Farmors blommor

Fotade lite bilder hos farmor och farfar när jag var i stugan förra veckan :)






Vuxen ?

Hello

Igår blev man 21 år ! Måste erkänna att man har gode åldernojja ! Börjar känna mig riktigt gammal.
Tyckte nyss man fyllde 18 och fick börja hänga på krogen...
Vet dock inte om jag ser mig själv som VUXEN , svårt att veta när man verkligen blir det. I praktiken klassas jag nog redan som vuxen för länge sen , har egen lägenhet , bil , jobb och katt ! Men in real life så är jag inte så säker på om jag är vuxen alls ! Kanske ungVUXEN ? ;)


Nybadad och velvänd bíld :P

Lite bilder..

Hello

For till vidsel i onsdags och här kommer några av alla bilder jag tog :)



´





Filmtips !

Såg Den här filmen igår och den var riktigt kul :D Johnny depp har rösten till Rango och gör den riktigt bra !


SLAKT!!!!!!!!!!!!!


Obs! känsliga tittare varnas!



Tjuv :O


Inga fåglar kom till skada under fotograferingen.....................................................

Kissemissar :D



Harry Potter

Sjukt bra var den !!





Mugglare

Sitter just nu på bio och ska snart se den nya Harry Potter !! Kommer säkert gråta i slutet bara för att se är sista filmen ;( Skriver sen då jag kommer hem !

Skräckisar !

Hello

Jäklar vad pixie röjde på idag ute hos camilla ! Tror hon åt minst 10 fjärilar under den korta stunden vi var där :P Hon lekte även med en massa humlor men tyckte dom blev tråkiga när dom slutade röra på sig...
Camilla har ju även fotat när pixie åt sin första fågel ! Ska be hon skicka bilderna så jag kan lägga ut dom på bloggen sen ;)

När jag kom hem från jobbet sen hämtade jag upp linn och vi hyrde film på ok , blev en skräckis och man borde ju lära sig nån gång att skräckisar alltid slutar konstigt ! Satt sen och surrade på i soffan som avslutning på kvällen :) I morgon efter jobbet blir det först att springa på åsen med Therese och sen ska vi se Harry Potter ! Ska bli kul att se bion men känns tråkigt att de är sista filmen :/ Man har ju i princip vuxit upp med harry potter ! Tror jag ska börja läsa om alla böckerna så känns de nog bätte :)

Nej nu ska jag sova ! Börjar jobba klockan nio i morgon så ska försöka få några timmars sömn :)

Au revoir

Trötter



(Tidsinställt inlägg)

Thai mat

Hello

Precis ätit thaibuffe med sofia och de var riktigt gott :) Tycker ju iofs att all thai mat är god..
Tror jag ska ringa camilla och fara dit en sväng innan jobbet , Blir nog att ta med pixie så hon får vara ute lite också :) Var ju nån dag sen hon var där så tror hon längtar efter sina kattkompisar !

På torsdag är de möte och då får jag nog veta om jag får fast jobb till hösten ! Hade ju inte varit fel med en fast inkomst om man säger så :) Men den som lever får se , blir de inte fast jobb så hittar jag säkert nått annat att göra :) Brukar alltid lösa sig och jag vet att det finns arbetsplatser som vill ha mig :)

Nej nu ska jag ringa camilla så jag hinner fara dit innan jag börjar jobba vid fyra !

Au revoir

Dagens pryl - tic tac toast

Gör frukosten roligare med tic tac toast ! Ett bra lufarschack som lätt går att återvinna genom att du äter upp mackan ;) Bra om du vill värna om miljön och spara papper ! Finns på roliga prylar för 39kr

http://www.roligaprylar.se/Luffarschack-Toast.html


Lediga dagen

Hello

Idag har jag hunnit med ganska mycket faktiskt ! Annars då man är ledig brukar de bara bli att man såsar bort hela dagen och bara gör ingenting (eftersom alla andra jobbar) Men idag började jag iaf med att strosa runt lite på byn , träffade på mormor så satt och surrade med henne ett bra tag i lomtjärn :)
Tog sen Muan till vidsel och styrde sen mot farmor och farfar ! Satt ute på altanen och löste korsord (börjat bli bra på de nu ) och drack kaffe. Plockade även en skål jordgubbar från farmors land som jag snabt smaskade i mig !  Egenplockade jordgubbar är så mycket godare än dom man köper på affären !

Blev även ett dopp i älven , inte alls så kallt som jag trodde ! Simmade en hel del och övade livräddning med emma :P
Blev sen att erika skulle följa mig till älvsbyn så nu ikväll har vi bara myst på här i läggan :) Ätit lite chips och sett i rymden finns inga känslor :) Alltid kul med besök !
Erika har redan lagt sig och jag borde också sova !


Au revoir

Ring

Nya ringen ! :)




Bilder från stugan

För er som inte vet så är stugan farmor och farfars stuga i bredsel , det har alltid hetat stugan och kommer alltid göra de. Säger Aldrig stugan till telle utan bara telle - fast de egentligen är våran stuga :)







lat

Blev ingen blogg igår eller idag ! återkommer i morgon -

Robin Hood

Ligger just nu i sängen och borde egentligen sova ! Men blir att man slö läser en massa bloggar och kollat in annat istället :p Kvällen spenderade vi först hos manki och Susanne och sen såg jag och pappa den nya Robin Hood :) Har sett den förr och den är faktiskt bra :) Längtar till helgen en hel del , fredag blir de tjejkväll hos Malin i Luleå och sen på lördag blir det äventyr med Therese :) verkar som att de kommer bli en rolig helg :) bloggar från iphonen så blir ingen bild men ska lägga upp dagens bilder imorgon då jag har en usb kabel ;) god natt

Oseriöst

Leker lite med camen på datorn i brist på annat :P

 
Började Ganska seriöst med en normal ego bild :P


Sen barka de ...




pappa hängde med på ett hörn också ^^



Dagens pryl - nödflugan

Man vet aldrig när man kan behöva sätta på sig en fluga ! Perfekt att förvara i fickan eller i väskan , burken gör även att den håller sig i topp skick !
Du hittar denna nödfluga på www.roligaprylar.se för 49kr :)


http://www.roligaprylar.se/Nodfluga.html


Palt !

Hello


Har precis kommit hem från Farmor där man fått palt till lunch ! Inte helt fel om man säger så ;) Självklart började de precis regna nu när vi kom till pappa så ute kan man inte sitta :/ Riktigt bajs väder om man säger så¨, konstigt att de kan gå från strålande sol till spöregn.

Var duktig och tog med mig kameran till pappa men glömmer självklart usb kabeln !!!!!! Så blir inga bilder från idag förens i morgon. Men kan iaf visa mitt nya läppstift som jag fyndade i borlänge ! Har letat hur länge som helt efter ett orange läppstift men de har varit slut överallt ! Hittade dock ett som nästan stämmer med färgen som jag vill ha :)


Dock ser der mer rött än orange ut på bilden

 

Pixie



Har saknat att fotografera. Kul att börja om :)

Rastlös

Hello


Har varit sjukt rastlös ända sen jag kom hem från jobbet , inte ovanligt dock för att heta jennie. Hatar verkligen att känna mig rastlös ! Oftast då man börjar fundera på tråkiga saker och blir allmänt seg och nere.
I brist på annat har jag städad och donat på lite i läggan , förstår inte hur de kan gå från nystädat till kaos på nån dag ?! Insåg dock nyss att jag har nya Vampire Diaries avsnitt på datorn ! Nu har jag nått och göra tills jag ska hämta linn vid halv tio.


Några bitar av lägenheten





bajs

Lyckades precis radera allt jag skrev ! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

catsplay !


Hittade en hemsida som heter www.catsplay.com ! dom har massor med kattsaker och snygga kattmöbler !
Lägger upp lite klätterställningar som jag hittade på sidan :D





Hemma från Peace and Love !

Hello

Nu är jag hemma från Peace and love :D Varit en grymt rolig vecka kan jag lova er !
Är ganska svårt att beskriva hur det är att leva på en camping med 30 000 andra människor om man inte själv upplevt de ;) Bästa på festivalen var nog volbeat och filip & fredrik ! :D
Eftersom jag inte tog med min systemkamera (risken att nån snor den är stor) Så har jag inte så många bilder därifrån. Hade bara ström i mobilen första dagarna så blev inte så många bilder där heller. Dock så köpte vi två engångskameror som vi fotade med :) Känns dock gode skönt att få komma hem igen efter en vecka i tält , att sova i min hårda säng är rena rama lyxen nu !

Hittade dock en bild från dalademokraten som visar en bild på campingen taget från en helikopter !
dock ser man inte riktigt hela campingen för en del fortsätter åt höger ;D Så har ni aldrig sett 30 000 tält så vet ni nu hur de ser ut :P