Sand

Ge mig den här !


Virka virka virka

Nyaste tillskottet ! Mössan blev aningen stor och inte speciellt snygg men den funkar :) Nu behöver jag ett nytt projekt så vill nån ha en mössa så säg till ;) Börjat på ett pannband nu i brist på roligt garn , måste på tygaffären imorgon och fixa mer !


Bluebox.se


Hittade lite roliga saker på Bluebox :)


Luke !

Hello

När jag var hos malin i Fredags besökte vi hemmakväll och då införskaffade jag Andra säsongen. av Gilmore Girls ! Den var aningen dyrare än på internet men kunde verkligen inte hålla mig ! :D Har redan hunnit se två av sex skivor och vill bara se mer ! Måste försöka ta de lite lugnt så de inte tar slut så fort. Tur att det finna många säsonger kvar att köpa ;) Om nån är sugen på att börja se denna underbara och roliga serie får ni mer än gärna låna den första boxen av mig :) Nu ska jag återgå till att spana efter möbler på blocket , har blivit lite av ett beroende på sista tiden. Tycker de kan bli mars så jag kan få flytta nu !!!!!!



Au revoir


Luleå och bloggdesign

Hello

Befinner mig just nu i Luleå hos Malin :)
Kom hit igår och har spenderat natten här. Igår kollade vi både harry Potter och gladiator så halv fyra somnade jag så är gode nyvaken nu och ligger i sängen ;) men kul hade vi !
Som ni ser så jag ny blogg design ! Malin trixade på massor igår och jag blev mycket nöjd :) Är lite små saker kvar att fixa men de tar vi sen :)

Au revoir


Matskål

Hur snygg var inte den här ?!
Matskål och förvaring av torrfoder i ett :D VILL HA ! Hittade den på bluebox och finns risk att jag råååkar klicka hem den ;)


Sol,vind och vatten

Hello

Idag For vi till solrummet med jobbet :) Grymt härligt med värme nu när de är vinter ! Stora värmelampor och fläktar som svalkar. Riktig sand på golvet och vågor som plaskar :) Lånade även ett par coola brillor så kände mig riktigt snygg ;)

Blev även en snabbis till ny läggan ikväll för att mäta och kolla :) Kommer bli så fint och längtar verkligen ! Gillar den ännu mer nu ;)

Au revoir


Kvällen

Min kväll i två bilder :)


Kvälls bus

Pixie tyckte de var kul när jag tog fram korgen med garn ;) Börjat virka på en ny mössa nu ikväll men lite svårt när Pixie tycker det är kul med garn som rör sig ;) Sen hitta hon min börs som låg i soffan , så den blev kvällens offer !


White mountain !


Ajax

Skura skura , städa städa , tvätta tvätta !


Kvälls blogg

Hello

Precis bäddat ner mig i sängen och väntar bara på att Pixie ska hoppa upp och lägga sig på min mage :) En rutin som jag tror båda uppskattar !

Jobbat kväll idag så har inte orkat Göra så mycket nu ikväll, Var dock förbi mamma en snabbis och hämtade ett mineral puder som jag fått av min faster , tack ! :)
Brukar ofast bara slöa innan jobbet dom dagarna jag jobbar kväll (börjar tre) men imorgon har jag bokat tvättid så blir att stiga upp tidigt och göra lite nytta ;)

Nu kom Pixie så ska lägga ifrån mig Iphonen och läsa lite istället :)

Au revoir

Nytagna bilder på snyggisen min :)
Synd att iphone kameran är så taskig i mörkret (i ljuset också för den delen )


Banan

Varit och hämtat banankartonger på Konsum som Camilla fixat :) ska inte börja packa än men de är ju skönt att vara lite förbered :)


Sant !


Guld

Hello

Idag slutade jag jobba sju och For sen direkt till gymmet :) Sprang 2,4km och plågade sen armarna och magen. Däckade i soffan när jag kom hem och ligger fortfarande kvar ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på golden globe award som dom visar på elvan, synd bara att jag redan vet vilka som vinner ;)

Bilder från Google :)


Påväg !

Nu har jag sagt upp läggan !!! :D


Satan i gatan

Status för tillfället: Kvällsmys med Pixie och tredje HP boken ! God natt kära vänner

Ps ! Verkar ha haft nå tjorv med mobilen ikväll för har fått flera medelanden i röstbrevlådan men inte märkt att de ringt... Den sjunger på sista versen nu iaf ! Funkar den inte som vanligt imorgon blir det skroten.


Flyttklar

Hello

Ligger just nu i sängen och hade snart tänkt slå upp Harry Potter boken.
Ikväll har jag haft jägarexamen i 2 h och sen bara tagit det lugnt på soffan :)

Ägnar just nu massor med tid på att spana efter möbler på internet. Ska bli så kul att flytta och få ett mer riktigt hem :) Hittat en hel del saker på blocket men även på Ikea och jysk. Synd bara att man inte är miljonär eller lottovinnare... Finns så mycket fint att köpa och jag vill bara ha ALLT. Men blocket är ju iaf en liten tröst för plånboken och man kan hitta mycket fina prylar där. Måste fara till lägenheten igen och mäta lite så man vet vad man kan köpa , kan ju vara kul om de ryms ;) Gick gode fort när jag tittade på lägenheten så har typ glömt en hel del också , måste fixas :)

Lägger upp en bild på en fin hallmöbel som jag hittade på jysk.se för 700kr. Den skulle sitta fint i min hall :)

Au revoir


Middag

Idag räddade havrefras min middag !


Ny soffa

Vad tycker ni om den här soffan ? Hitta den på möbelhuset och tyckte den var riktigt fin :)


Kaffe

Mums !


Korv

Hatar när det blir många bilder av samma ! Bajs på blogg.se appen !!!!


Hästar och djupsnö

Hello

Ridningen i onsdags var riktig rolig :) Vi red ute längs vägen i mörkret och Sen en bit i djupsnö :D Dock så började hästarna galoppera i djupsnön så jag fick hålla i mig gode hårt för att inte ramla av ;) Tog lite bilder i stallet med Iphonen som jag tänkte visa er, den vita hästen är flugan som jag rider :)


Run forest

Hello

Kommit igång bra med träningen nu igen :) Tränade överkropp igår så fick bara bli kondition idag. Sprang 2km och sen gick jag på crosstrainern i 15 minuter :) Tur jag har Therese som peppar mig på passen ! :D
I morgon har jag ridning så då blir dr vilodag från gymmet , dock är Ridningen riktigt bra för benen och man får bra med träningsvärk ! ;) Man jobbar även mycket med hållningen vilket aldrig är fel :)

Nu ska jag sova !

Au revoir


Yeah

Bild på mig och emma från gårdagen :)

ON DOOS ON DOOOS ON DOOS


Social

Hello

Har myst ner mig i sängen med Pixie och tänker inte flytta mig heller :)
Har precis sett klart film med Camilla och hade tänkt ligga och läsa lite innan jag besöker drömmarnas värld !
Är ju en person som trivs bäst när jag omges av människor , blir rastlös när jag är själv och får svårt att slappna av. Dock så uppskattar jag stunderna på kvällen innan jag ska sova , Pixie kryper upp och lägger sig på min mage och jag har en bra bok att läsa :) Då kan jag slappna av helt. Måste bli duktigare på att umgås med mig själv helt enkelt !

Nu ska jag in i Harry potter världen och hitta hemlighetens kammare ;)

Au revoir


Wohooo

Fredag idag :D


Reparo

Hello

Igår läste jag ut mannen som försvann , grymt spännande och rekomenderar den verkligen :) Har Funderat på vad jag skulle börja läsa nu och bestämde mig för att läsa om alla Harry Potter :D var grymt länge sen jag läste alla så tyckte de var på tiden. Dock har jag inte ettan av nån anledning , var ju ganska liten när den kom så tror jag lånade den på bibblan eller nått. Men har ju dom andra så börjar på tvåan istället :)

Bara för att komma in i HP världen tänkte jag somna till hemlighetens kammare ;) God natt !

Au revoir


Vampyr

I morgon kommer avsnitt 10 ! Längtar :D


Filmer jag längtar efter: Del 1

2012 verkar bli ett bra film år :)


Alaska

http://www.pathfindertravels.se/naturvandring-i-alaskas-nationalparker-usa/

Den här resan hade inte varit helt fel , klistrar in ett utdrag från sidan:


Närkontakt med stora djur som alaskaälg och björn är att vänta på denna naturresa. En oerhörd rikedom på storslagen natur, vilt och fågel är det som i första hand kännetecknar den största delstaten i USA. Du får besöka Denali som är en av de mest sevärda nationalparkerna på västra halvklotet, Kenaihalvön med fjordar och skogssjöar, Kodiak, jättebjörnarnas ö, samt Wrangell-St. Elias, världens största vildmarksområden med glaciärer och snöklädda toppar.

(Om de blir dubbla bilder i ett inlägg så beror de på att jag bloggar från blogg.se s app, den Tjorvar ibland :/ )


Snuffe

Mys med Pixie :)


Dagens

Hello

Har precis borstat tänderna och lagt mig i sängen. Jobbade till elva idag och For sen och hämtade Pixie hos Camilla , så blev ganska sent innan jag kom hem. Är dock alltid bra med några extra timmar på jobbet :) Annars har jag inte hunnit göra så mycket mer idag , blev en sväng till farmor och farfar innan jag styrde muan mot Älvsbyn tidigare idag. Var inte så trevligt att köra hem eftersom de snöade så jäkla mycket ! Det är kul med snö men jobbigt då man ska köra bil , är ju lite nervig av mig när jag kör och snöstorm gör inte det hela bättre ;)

I morgon blir de först gymmet och sen ska jag kolla om dom har nå täckbyxor på sportringen. Fick ett present kort på 450kr av jobbet på köpmannaföreningen så tänkte lägga dom på ett par täckisar :) Äger för tillfället inga täckbyxor så kan ju vara på tiden att jag köper mig ett par !

Nu kom min kisse och tycker att jag ska gosa med henne istället för att blogga ;) hade även tänkt läsa lite innan jag somnar , boken är sjukt spännande så hoppas mina ögon orkar med många kapitell ;)

Au revoir


Good day

Hello

Papi lyckades på nått mystiskt vis få min iphone att ladda ikväll ! Så nu är jag glad :) Visade sig att jag inte hade någon jägarexamen idag så passade på att fara en sväng till Vidsel :) Dom övre makterna verkar vara på min sida idag för när jag kom in genom dörren står Karin och kokar pakt ! Inte illa.
Jobbar kväll i morgon så slipper även stressa hem härifrån , blir att hälsa på farmor och städa muan ! Den är verkligen i behov av både avtining och storstädning ;)

For även och grattade grönlund som fyllde år idag , när vi kom in genom dörren möttes vi av sex stycken kattungar !!! Jag smälte direkt och hade lätt kunnat sno med mig alla hem ;) finns inget som är så gulligt som små kattungar. När vi kom tillbaka lyckades jag övertala dom andra om att vi skulle se Indiana Jones - vilken toppen dag ! :)

Au revoir


2012

Hello

Är för tillfället sjukt jävla rastlös ! Varit de hela helgen och vet inte alls varför. Brukar ha lätt för att bli rastlös men i helgen har de fan varit konstant. Hade kunnat göra hur mycket som helst i helgen men när rastlösheten slår till är de som att inget går ! Hoppas det avtar tills i morgon , kan ju inte börja året på de viset.

På tal om nått annat så spenderades gårdagen hos Linn och Markus :) blev bjuden på riktigt god mat och hade en trevlig kväll :) Var nykter igår vilket känns skönt idag , blivit så städad på sista tiden...
Spenderat dagen hos Camilla där vi sett film och pysslat på, tog även med mig Pixie så hon fick leka av sig ! Välbehövligt kan jag lova ;) Nu ska jag läsa lite och sen inta sängläge!

Au revoir


Tröttis

Har en trött kisse som lekt med camillas katter hela dan :) bäddade ner hon i mitt täcke och tror inte hon kommer flytta sig ;)