Lägenheten part 2

Lovade för ett tag sen på att bjuda på lite mer bilder från lägenheten :) Självklart håller jag vad jag lovar så här får ni några smakprov !





God morgon


Kul med sällskap vid datorn :)

Work and sleep

Hello Snart får man krypa ner i soffan och somna till tvn :) såg att BB gick i repris sju så de ska jag se. Så hoppas verkligen Ingen väcker mig idag ! Lyckas alltid ringa nån och störa när man ska sova efter man jobbat. Sen blir det nog en gode chill söndag , har bjudit pappa och Karin på middag så får se pm dom behagar att dyka upp :) Om jag orkar ska jag försöka köra ett star Wars maraton ;D har varit sugen på star Wars sjukt länge nu ! Lovar även att jag ska lägga in mer bilder i morgon. Har lite nytt i köket som jag måste visa :) (skriver från mobilen så därför det ser konstigt ut ) Au revoir

SHopppp

Hello

jag vet att jag bloggar sjukt dåligt nu men har jobbat massor så har inte haft tid :/
Idag blev det iaf en shopping tur till Luleå :D SJälvklart är mitt kamera batteri dött men fotade sakerna med min cam så några bilder ska jag bjuda på ;)

Tights från HM


Film ;)


Cheap monday tröja


Blev även en tröja från gina och lite till köket från lagerhaus. Men de får ni se sen ;)

Au revoir

Suris

Hello

Verkligen inte hunnit blogga men nu tänkte jag ta tag i det :) I morse steg jag upp sju för att hinna till Öjebyn ! Efter jag stått och frusit ute vid bussplatsen i ungefär 20min inser jag att bussen inte kommer ! JAG HATAR BUSSAR ! Så då blev de inget Öjebyn eftersom nästa buss gick ETT !
Räknade dock ut att mormor borde vara vaken så gick upp dit istället. Efter nån timma ringde Musslan och vi drog på gymmet. Idag blev de armarna som fick sig en rejäl omgång. Fick Inviga min nya sportbh och träningslinne :) Bhn var bra men tyckte linnet var aningen litet men de funkar :) Sved dock i plånboken när jag handlade träningskläderna men de är de värt.

I måndags åt jag även surströmming för första gången ! Jag kan meddela att de var gode gott :) Hade inte speciellt höga förväntningar så blev positivt överraskad !
Tog lite bilder med mobilen som bevis på att jag verkligen åt de ;D


Lurad

Nej nej  , inte ska jag ta nån bloggpaus ;) Jennies blogg kommer att fortsätta leva vidare och sprida mjältbrand och kikhosta ! Sitter just nu och försöker få in en bild i mitt CV ! Men word vill inte sammarbeta med mig så jag är gode arg just nu. Skulle vilja krossa datorn men då blir nog inte styvmor så glad ;D Idag är det ju äntligen Big brother premiär ! Jag tycker der är grymt underhållande att titta på sånna program och har verkligen saknar BB. Så ikväll lär de bli en del skratt. au revoir

dopifoo

Tar en liten bloggpaus nu, får se när jag återkommer

We are ...

Hello

Godmorgon kära vänner ! Eller morgon är de kanske inte utan snarare lunch tid..
Har varit vaken sen halv nio och är verkligen sjukt uttråkad ! Ska dock snart fara och äta lunch med Amanda så jag kommer ut min rastlösa tråk koma !




AARGH


Såhär ser jag ut när jag ska damsuga !



Kvällens pryl !

Okej då ! jag bjude på kvällens pryl ändå ;D

- Har du tjuvar i hemmet eller själv problem med godsaker ? Då är denna bur från www.coolstuff.se något för dig !

I work work

Hello

Nej ikväll är jag bitter så bjuder verkligen inte på kvällens pryl ! Deppar över att jag har obefintligt med jobb och att det är kallt ute , samt en massa annat som spökari min hjärna. Men så kan de vara Ibland.
Hade funderat på att spontan följa med mamma och jens på SM i sthlm i morgon. Men tror jag sparar mina pengar istället. Har 5000 sparade på ett hemligt ställe men kanske borde använda dom till nå bättre ex räknigar...

Nej men skulle verkligen behöva en ny tv eller nå sånt. Eller nej egentligen inte. Min tegelsten funkar utmärkt förutom att den tar mycket plats. Skulle behöva måla om i läggan men de känns också som en jobbig utgift. Nej jag vet inte vad jag ska göra riktigt just nu.

Har iaf börjar läsa lite omvårdnads kurser nu så kanske man blir undersköterska nån gång. Då kanske man blir lite bättre behandlad av älvsby kommun ! Hatar verkligen att man bara duger åt kommunen då de är sommar och inte annars , på sommaren släpper dom på alla regler och anställer alla som vill. Känns iaf bra att dom på jobbet också tycker att de är konstigt så är ju inte bara jag :) Tur man har snälla arbetskamrater :) På måndag ska vi äta surströmming ! har aldrig egentligen smakat de på riktigt så de blir nog bra :D Hoppas att de smakar godare än de luktar ;)



Au revoir

Vido

Hello

Befinner mig just nu i Vidsel och har inte orkar blogga medans jag varit här :)
Men tänkte att jag kan väl offra mig och skriva några rader idag då .. ska dock hem till älvsbyn idag vid sex så ikväll blire ett längre inlägg :) annars så händer inte så mkt i mitt liv just nu . Har typ inget jobb så är gode tråkigt faktiskt :/ Hoppas jag får lite intro på de nya stället snart , pratade med chefen igår så de verkar då lösa sig iaf. Inser även att de nog mest troligt inte blir nå usa eftersom jag inte har nå jobb att luta mig mot. FAN.

Nej så idag har jag iaf skrivit klart och gjort om mitt cv lite så förhoppningsvis ger de lite resultat. Nej men nog löser det sig , brukar alltid komma fram nån jobb dag så man klarar sig. Lär nog inte svälta till döds eller vräkas ur läggan så jennie överlever. Finns värre saker än lite med pengar så jag ska inte klaga för fem öre ! Mår hellre bra än äger en miljon kronor ska jag säga er !

Nej nu ska jag lägga in ved i kaminen och sen bege mig till farmor :)

A revoir

Kvällens pryl !

Vilken sida väljer du ?! vad du än väljer så får du iaf en skön morgonrock ;) Finns på roligaprylar.se


Jag trodde det ja

Hello

Har just tagit en paus från matlagningen :) Var egentligen meningen att jag och lars skulle laga men han skulle jobba över så då kirrar jag biffen ;D Inväntar även camilla som ska komma med kvällens film : Fan boys !
Sett den förr men den är så sjukt rolig ! Hade ingen aning om vad jag skulle laga när jag började men snörde ihop massa saker och de smakar riktigt bra ! Eller jag tycker det..

I morse steg jag upp vid elva och höll sen på att frysa sönder när jag skulle gå och hämta ut mitt nya lås ! Tyckte ändå jag klätt på mig gode bra , eller ? !  Fast frysa sönder kanske var att ta i men de var kallt iaf !




au revoir


Cat


Kvällens pryl !

Tycker du att de känns jobbigt att tvinga i sig blod för att uppnå den riktiga monster känslan ?! Då har coolstuff.se något  för dig ! Detta är nämligen en helt vanlig energi dryck !  Klickar du på länken kommer du till sidan för mer info :D  http://www.coolstuff.se/Blod-Energidrycklösningen
Kan tänka mig att man får många blickar på sig om man tar med den på gymmet ;)




Kronan !

Hello

Inte blivit nå bloggande idag, har jobbat och så har jag träffat Kajsa :) Hoppas verkligen jag får komma tillbaka och jobba fler gånger där jag varit idag ! Är kul att pröva på nya saker. Personalen verka då nöjda med mig så de är ju alltid kul att höra :D har även varit duktig idag och damsugat och skurat läggan , imorgon ska jag tvätta och städa lite hade jag tänkt :) Har en del disk som jag prioriterat bort...


Snuffe har börjat snusa kronan ! :O

Iphone blogg

Hello Min dator ville inte vara med idag så får lov att bjuda på dubbla prylar i morgon ;) Ligger just nu i sängen och ska läsa lite innan det blir att somna. Alarmet ringer tio över sex i morgon så hoppas John blund kommer till mig ! Nej nu ska jag stänga av min iphone och önska er en god natt. Au revoir

en vanlig

Hello

Godkväll !! Här sitter jag då , nyss hemkommen från Ok :) Konsum hade stängt så blev att smita på ok istället :) Kvällens jobb gick bra ! Tiden gick hur fort som helst vilket jag anser är ett bra tecken.
Måste även berömma mig själv lite för att jag i veckan hållit min träningsplan :D Hade ju som mål att minst träna tre gånger per vecka och det har jag gjort ! Kommer dock bli fyra gånger innan veckan ärt slut , för ska gymma i morgon när jag kommit hem från jobbet :) Vågen på badhuset visar -2kg men tror inte riktigt på den , den har en förmåga att vara gode opålitlig.

Håll utkik för snart lägger jag upp kvällens pryl !!!

ibland

Blää. Är helt trött i kroppen och känner mig helt seg i huvudet ! Hoppas det blir bättre snart så man är pigg på jobbet. Idag känns det som en allmänt down dag men ska försöka att vara glad ändå.
Man kan ju inte alltid vara på topp. Kan bero på att jag slarvat med vissa saker men har lovat mig själv att jag ska bli duktigare på allt sånt nu. Men men , nu ska jag lägga mig på soffan och kolla om de är nå bra på tv.

au revoir

MAAAT

Hello

Godmorgon kära vänner !
Själv har man varit vaken sen sex och har ändå gode pigg :) Idag har jag jobbat på ett nytt ställe och tyckte själv det gick riktigt bra ! Det är alltid kul att variera sig i arbetet och pröva nå nytt.

På tal om nått helt annat så har jag märkt att det är gode populärt att som älvsbybloggare lägga upp bilder på vad man äter och hur man tillager det. Så självklart måååååste jag haka på den helt galna trenden ! Här kommer lite bilder på hur jag gjorde min lunch idag !



Hoppas ni förstår ironin i denna bild ! ;D

Kvällens pryl !

Kvällens pryl blir en semmelkudde ! Perfekt för personer som bantar eller av nån anledning inte äter semlor ;)
Finns att köpa på roligaprylar.se


My day

Hello

Godkväll ! Fredags mys eller hur var det ? Sitter då själv i soffan med Choklad och elsas värld som date...
Vet inte om jag kan kalla det fredagsmys direkt. Bjuder på en bild som visar min dag , fick lite skrivkramp så ni får nöja er med detta ! 

Kvällens pryl !

Den här vill jag ha till min iphone ! :D Finns att beställa på roligaprylar.se !


Bloglovin

Nu har jag fixat så om du trycker på följ på bloglovin så kommer du till mccandless och inte till hejbodil som det tydligen var förr ! :O Inte vetat om det men nu är de kirrad ;D


Tack


New hair !


dock gode ofixad och tärd !


Hair

Hello :) Nu har man blivit gode snygg i håret :D Bloggar från mobilen så bilder får ni se i morgon ;) Skrivet mer om allt som hänt idag imorgon , nu ska jag titta på tv och sen hoppa i säng :)

Natt svammel

Hello Jag kan inte sova ! Är trött i kroppen efter träningen men är pigg i huvudet ... Legat och läst Elsas värld nu ett tag och funderar på att pröva sömn lyckan i soffan ! Brukar funka att slå på en bra film och låta ögonen falla igen. Imorgon ska jag träna och sen blir det att fixa frillan ! Har Sveriges fetaste utväxt så ska bli skönt att bli av med den ! Som alltid så är det Amanda som gör mitt hår :) hon är min trogna frisör sen flera år tillbaka och Känns konstigt om nån annan skulle klippa mig. Så vill ni bli snygga i håret kan jag rekomendera hennes Nyöppnade salong i vidsel ! Nej vet ni vad , nu ska jag inta soffläge och förhoppnings vis hamna i drömmarnas värld inom kort ;) Au revoir ( inlägget ser nog lite konstigt ut eftersom jag bloggar från mobilen )

Biff

Hello Sitter just nu hos Amanda och har precis ätit :) Är gode trött i kroppen efter dagens träning kan jag säga ! Vi cyklade först i 20 min sen träna vi armar och avslutade sen med 20 min cykling ;) grymt skönt att ha kommit igång med träningen !

Nintendo

Glömde ju visa mina snygga örhängen som fick pryda mina öron idag :)
Fick dom av mia i julklapp och gillar dom verkligen :D



Elsa

Hellooo

Idag skulle jag egentligen till öjebyn men lyckades försova mig ! BAJS.
Men så kan de gå ibland.  Kan iaf informera er om att jag har gode träningsvärk idag :D Sen så ska vi träna lika hårt ikväll också ! Jennie gillar. Såg ni mina nya skor i de förra inlägget ? Jag gillar dom massor ! Lite ovant att gå i hela och varma skor ;)

Kan även säga att elsas värld levererade ! Kunde inte slita mig från boken igår så somnade aningen sent ! Kan rekomender den till er alla :D


Bildbomb !


Shop

Hello

Idag blev det en spontan tripp till piteå ! Behövde verkligen köpa mig nya skor eftersom jag gått omkring i trasiga converse gode länge.. Lägger upp bilder i morgon och skriver mer då. Ska nämligen lägga mig i sängen och läsa Elsas värld ! För er som inte vet så är det fortsättningen på Elsas mode som jag verkligen gillar :D


Hittade en old pic på mig från 2009 ! Saknar håret lite..



au revoir

Jag vaknar klockan fem

Hello

Har blivit lite glest med bloggandet i helgen eftersom jag har jobbat :) Men nu ska jag bättra mig igen.

Så vad har jag då gjort idag ? Efter jag slutade jobbet for jag och grattade johnny som fyllde år :) Var där en stund innan jag for hem. Skulle egentligen på gymmet men de blev inte , ska dit i morgon i stället !
Blev sen middag hos mamma och solsidan , tyckte dagens program var riktigt kul :D
Har även sett den nyaste narnia som jag inte riktigt blev så imponerad av :/ Eller nog var väl den bra men gillar dom andra två bättre ! Sen till en tråkig sak , tror pixie har problmen med urinvägarna :/ Hon har alltid gått på lådan sen hon kom till mig , men nu har hon kissat på olika ställen i lägenheten två gånger. Trodde först det var en form av protest men nu har det hänt igen. Ska ringa vetrinären imorgon och höra vad dom säger. Hoppas att det inte är nå farligt. Kan även bero på fodret men tycker de borde ha hänt tidigare då eftersom hon ätit samma.
Ska försöka få i hon mycket vätska och bara ge hon blötfoder.

Vad tycker ni om kollaget jag gjorde igår med kläder och skor ? Vill ni ser med av sånt eller vill ni att jag ska skriva mer om andra saker ? Vill gärna ha era åsikter :)



au revoir

Mums ! - topshop.com



Kläder?!

Hallo !

Städade nyss i min garderob.. hade en massa ren tvätt som skulle in och de behövdes en gnutta arghet samt styrka för att få in allt i min lilla garderob ! Men efter lite koll på Sofi fahrmans  mode blogg lyckades jag fixa till den ganska bra :) Hittade lite bra tips där på hemsidan som jag tog hjälp av :)
Dock är jag ju inte vidare känd för att vara pedant samt vika snyggt , så blev kanske inte så fint men de funkar ;)






Au revoir

Snälla låt det bli vår !

Dessa skor vill jag bära till våren ! Alla skor kommer från http://have2have.se/






Bussen här ute går ingenstans

Hello Befinner mig just nu i vidsel :) så därför jag inte bloggat nå idag. Kom hit vid två och for sen förbi farmor och farfar. Träffade emma och Erika och såg lire film Från då man var liten :) tycker det är jättekul att se film från när man var liten :) man får sig alltid ett Gott skratt ! Nu sitter jag och tittar på mauro och pluras kök , mest för att Lars w är med måste jag erkänna ;) Längtar tillbaka till peace and love och till Winnerbäcks spelning ! Spelningen var helt underbar och jag fick höra Min favorit : timglas <3 Trodde aldrig jag skulle få höra den låten live men det fick jag ! Nej ny ska jag sluta , bloggar från mobilen så blir lite jobbigt att skriva :) Au revoir

Life

Hello

Bläää ! är helt slut i kroppen av allt spring i trappen. Som tur var kom först sara och sen Linn och räddade mig ! Jag och Linn tittade på life is beautiful :) Såg den första gången då jag gick i sexan på skolan och var bara tvungen att köpa den idag på konsum ! En riktigt bra film som man blir berörd av.


Tvättdag !

Hello

Idag sov jag skönt på soffan till tolv. Drog sen iväg för att äta lunch med amanda :) Blev en god macka på Aramo. For sen och skrev in mig på några komvux kurser (ska läsa upp till undersköterska) Gick snabbt och smidigt så på två veckor börjar man skolan igen...

Påvägen hem mötte jag Vicente ! Var grymt länge sen jag såg han så blev att jag spontan följde med han som shoppingråd :) Efter vi slaktat vicentes plånbok begav vi oss till konsum. Inhandlade dyr kattsand , dock den bästa kattsanden ever !
När jag kom hem blev det att börja med städningen , mindre kul men nödvändigt. Är inne på min tredje tvättmaskin nu och de lär nog bli fler innan jag är klar. Har diskat bort all disk och sorterat i köksskåpen :) Alltid kul när det är fint i lägenheten.  Har nog inte nå mer att berätta för er utan ska återgå till min städning !




Kommentarer

Har en liten fundering här då.. Vad tycker ni är bäst , ska jag svara på era kommentarer i ett inlägg , i era bloggar eller direkt i kommentators rutan ?

Träning

Hello

La nyss till en kategori om heter träning :) Anledning till det är väl att jag börjat hålla till ganska mycket på gymmet ! Har som regel att minst träna tre dagar i veckan , allt över det är plus :)
Känns otroligt skönt att äntligen ha kommit igång med träningen igen ! Man känner sig så duktig och det sprids en härlig känsla i kroppen efter träning :) Måste dock införskaffa mig ett par riktiga träningsbyxor !
Är lite jobbigt att träna i mjukisbrallor hela tiden. Så i morgon blir det nog att kika på tränings kläder. Skulle även behöva en till sport bh. Äger just nu bara en som jag kan ha så hade varit bra med en extra.

Längtar nästan till i morgon så man kan dra på gymmet igen ! Hoppas det varma vädret håller i sig för det är betydligt skönare att gå till gymmet då. Kommer nog aldrig bli en träningsnarkoman men har insett att min kropp behöver röra på sig , speciellt då man lyckast gå upp ett x antal kilon... Förhoppingsvis kommer några av dom att trilla bort nu när man kommit igång. På tal om kilon så inhandlade jag en massa mat idag. Är en riktigt slarver på att äta och skippar oftast flera mål varje dag. Ska verkligen anstränga mig och försöka äta frukost, lunch och middag VARJE dag. Har även skrivit en matlista utifrån de jag handlade , så nu vet jag vad de blir till middag dom närmaste två veckorna :)


Au revoir