artister. Sen efter showen och den gode maten blev vi utlovade rockotek, men det var ingen höjdare ! Spelades Dansband och diverse dåliga låtar.
Vi lyckades även bli kompisar med ett gäng pojkar på 6-7 år :p Sprang omkring i klackar och jagade dom under middagen haha. Sen ville dom att vi skulle fortsätta jaga dom nu på morgonen , men ack så råkade vi vara lagomt tärda från gårdagen så killarna fick leka själva :P 
Var iaf en grymt trevlig kväll ! 

Sitter just nu i Vidsel och väntar på att gamlingarna i soffan ska se klart "här är ditt liv " Hade velat se Sahara som går på trean istället :) Blev en mycket lugn lördagskväll och de kan vara gode skönt ibland ! Är dock en aning rastlösa men ska nog sätta mig och läsa lite i sagan om de två tornen. Måste ju ta och läsa klart böckerna snart , har läst dom tidigare men kände att jag behövde uppdatera mig lite på den fronten. Inhandlade ju även the last song för ett tag sen så var som lite sugen på att börja läsa den också. Filmen var ju riktigt bra så kan tänka mig att boken är ännu bättre. 

Au revoir

 

Alice

Hello
SÅg att jag inte bloggat på två dagar nu ! inte bra inte bra :/
Sitter just nu hos Sandra och lever rövare ! Hittade nästan hela vägen hit den här gången , svängde bara fel på ett ställe ;) Men nu vet jag iaf hur jag hittar hit så nu slipper jag fråga om vägen hela tiden.
Igår kväll for jag , Lnn och Camilla på tjejkvällen i Piteå. Förstår egentligen inte varför man ens far på en tjejkväll. Är ju sjukt med köer och massor med folk. Men det är som kul på nått sätt ändå. hade dock bestämt att jag inte skulle handla nå allas. Men kom ändå hem med en tröja och en bh från cubus. Men det var bra investeringar tycker jag ;) T
Men nu ska jag vara trevlig med Sandra och sluta blogga
AU revoir !