Strax ridning

Hello

Sitter just nu och taggar inför ridningen :) Tjugo i sex kommer sara och hämtar mig och sen drar vi :) Förra veckan fick vi tömköra så hoppas vi får rida idag. Har ju dock regnat hela dagen men verkar ha slutat nu ! inte så kul att rida utomhus om de regnar :/ Måste prata med annika om vi kan rida på dagen nån gång , skulle vara kul att rida i skogen och är ju lite svårt nu eftersom det är mörkt ute när vi rider.

Jag och min nutrilett kämpar fortfarande på ! Vill som inte sluta nu när de börjar hända saker ;) Ser framimot att kunna shoppa lite nya kläder som är lite mindre än de jag har nu !
Har ett par jeans sparade i garderoben som jag hade när jag gick andra året på gymnasiet , mitt mål är att kunna komma i dom jeansen ! Går inte riktigt än men hoppas att dom snart går att stänga ;)

Saknar att kunna lägga ut bilder på bloggen ! Hade tänkt köpa mig ett nytt ojektiv till kameran men nu la ju min mobil av :/ Så vet inte riktigt vad jag ska prioritera ! Var ju tänkt att jag skulle köpa en ny tv också men de får också vänta. FAN att iphonen skulle lägga av !

Saknar dig !

Hello

Ett tag sen jag skrev nu ! Har haft lite fullt upp så bloggen har  inte varit prioriterad.
I lördags gav min älskade iphone upp ! ;( Den vägrar ladda och vill inte alls vara med , så just nu har jag lånat mammas gamla nokia... men vad är en bal på slottet ?

Så på mobil fronten går de dåligt medans de på vikt fronten går bra ! Vägde mig idag och har nu gått ner 6 kg ! :D Bara 4 kg kvar tills mitt första delmål ! folk har även börjat säga att de syns och de är ju alltid kul :)




De tar sig

Hello

4,5 kg ner nu ! Egentligen är de nått kilo till men räknar de som vatten eftersom det är vatten man tappar i början. Har dock lååångt kvar till mitt slutmål men delmålet - 10kg är ändå inte så långt bort :)

Au revoir


Jägarexamen

Hello


Ikväll har jag varit på första kurs träffen för jägarexamen ! :D Tror vi kommer ha riktigt kul under dom här veckorna och är riktigt pepp på att plugga och läsa. Dom har även gjort om böckerna så nu har vi bara två istället för 7 som man hade tidigare ! riktigt skönt att slippa ha så många.

Så nästa höst får skogens invånare passa sig för då är jennie lundberg i farten ;)




Au revoir

Strålande jul

Hello

Ikväll har jag börjat ta fram julsakerna ! Än så länge har jag bara satt upp lite tomtar och har egentligen de jobbigaste kvar - STORSTÄDNINGEN. Det ska skuras och dammtorkas så allt är fint till första advent :) ska börja i morgon med köket och ta resten eftersom , förhoppnigsvis är jag väl klar till helgen !
Behöver även ett par nya dukar, gardiner, kuddfodral ,matta och en gran. Men de lär jag nog hinna fixa ;)
Har egentligen redan en liten gran men skulle vilja ha en stor gran iår ! Älskar verkligen julen så här ska pyntas !

Au revoir


No measure of time with you will be long enough. But we'll start with forever.

Hello

Som jag skrivit tidigare så var jag på Twilight maraton i Tisdags , Såg dom tre första och avslutade sen klockan tolv på natten med världspremiären av Breaking Dawn ! Filmen var helt underbar och jag fällde flera tårar <3
Jag som alltid varit skeptisk till bröllop innan har helt ändrat åsikt , vackrare bröllop än i filmen får man leta efter.
Jag vet att jag är bestatt men de står jag för !

For även och såg filmen en gång till igår ,den var lika bra då som i tisdags ;) 

 


12

Hello

Ikväll fick jag mitt första riktiga ge upp nutrilett il ! Varit sjukt omotiverad och har bara velat trycka i mig fetaste chips påsen. Helgerna är svåra för mig och har varit rastlös hela dagen , böt dock ut två påsar mot en bar så jag skulle få tugga lite. Känner mig dock lite lugnare nu och har för tillfället intagit sängläge , ska läsa lite och sen sova. Hoppas min motivation är högre imorgon.


11 dagar

Hello

11 dagar med nutrilett nu ! Går ändå rätt okej att bara dricka. Vissa dagar är jobbigare än andra och ibland rullar de bara på. Hade hoppats på att vågen skulle visa ännu mindre idag än vad den gjorde , men siffrorna går ju ner och de är ju skönt iaf :)
Ska egentligen bara väga mig en dag i veckan men kan inte låta bli att smyg väga mig varje dag ;)
Har ju en vikt app på Iphonen som hjälper mig att hålla koll på både vikt och BMI , är alltid lika kul att fylla i vikten och se en grön pil som pekar neråt :)


11 dagar


5 frågor - 5 svar

1. När ingen ser eller hör mig:

Sjunger och nynnar jag för mig själv ! Speciellt när jag diskar , tur att mina grannar är 60+ med nedsatt hörsel ;)

2. Jag går aldrig hemifrån utan:

Iphonen och snuset hänger ALLTID med ! Är gode beroende av Iphonen och får alltid lite små panik om jag ligger i tv rummet och den är i köket.

3. Min blogg heter som den gör för att:

Chris McCandless är en underbar man som verkligen levde livet och följde sina drömmar <3

4. Om jag vågade skulle jag:

Ge upp tryggheten här hemma och göra nått helt spontant och galet.


5. Om tio år kommer jag att:

vara 31 ;)


17 år

En till gammal bild då man var 17 år :)




Twi day !

Hello

Sitter i biosalen och har precis sett klart twilight ! Snart börjar new moon och tolv inatt är det värdspremiär på breaking dawn <3


Emo tiden !

Hello

Är i vidsel hos pappa och hittade en massa roliga bilder på datorn som jag tänkte bjuda på :D


Jennie med dreads ;)


Midsommar 07 - Jag och Camilla ;D


06 ?


Bild från siljansnäs , jag längst ut till vänster ;)






Pulver

Hello

Då var den här helgen snart slut. Men de gör mig inget eftersom det inte är speciellt kul att äta nutrilett under helgerna ! Alla andra gör goda middagar eller myser i soffan med gotta och sånt ! Själv blandar man sitt jävla pulver och väntar på att dagarna ska gå. Vill verkligen börja se lite resultat snart ! Vet att de bara gått en vecka men hoppas verkligen det börjar visa massor minus på vågen i veckan.
Jag behöver verkligen den här kickstarten så att jag ska bli mer motiverad att fortsätta. Dock borde jag inte klaga eftersom jag satt mig i den här situationen helt på egen hand.

Sen säger dom att sockersuget försvinner efter några dagar, Fine det värsta  suget kanske är borta men jag tycker ju forfarande att godis och chips är gott och det kan jag ju inte precis komma ifrån. Bara för att man inte äter något på länge så betyder ju inte de att man börjar hata det.
Så varför ska man gå igenom hela sitt liv och aldrig få unna sig något av de goda ? !
Jag tänker köra den här jäkla pulvret kuren tills jag tappat 10kg ! Sen kommer jag sakta men säkert föra in GI mat och byta ut pulvret mot det. Om jag tränar och Tänker på vad jag äter under veckorna tänker jag unna mig nått gott under helgen ! Tidigare åt jag godis/chips varje dag och att gå från det till GI och mer träning borde ju inte vara dåligt ? Eller vad tycker ni ? Är jag inne på helt fel spår...

Opium smugglare !

Hello

Jag och Camilla kollar Tintin- Blå lotus :D Min favorit Tintin när jag var liten.
Annars så går nutriletten bra , inne på sjunde dagen nu iaf :) Hoppas verkligen att vågen visar minus på torsdag då de är vägning på jobbet ! Tycker själv inte att de syns nå på mig men hoppas de börjar göra det snart. Slutar inte förens 10kg fläsk är borta !




Au revoir

Ljus

Hello

Fyndade dessa två ljusstakar på mio idag :) 187kr för båda två !
Dom pryder just nu min svarta Ikea bokhylla :)


Pepp !

Hello

Kom precis hem från Linn , sett lite SATC och pratat :) känns bra att ha nån mer som också försöker gå ner i vikt så man kan peppa varandra ! :) Vi kör inte samma diet men har vi båda har samma mål.

Ridningen igår gick för övrigt bra :)
blir dock lätt irriterad på mig själv när jag inte klarar av vissa saker. Har fortfarande problem men trenset och måste fråga Annika om hjälp hela tiden , men antar att jag lär mig det tillslut :)

Blä , tog en flour tablett för ett tag sen och nu hat jag ont i Magen! Fått de förut så beror ju inte på nutriletten , får sluta ta bajs flouret..

Bjuder på en bild på "ny" tvn som jag fick låna av mamma (observera att det fortfarande är en tjock tv)

Au revoir


Nutrilett

Hello


4 dagen på nya livet idag ! Som vissa kanske vet så har jag ju börjat med nutrilett igen :) Kört ren kur (5 shake påsar) sen i måndags och det känns riktigt bra ! Var inte alls peppad i början men nu har dock peppen innfunnit sig hos Jennie Lundberg :D Har tänkt köra ren kur tills jag gått ner 10kg , sen börja byta ut några nutrilett påsar mot vanlig mat och ta det mer långsiktigt , hoppas då på ytterligare 10kg minus.

Kanske hårda mål men de här ska jag klara !


Vantar

Mina nya snygga ridvantar som jag ska inviga idag ! :)


Beroende ?!

Hello

Just nu förstår jag verkligen hur en knarkare på avgiftning känner sig ! Inget godis på två dagar och jag är redan ett vrak! Inser hur sjukt beroende av socker man är , ett riktigt jävla (gott) gift Som är svårt att kontrollera !

Även varit sjukt rastlös ikväll så har städat och diskat i brist på annat ! For även till Linn vid nio för lite pepp talk :) kollade SATC och drack vatten ! Markus måste ha fått en shock när han kom hem och inte möttes av chips och cola ! Men i morgon är en ny dag och förhoppningsvis kommer de värsta suget släppa snart. Är även ridning imorgon något som jag längtat efter en hel vecka :D Onsdagar är helt klart bästa dagen på veckan numera !

Nej nu ska jag läsa ut min bok som jag helt och hållet försummat nu i några veckor !

Bjuder på en bild på en trött kisse som somnade i mitt knä idag :)

Au revoir


Pixie :)

Hello

Hittade lite snygga bilder på Pixie på Camillas dator :)

Skelögd ? ;)

Snyggis!





Helgens bravader !

Hello

Helgen börjar nu lida mot sitt slut , Ungefär 15 min kvar av denna söndag !
Igår flydde jag från min tv lösa lägenhet och och sökte mig till vidsel istället :) Åt riktigt gomat till middag och fick även sällskap av Amanda , Johnny och Sally ! Spelade lite kort och hade en kul kväll.

Efter ett besök hos farmor och Farfar (sistnämda döligt sjuk i förkylning) Tog jag muan och styrde mot byn igen. Mötte upp linn och lagade en god middag bestående av fläskfile och kroketter ! Fem av fem toast !
Vi syndade sen extra mycker eftersom vi både börjar våra nya liv imorgon. Peppar peppar säger jag bara ! Dock är jag gode taggad så de ska nog gå vägen.

Glömt berätta att mitt tv problem är löst ! Fick låna mammas gamla tills jag införskaffar en egen , Den är nyare och har betydligt bättre bild än vad jag hade på gamla tvn ! Dessutom har den TVÅ scart uttag så slipper byta mellan boxern och dvdn ! Lycklig brud.

Au revoir

tvlös

Hello

Det är fasen psykiskt påfrestande att inte ha någon tv ! Igårkväll löste jag korsord hela kvällen och nu har jag läst varenda blogg som går att läsa ! Hade precis tänkt börja dammsuga men insåg att det kanske är tidigt ? Eller när jag tänker efter så borde ju alla gamlingar i mitt hus vara vaken vid den här tiden !
Så nu ska jag dammsuga i brist på annat !

Au revoir

Fredag hela veckan

Hello

Sitter just nu själv uppe hos mamma och kollar på idol , Pixie rev nämligen ner min tv inatt så den är sönder. Vilken tur att det bara är en gammal rutten tjock-tv , annars hade jag blivit ledsen !
Om vi ska gå tillbaka till Idol är det inte lika kul att titta iår eftersom det inte finns nån jag riktigt gillar. Har haft en favorit varje år och de är lite konstigt att inte ha de iår ! Sen är jag nog den enda som inte tycker molly är speciellt bra ?! Hon låter ju  som alla andra duktiga sångare och tycker egentligen inte hon tillför speciellt mycket i tävlingen , hon har en bra pipa men smälter tyvär in i mängden.

Nu ska jag snart hoppa in i muan och åka till kyrkogården och tända lite ljus , Sen är det alltid så fint att bara gå och titta på alla andra ljus som lyser upp i mörkret. Sen så irriterar de mig att folk tror att Halloween är  i helgen FEL ! Halloween är ALLTID den 31 oktober , kom ihåg det ! (känner mig som en bitterfitta ikväll)



Au revoir


En fluga

Hello

Blev inte att rida nylita igår utan red flugan igen :) Börjat gilla flugan och det är riktigt kul att ha något att jobba med. Igår gjorde annika en hinderbana som vi travade igenom och det var riktigt kul ! Gick inte så bra till en början då jag har en förmåga att flänga lite med tyglarna ;) Fick dock till de bättre på slutet och de gick bättre !


Ridning

Hello

Ikväll blir de ridning igen ! :) hoppas på att få rida nylita idag :)


Farsdags presenter ;)

Hello

Snart är det farsdag :) Hittade en hel del bra grejjer på www.Coolstuff.se  som man ge bort till sin pappa ;)


Alla pappor vill väll vara en rocky kopia ?! I denna morgonrock kan dom ju iaf försöka...
599kr



Om frun shoppar mycket passar den här presenten utmärkt ! En sax med fem blad som garanterat strimlar kreditkorten ! 49kr






Alla män gillar väl öl, Så varför inte ge bort en ölprovning ! Testa olika sorters öl och lär dig hur det tillverkas. Alla männs dröm helt enkelt. 449kr





Alla olika Alla lika

Hello

hade egentligen tänkt blogga för typ 20 minuter sen men hade en liten kisse som inte ville kliva bort från min mage ;)
Hon blev överlycklig när jag kom hem idag och så fort jag la mig i sängen hoppade hon upp på magen och började spinna. Nu övergav hon dock mig för lite torrfoder , så då passar jag på att vara lite på datorn ;)

Helgen har gått riktigt fort den här gången ! Kan bero på att jag har haft fullt upp med att fixa inför Halloween kvällen som jag hade i Lördags. Allt blev inte riktigt som jag tänkt mig men funkade ändå. Synd bara att inte alla uppskattar det man gör och inser hur mycket tid man lagt ner på att göra kvällen rolig. Var dock ändå en riktig rolig kväll med brudarna och jag hoppas vi kan göra om det snart igen ! Dock inte hos mig för det var jävligt svårt att städa bort 3 påsar spindelnät ! ;)

Ikväll har jag och linn varit på en föreläsning om främlingsfientlighet. Var Riktigt bra och föreläsaren hade tidigare varit nazist och berättade om sitt liv och allt han varit med om. Synd bara att de var så få i publiken ! Typiskt älvsbyn.. Blev iaf en bra frågestund efteråt och tillochmed jag vågade ställa en fråga ! kolla in sidan http://www.umr.nu/ (ungdom mot rasism) mycket vettig sida.

Nu ska jag stänga av datan och sen sova !

Au revoir