Furminator

Är de nån av er som äger en furminator eller vet om dom funkar bra ? :) Funderar på att köpa en eftersom pixie löser en jäkla massa hår ! Enligt internet verkar dom sjukt bra men de säger ju inte så mycket egentligen ;) Så lämna gärna en kommentar om ni vet något !


(bild från google)

Städning

Hello


Idag har jag storstädat heeela köket ! Rensade även skafferiet och snörde nästan allt , De var gode fullt och behövde en rensning. Så nu har man ett väldoftande och rent kök :) Bytte även ut lite prydnader så blev riktigt fint. Städade även toaletten och böt kattsad ! Så gode duktig har jag varit idag ;) Dock skulle vardagsrummet/sovrummet ochså behöva rensas men de tar jag på söndag , åker nämligen till arkus imorgon för att fira farfar :) Så i helgen ska jag vara gode ledig :) Har för mycket saker för min lilla lägenhet så hoppas jag hittar en tvåa såsmåningom. Sen är jag ju expert på att spara onödiga saker så lyckas alltid samla på mig en massa skräp :P


Au revoir


Vem tog livet av Harriet ?!

Sitter hos Linniz och ser på män som hatar kvinnor , de är den förlängda versionen som sändes på tv :) alltid kul med massor med extra scener som gör filmen bättre :)

Dagens Pryl -Toilet golf

Varför läsa tidningar på toa när man kan lira golf ! ;) Finns för 179kr på coolstuff !


http://www.coolstuff.se/Toilet_Golf





The last song

Ibland måste man få gilla sånna här filmer också ! :)







(bilder från google)

En film jag längtar efter !




(bilder från google)

Nattbad i selholmen :)





Grillning och kaniner

Ligger just nu i sängen och borde egentligen sova ! Men Som vanligt så fastnar jag vid iphonen istället ;) Idag när jag kom hem från papi for jag till Linn och grillade :) surrade på om allt möjligt och åt massa gott ! Fick sen rycka in och agera kanin letare ! Grannens kanin hade nämligen rymt så vi var en hel hög som letade , tyvärr så hitta vi den inte men vi får hoppas den sitter på nån mysig äng och äter maskrosor. Även hunnit med att fixa lite bilder ikväll (som jag inte orkat lägga upp) så om ni har tur kanske jag kommer ihåg att lägga upp dom imorgon ! Innan jag slutar måste jag berätta att jag lyckades he sönder en bit av pixies klösträd ! Vinglade till bär jag skulle plocka ner handdukar så tog tag i den så den knäcktes !!! Just den delen som hon älskar att ligga på !!! Fast borde gå att byta ut skivan mot en ny och sen skruva fast den , får undersöka de imorgon !

Kalas

Hello

Nu ska jag diska undan all disk och sen ta muan och styra mot vidsel ! Min käre far fyller 44 idag så de måste firas :) Har en massa bilder som jag intre visat så dom kommer nog upp ikväll !


Au revoir

Louisiana

Hello

Gode länge sen jag skrev nu , men har helt enkelt prioriterat bort bloggen för annat. Nu har jag iaf jobbat första veckan på mitt nya jobb som personlig assistent :D Trivs som fisken i vattnet och tror de kommer bli riktigt bra ! :D Sen som ni kanske vet så har jag länge planerat att åka till USA i september :) I söndags tog jag tag i saken och bokade biljetterna ! Åker den 19 september och kommer hem den 5 oktober. Längtar sjukt mycket och känns bra att ha nått att se framimot. Har även sagt upp mitt gymkort på nautilus så nu ska jag och Therese skaffa på kraft och hälsa :)
Nu ska jag diska undan efter middagen och sen åka förbi Camilla en sväng.




Au revoir