Stäääd

Hello

Nu inleder jag operation Städa lägenheten ! Önska mig lycka till !


Strunt

Hello

Datorn verkar iaf fungera för tillfället så en liten blogg tänkte jag bjuda på ! Iphonen därimot fortsätter att tjorva ! Blir så jäkla less på att den hela tiden ska tjorva med laddningen så nu ger jag upp den. I morgon ska jag beställa en Iphone 4s till mig själv i försenad julklapp. Tycker faktiskt jag är värd en ny mobil efter allt tjorv med den jag har nu.

Sen om nu nån missat de så är de nyårsafton imorgon ! Har inte bestämt vad jag ska göra än och vet inte när jag kommer göra det heller. Känner mig helt menlös inför denna nyårsafton så kommer säkert sluta med att jag sitter själv hemma i läggan och gör ingenting. Får nästan lite panik då jag inser att ett helt år har gått ! Dagarna bara springet förbi och jag hinner inte alls vara med i svängarna. Jag tittar mig omkring och ser hur alla utvecklas och går in i nya faser i livet. Själv står man fortfarande och stampar på samma plats
och drömmer om ett mer spännande liv. Jag törs inte släppa taget om tryggheten och klamrar mig fast där jag känner mig säker. Inser även hur många vänner som jag glidit ifrån detta år , folk som flyttat eller som frivilligt avslutat bekantskapen. Men allt kanske har en vettig mening och kanske kan jag lära mig nått från allt som hänt ?

Nu ska jag inta soffläga , slå på en film och somna.



Au revoir

REP

Pga att iphonen lagt av och datorn strular så ligger bloggen i vänteläge just nu. Återkommer när läget för mina teknikprylar är mer stabilt !

Kvällen

Hello

Myser med min snyggis :) inte träffat hon på hela helgen och jag har längtat efter att få gosa med Lill sprätten :)
Ligger just nu och ser Harry Potter men funderar på att hoppa i säng , är gode trött och sängen ser inbjudande ut !

Annars så har min jul varit riktigt bra ! Bara tagit det lugnt och spelat en hel del spel :) även fått flera fina julklappar så har tydligen varit snäll iår ;)

Imorgon blir de jobb och sen ska jag kolla på en lägenhet ! Hoppas den är fin.

Au revoir


Toa ?

Fick denna snygga mugg av Camilla idag ;)


Underbara jul

Fiskarna har jul :)


God jul

God jul på er alla :)
Sitter och kollar på polarexpressen med Amanda och Sandra , julstämningen är på topp nu :)


Pic

Hello

Hitta en app där man kan göra collage av bilder :) Pixie fick vara försökskanin !


Dr jones

Hello

Ligger just nu och myser med Pixie i soffan och kollar på Indiana Jones :)
Börjar inte jobba förens tolv imorgon så då får man kolla film sent ;)

Annars har jag slagit in alla julklappar idag ! Har gode många papercuts kan jag lova ;) men nu är det gjort iaf. Paketen blev inte vackra men ska ju ändå slitas sönder och öppnas sen.


Bok tips !

Håller just nu på med att läsa boken om Lasermannen. Riktigt intressant och tycker alla borde läsa den ! :)


Under några månader årsskiftet 1991 och 1992 var Stockholm en stad i skräck. En okänd gärningsman, beväpnad med ett lasergevär, sköt sammanlagt 11 personer vid tio olika attentat. En dog, flera fick men för livet. Det enda offren hade gemensamt var sitt mörka hår och mörka hudfärg. Samtidigt genomgick Sverige sin värsta ekonomiska kris på decennier. I arbetslöshetens och krisens spår växte en ny militant rasistisk rörelse fram. Terrororganisationen VAM förklarade krig mot samhället. Runt om i landet attackerades flyktingförläggningar med brandbomber och molotovcocktails. Näst Tyskland hade Sverige flest rasistiska våldsdåd i hela Europa. Och i riksdagen hetsade Ny demokrati mot invandringen.


Cdon

Helloo


Beställde sista julklapparna från cdon idag ! :) Nu har jag bara två på byn som jag ska handla imorgon. Känns skönt att vara nästan klar ! Måste även inhandla lite julpapper så man kan slå in lite fint :)
Sen vet jag inte hur Indiana Jones boxen kom med i beställningen ;)


Kämpa !

Hello

Glömde ju helt bort att skriva hur de gick med vägningen i måndags ! Jag hade varken gått ner eller gått upp :) Hade ju trott att jag skulle ha ökat massor så de var ju skönt att jag hade fel. Har ju även börjat äta middag nu vilket är riktigt skönt ! Äter Gi mat och det har funkat bra. Märker dock att magsäcken har krymt för orkar inte alls lika mycket som förr ! Åt en räksallad idag och blev mätt riktigt fort.

Annars har jag inte hunnit göra speciellt mycket idag. Jobbade till fyra och åt sen middag med Camilla. Vid sex for jag med Therese på gymmet och brände fett ! Vi hade tänkt köra crosstrainer i 30min men alla var upptagna ! Så det fick bli bandet istället. Körde sen överkropp och plågade armarna , lär ha träningsvärk imorgon kan jag lova.
Nu när jag börjat äta middag ska jag även börja träna betydligt mer. Kände att det gick mycket bättre idag än när jag körde nutrilett. Så nu är mitt mål att träna MINST 3 dagar i veckan. Ska även mäta mig imorgon så jag har lite koll på mina mått , när man tränar ska man ju inte bara kolla på vågen.

Nu ska jag kolla lite tv och sen blir de sängen ! Längtar tills i morgon för då ska jag färga håret :)

Au revoir


Boris !

Idag slocknade ett liv !!!
Fick höra Av bekanta att hans namn var Boris. Minnesgudstjänsten kommer äga rum imorgon klockan 3 ;(


Lucia

Igår hade vi lucia besök på jobbet :)


Plus eller minus ?

Hello

Då var man hemma igen efter en skön helg i Sthlm :) Har som ni kanske sett i bloggen unnat mig mat i helgen ! I morgon är de vägning och är gode nervös över att jag gått upp...
Inte vägt mig sen i tisdag så vi får se vad den visar ! Ni får hålla tummarna för mig imorgon helt enkelt. Nu ska jag fortsätta se indiana Jones som går på femman :)

Au revoir


Juuul

Lite skillnad mot älvsbyns rondeller ;)


Sushi !


Manolo

Hello

Ligger i sängen och har precis sett klart Black hawk Down :) Gillar verkligen krigsfilmer !
Idag har det blivit en del shopping ;) två tröjor, ett par skor, underkläder , strumpbyxor och en liten väska till Iphonen (bild kommer)

Nu ska jag sova så man orkar med morgondagen.

Au revoir

Ps: skorna på bilden får tomten gärna komma med !!!!!!


Hundra kilo mat

Middag på Djingis khan ( stavning?! )


Nya skor

Nya skorna :)
Inga vinterskor direkt men fina och sköna. Perfekt då man ska på stan eller på kalas :)


Kallax

På kallax med broder :) snart Sthlm !


Mål och belöningar

Hello

Legat och läst en massa bloggar som handlar om viktnedgång med nutrilett/ camebridge. Ganska intressant att se hur alla olika människor påverkas och hur mycket vikt dom tappar. Nått som dom flesta dock har gemensamt är alla delmål och småbelöningar som dom unnar sig när dom nått delmålet , allt ifrån kläder till resor. Har funderat lite och gjort en liten lista på mål och belöningar :)

Delmål 1 : *9kg - Klänning till jul
Delmål 2 : *4kg - Riktiga jeans ( använder bara töjjbara jeans leggings nu)
Delmål 3 : *0kg - Boka tid för tatuering
Delmål 4 : *7kg - Resa

Stjärnan står för första siffran i vikten. Tycker fortfarande de är jobbigt att prata om vad jag väger så tillsvidare får ni nöja er med dehär ;)

Au revoir


Fyra veckor

Hello

Helt sjukt att jag idag hållit på med nutrilett i FYRA veckor !! Trodde aldrig jag skulle fixa såhär länge. Det längsta jag hållit på är 10 dagar och då tyckte jag de var länge ;) Nu rullar dagarna bara på och det är inga problem alls med att köra. I helgen blir det dock att äta två middagar , ska till Sthlm så tycker jag kan unna mig middag då :)
Har redan planerat vilka affärer jag ska shoppa på och jag och Linn ska besöka
Geeeeby ;) lite kul att Linn och Markus skulle ner samma helg som jag , Jens och mamma :)

Nu är klockan mycket och jag ska inta sovläge !

Au revoir


Misshandel

Har en busig inneboende som gärna river sönder toarullar ;)


Anna

Ser en dokumentär med Linn som handlar om anna wintour , riktigt bra !


En tätort på en slätt

Lasse ska till Peace and love i sommar ! Kan säga att jag är mer än sugen på en biljett just nu :)


I tried to comprehend, through the film of tears blinding me, the surreal fact that this amazing person was mine.

Nu kan man köpa Bröllopsklänningen som Bella hade på sig i Breaking Dawn ! Den är Designad av Carolina Herrera :D Alfred Angelo ska tillverka klänningen och den kommer ligga på 7000kr
Trodde den skulle vara betydligt dyrare än så !


Älskar verkligen ryggen ! Hela klänningen är så fin <3

mys

Hello

Sitter just nu i soffan med en gosig katt i knät :)
Ska snart skaka liv i henne för vi ska fara till camilla så  hon får busa av sig lite med kjell-åke och blake.