Jaws

Hello

Fredag idag vilket känns riktigt skönt ! Har spenderat kvällen hemma och har bara slöat , druckit cola Zero och sett hajen. Nu ska jag somna framför tvn !

Au revoir


Fåglar

Pixie kollar på animal planet ;)


Helg

Fredag !


Snuffe


Konfirmation

Var på Erikas konfirmation i söndags :) Sen blev de fika och smörgåstårta ! Försökt ladda upp det här inlägget sen i söndags men har inte velat funka !!!




Sushi

Dagens middag :) Riktigt gott!


Bubbla!!!!!!

Tvspels kväll !


Mys

Pixie försvann men hittade hon sen sovandes på balkongen :)


Träningsprogram

Här kan ni se en bild på hur mitt intervall träningsprogram ser ut :) 3 pass i veckan i 10 veckor. Man gör ökningar varje vecka och det är faktiskt riktigt kul :) Har hoppat över vecka ett och började på vecka två i fredags , så fortsätter även den här veckan med att springa 1min på hög fart och gå 1min i raskt tempo :)  ska också klämma in nått vanligt löp pass för behöver verkligen få upp flåset ! Har som mål att springa vårruset i maj så måste verkligen köra hårt nu. Ska bara försöka Sälja in idéen till Therese så jag slipper springa själv på vårruset , borde nog inte vara så svårt att övertala henne ;)

 

 


Vuxen poäng ?!

Hello

Just nu är de big brother och soffhäng med Pixie :) kommer snart att gå vidare till sängen och läsa och sen somna.
Har blivit sjukt kvällstrött och ovanligt morgonpigg och antar att pensionen är nära..


Komsi Komsi

Ge mig !

www.lagerhaus.se


Planering ;)

Såhär kan man också göra ;)



från google.se


Vidsel

Hello

Sitter just nu i vidsel hos pappa och karin :) Varit i stugan och grillat korv och solat , inte helt fel om vi säger så.
På en timma ska jag fara och äta blodpalt hos farmor och sen blir det att fara hem till byn och ha filmkväll med malin :) Annars har helgen varit mycket lugn , lagade  mat och såg film med linn igår.
Nu ska jag vara lite social och stänga av datorn ! Känns lite konstigt att för en gångs skulle blogga från en dator ! Men i morgon ska jag ringa och beställa vanligt internet till lägenheten , börjar bli lite jobbigt att bara vara på iphonen nu :)


Au revoir


Jens-olof

Den förlorade sonen är hemma !


På hockey


Mys på balkongen

Pixie gillar att sitta ute på balkongen och sola :)

 


Intervall träning

Idag blev det intervall träning på gymmet :) Grymt jobbigt men bra !
Dock lite svårt att fota när man springer så bilden blev aningen suddig ;)


Virka !

Lärde mig virka mormorsrutor igår :D
Första rutan blev inte vacker men nu kan de bara bli bättre ;)


Snart helg

Hello

Redan torsdag igen ! Sjukt att veckorna bara rusar förbi , man hinner inte alls vara med. Vet inte riktigt vad som händer i helgen men förhoppningsvis blir de väl nått vettigt :) Är sjukt fattig just nu så krogen blir det verkligen inte ;) skulle dock vara kul med en tvspels kväll med lite människor , ska försöka ragga ihop ett gäng med nördar ;)


Så de kan bli

I garderoben får man inte vara ;)


Sant

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king.


Så de kan bli

Hello

Bloggar som ni kanske förstått bara från min iphone. Har för tillfället inget vanligt internet så Iphonen är min räddare i alla lägen :) Dock så blir inläggen Inte lika fina när jag bloggar från Iphonen mot för datorn. Texten hamnar alltid längst ut i ramen istället för att bli centrerad. Men de får ni stå ut med ett tag till ! ;) Blogg.se har kommit med en uppdatering till blogg appen men har tydligen för gammal iphone för att de ska funka...

Nu ska jag sluta gnälla och istället gosa lite med Pixie :)

Bild från igår då Pixie levde rövare hos Camilla :)

Au revoir


Spring !

Run fatboy Run !

Tränade intervaller idag på gymmet :)
Gick faktiskt ganska bra och tror jag ska köra på de ett tag nu framöver. Annars har jag inte gjort så speciellt mycket idag , sorterat alla mina filmer och städat lite :)
Nu ska jag ta av mig mina myskläder och göra mig i ordning innan jobbet.

Au revoir


Träning

Hello

Idag efter jobbet blev det ett härligt träningspass med Therese på kraft och hälsa :) Mina axlar och armar lär nog vara gode möra imorgon ;)
I morgon jobbar jag kväll och har av nån anledning svårt att hitta motivation till gymmet på förmiddagen innan kvällsjobbet ! Går betydligt lättare att ta sig dit när jag jobbar dag. Måste försöka hitta nå bra som peppar mig! Har iaf ställt klockan på nio så jag tar mig upp i tid imorgon , ska fasen till gymmet i morgon vare sig jag är pepp eller inte ! Behöver träna betydligt mer än jag gör och ska börja köra med Minst 4 dagar i veckan ! Har även tänkt springa varje gång jag är där för behöver få upp flåset en aning..

Nu blir det lite läsning och sen planerar jag att somna.

Au revoir


Bajs

Sorry för dubbla bilder.. Blogg appen suger !


Bilder från nya lägenheten :D

Här kommer lite bilder från lägenheten :) saknas bara några snygga stöd till mina dvd filmer :)


Första natten

Hello

Vilken dag det varit idag ! Är helt slut av allt bärande av kartonger och möbler ! Ska aldrig mer bo längst upp ( om de inte finns hiss ) Lär ha sjukt med träningsvärk i låren efter alla trappor !

Dock så känns det riktigt bra att äntligen vara på plats , allt är fortfarande i kartonger men befinner sig ändå i rätt lägenhet :) I morgon blir de att packa upp och möblera , i morgon förvandlas nog röran till ett hem :)

Nu ska jag sova , första natten i min nya lägenhet :)

Au revoir


Lägenheten

Tjuvtitt på hallen i nya läggan !
Dock bara en massa kartonger ;)


Dagen D

Hello

I morgon smäller det , i morgon är det dagen D ! Imorgon går flyttlasset iväg till storgatan 39 :D Känns hur bra som helst och den nya lägenheten kommer nog kännas mer som ett hem :) Förstår ni att jag kommer få ÅTTA garderober ! Äntligen slipper jag trycka ihop alla mina kläder och kan hänga upp de fint :) Kommer nog ändå sakna lilla ettan och mina gulliga grannar ! Träffade en av dom igår och han tyckte de skulle bli tråkigt när jag flyttade :) Dom är så härliga allihopa !

Nu är det nog bäst att man hoppar i säng så man orkar flytta imorgon ! Är en hel del kartonger som ska bäras vill jag lova ! Att jag för tillfället bor på översta våningen gör ju inte saken bättre ;)

Au revoir