Joyeux Noël

Hello

Sista natten nu innan ledighet ! Ska bli grymt skönt att slippa jobbet för några dagar. Har äntligen börjat få lite julstämning och taggar som fan för lycksele i morgon :D Sen började jag tidigare idag på en ny blogg design men orkade inte avsluta den ! Som vanligt då ;) Nej men orkar verkligen inte med min blogg design just nu , så den får vara ful ett bra tag till !
Fast jag hade natt igår också så känner jag mig ändå pigg och utvilad. Blev att sova till klockan två men inte längre , för min käre far ahr en förmåga att alltid ringa och väcka mig. Men sen vill man ju inte vända helt på dygnet så var kanske bra att jag steg upp då. Funderar dock lite över hur jag ska göra i morgon. Blir upphämtad vid ett så hinner ju sova ett bra tag om jag vill. Har dock en hel del saker som jag måste göra imorgon så är kanske lika bra att inte sova alls. Måste först till lönekontoret och lämna nå papper. Kunde inte göra det idag eftersom personen i fråga var borta. Men personalen i växeln lovade att hon skulle vara där i morgon iaf :) Är hon inte där så dumpar jag väl skiten utanför hennes kontor eller nått...

Sen blir jag irriterad på min far som hela tider frågar om jag packat ! jag är inte tolv år och kan faktiskt packa min egen väska. Ingen som hjälp mig att packa på mina senaste resor så tror nog jag ska klara av det ännu en gång. Har tillåme lyckast packa ner det snyggt så jag får plats med alla mina julklappar , de ni ! Men har inte riktigt bestämt mig för vilka skor jag ska ta med mig. Dom svarta från usa ska iaf med och nått par till. Är sugen på att ta mina svinhöga från nelly och ha på jul. Men kan ju vara lite riskabelt om nån råkar knuffa till mig när jag har dom på mig. gör nog gode ont om jag faller från den höjden ;)



Au revoir



kittttzzeee



moschi moschi goseligossss !

FAIL




Jag blir arg på mig själv när jag längtar tillaka.
När jag längtar tillbaka till att inte ha någon som helst kontroll , bara låta andra ta hand om en.
Jag har fortfarande kvar plast armbanden. Vet inte varför jag sparat dom men kan inte heller bara slänga bort dom. Vet inte vad jag försöker bevisa för mig själv. Egentligen finns det inget som är kul med det ! Det finns ingen som är glad där inne. Ibland får jag helt enkelt panik bara för att vissa ärr börjar blekna. När man kommer in i en bra period så går man på nålar. Men bara väntar på att det ska sticka till i fötterna och att man ska trampa igenom. Det är som att de inte går att accceptera att det kan vara bra.

TOMTEN KOMMER SNART

Hello

Är sjukt irritertad på min blogg design just nu ! Blir att göra en ny i morgon. Är gode petig på hur jag vill ha det så ibland kan jag sitta hur länge som helst i PS och göra en header. Att jag sen inte fattar alla koder på stilmallen gör ju inte saken bättre. Men tänker iaf inte börja forska i det nu ! Slutar bara med att jag blir arg på mig själv.
Hoppas man får sova länge i morgon när man slutar ! eftersom jag har en till natt så är det bra om man iaf är lite utvilad. Dock kan jag inte sova bort hela dan för måste springa förbi löne med nå papper. Får inte glömma bort det !
Sen måste jag verkligen börja packa till lycksele ! Vet på ett ungefär vad jag ska ha med mig men måste bara hitta alla saker ;) Ska försöka packa sparsamt så jag kan knosa ner alla julklappar jag köpt !!! Fast jag brukar faktiskt vara grym på att packa när jag ska bort ! Är alltid jag som har den lättaste väskan när vi åker nånstans :) När vi for till usa fick jag ta massor av dom andras saker för att dom fläskat på med kläder ;) Sen att jag brukar glömma en hel del är ju en annan sak. Får absolut inte glömma min kamera ! Kan ju vara kul att ha några foto minnen fråm julen :) Jo just det ! Glömde ju säga att jag fick en hårtork av camilla i julklapp :D Har aldrig ägt någon hårtork men de behövs ju nu när jag har löshåret i ! Är lite segt om de ska självtorka. Jag och Camilla brukar alltid öppna våra julklappar i förtid haha. Av mig fick hon första säsongen av Solsidan :)

Nej nu ska jag koka kaffe (skrev detta endas för din skull jens)

Au revoir

STAR

Hello

Idag har jag och Karin varit till luleå för lite shopping ! :)
Hittade två par byxor  och två skjortor att ha till lycksele ! Så man kan verkligen säga att det gick bra för mig :) Brukar aldrig hitta det jag letar efter så idag var en fullträff. Hade tänkt fota kläderna men min kamera har slut så det får bli en annan dag.
Är sjukt sugen på att se film men har ju som sagt ingen dvd att se på ;( BUHUUU. Nej men jag överlever nog. Tror jag ska slå på nån kass vhs film och somna på soffan. Känner att jag börjar bli sjukt rastlös just nu !!!!!!! Tycker nån kan vara vaken och komma och prata med mig eller nått sånt. Men antar att alla vettiga människor sover.


Au revoir


<3


Jean

Hello

Tycker dagarna verkligen flyger fram just nu ! Har bara två jobb nätter kvar innan det blir lite jul ledigt :)
Ser verkligen fram i mot att fara till lycksele ! Tror de kommer bli grymt roligt att vara där. Idag följde jag och camilla med mamma en sväng till Luleå. Handlade en del julklappar så nu är nästan alla klara. Hittade dock ingen nyårs klänning men ska ju till stan på tisdag så kanske har bättre tur då :) Är dock lite oroad över en julklapp som tydligen inte skulle komma förens efter jul?! känns ju inte så givande då. Så funderar på att skicka tillbaka den när den kommer och köpa en helt ny sak. Men då är det ju bara att komma på vad man ska köpa ;) Är ju inte alltid de lättaste !

Längtar tills man slutar då man får lägga sig i soffan och bara soooova ! Älskar att sova då jag jobbat natt , så skönt att somna på soffan med tvn på. Sen brukar alltid Pixie krypa upp brevid mig och så somnar vi båda två. På tal om Pixie så har hon säkert lyckats slita av sig tratten nu när jag varit borta och jobbat. Hon har verkligen blivit duktig på att ta av sig den. Tycker det är lite synd att vetrinärerna inte har mindre trattar att erbjuda. För de första så är den för stor i halsen , sen så är den grymt hög och gör de svårt för Pixie att äta och förflytta sig ;) Men såret har läkt ganska bra så hon behöver nog inte plågas med tratten så länge till.

Nej nu ska jag plocka ur diskmaskinen och städa


Au revoir

NOpe

Hello

God morgon !
Jag sov inte alls så länge som jag trodde i morse , men känner mig gode utvilad ändå :) Pixie är inte alls lika glad på mig just nu.. Blev att sätta på tratten igen ;) Får tänka att det är för hennes eget bästa.
Nu ska jag dra mig från datorn men skriver nog mer ikväll :) Gode ogivande blogg eftersom jag skrev typ tre fyra rader.

au revoir

kronan

Hello

Trött , trött och åter trött ! Känns att man jobbat två nätter och sovit dåligt. Inte blivit så mycket sova när Pixie varit så trött och hängig efter operationen ! Har låtit hon slippa tratten för en stund nu och hon sover gott i soffan :) Kastreringen gick bra men dom hittade en cysta på ena äggstocken :O Enligt vetrinären var det cystan som gjorde att hon aldrig riktigt kom ur löpen. Så är verkligen glad att jag valde att kastrera henne nu , hade ju inte varit kul om den börjat växa.

Idag gjorde jag middag med lars och mia :) Fläskfile med klyftpotatis ! Maten var helt klart värd att väntas på. Intog sedan soffläge och slumrade då till , vaknade för ett tag sen men lär nog inte vara nå problem att somna sen i sängen igen ;) sitter just nu och trixar med header till errans blogg :) Men mitt PS ghänger sig hela tiden så får göra ett nytt försök imorgon ! För övrigt så hoppas jag ingen väcker mig i morgon för planerar att soova sjukt länge ;D

Bjuder på lite julpynt från läggan :)




Au revoir

Dress

Hittade en massa fina klänningar på HMs hemsida ! :) Hoppas dom har nån av dom i luleå.



My day

Hello

Har mixtrat ganska mycket med min blogg idag :) Gjort en ny jul header , ändrat färger , storlek , typsnitt mm. Kanske inte syns speciellt mycket men jag tycker det blev gode bra tillslut. Det är gode kul att trixa med blogg design , lär man sig grunderna så går det ganska lätt. Sen är jag ju inget proffs men bas grejjorna kan jag iaf :) Sen finns det ju massvis med bra sidor på internet som man kan kolla på.

Sen imorgon är det äntligen dagen vi alla väntat på ! Dagen då Pixie äntligen ska kastreras ! Kommer bli sjukt skönt nu när hon är lugn igen. Hon är världens mysigaste katt när hon inte löper och hoppas hon kommer fortsätta vara sig själv även efter operationen. Den här gången ska jag inte försova mig vid köksbordet haha. Ska gå direkt upp till mamma efter jag slutat jobbet eftersom jag ska låna bilen till vetrinären. Blir att sova där nån timma och sen åka och hämta upp Pixie. Sen kommer nog Kajsis förbi en sväng också ! :)

Som ni kanske såg i mitt tidigare inlägg så sitter jag och funderar över vad jag ska bli när jag blir stor. Verkligen inte lätt att veta vad man vill jobba med. Men de kommer väl det också tror jag. Känner ingen pluggpanik just nu och är ju bara 20 år så har ju tid att tänka på vad jag vill göra. Jag har faktiskt kommit på ett seriöst nyårslöfte till mig själv dock ! Vet inte varför jag mitt i allt börjar skriva om nyårslöften ;D Men nyårslöftet är iaf att jag ska lära mig att spara mer pengar och sluta springa på konsum var eviga dag. Ska försöka skriva matlistor så jag vet vad jag ska handla. För oftast handlar jag en massa saker som bara står i kylen och blir dåligt. Om jag skulle börja skriva ett matschema så är det ju mycket lättare att veta vad och hur mkt man ska handla.
Sen skulle de vara gode kul om man gick ihop nå kompisar och turas om att bjuda varandra på middag. Behöver ju inte vara nå lyx mat utan helt vanlig middags mat. Så är de nån som känner att dom är sugna på den ideen kan nu ju höra av er ! Börja känna att jag skrivit nog nu !

Au revoir

Vad ska jag bli när jag blir stor?!


Brandman


Polis


Nått med miljö


Nått med djur ?

MIN MAN !


Emanuel från PH ! Sjukt vacker människa !




Bon

Hello

Ghaa ! jag vill till stan. Behöver en klänning till både jul och nyår !
Sen att jag inte är vidare rik är ju en annan sak. Tror aldrig jag köpt julklappar för såhär
mycket pengar förut ! Jag gillar verkligen att ge bort saker och hoppas alla bli nöjda för de dom får :)
Idag kom äntligen paketet från cdon ! Första gången jag inte beställer nått till mig själv ! Bara saker som jag ska
ge bort till vänner och Familj. Dock finns de en sak med julen som jag tycker är svår - Vem/vilka ska man köpa julklappar till ?! Man vill ju så gärna ge till massor med folk men pengarna räcker ju inte alltid till , måste ju kunna överleva också. Förutom att fundera över julklappar och klänningar har jag idag både jobbat och skurat hela läggan :) Så nu luktar de gott över allt. Sen till det bästa som hände idag... HAR FÅTT EN VET TID TILL PIXE PÅ TORSDAG ! Så snart slipper jag höra hennes skrik hela tiden.
Nu ska jag se lite PH tror jag ;)


Au revoir

Jaaaaaay

Hello

Jag borde egentligen sova just nu !!! Ska upp och jobba nio i morgon så blir inte någon sovmorgon !
Men det finns en risk att jag slår på ett PH avsnitt ;) Sjukt beroende framkallande serie..
Ikväll har iaf jag och Amanda varit hos Kajsa och Daniel och ätit god mat och sett idol :) En mycket trevligt kväll med roligt sällskap ! Sen var det ju helt rätt som vann idol ! att de sen inte brukar gå så bra för ettan är ju en annan sak ;) Men jag håller fast vid att minna inte sjunger bra ! hon bara skriker hela tiden ^^ Eller nog  sjunger väl hon bra men hon kunde tona ner det lite.

Nej nu ska jag sluta innan jag blir oseriös !


Au revoir

nytt hår !


f

Take my hand, and just don't let go,
for as long as I've got you, I'll be allright.

To the very end, through joy and strike,
without a
friend, what good is life






NEEEEEJ !

Härmed idiot förklarar jag mig själv !


Punka

Hello

Sorry för att jag inte skrivit så mkt i helgen , har verkligen haft fullt upp hela helgen :)
Rebecka och lilla doolie har underhållit mig och vi har haft grymt trevligt ! I lördags var vi duktiga och gick på en lång prommis med sofia och rippe :) Sen blev de Blues brothers ! Lätt en av mina favorit filmer. Hoppas verkligen att ni sett den filmen för annars får ni smäll på fingrarna.

Just nu sitter jag i vidsel hos pappa. Det var en gode händelserik resa hit. Bussen fick punka på flygrakan så det bara spruta gummi ;D Som tur var kunde pappa komma och hämta mig så jag slapp vänta på bussen. Ikväll har jag tagit de gode lugnt. Gått en prommis med Sandra och hälsat på farmor och farfar :)
Nu sitter jag i soffan och jag tror resten av familjen börjar fundera på att hoppa i säng. Själv är jag fortfarande pigg så blir nog att slå på nån film. Har ingen lust att sova just nu.

Imorgon blir det öjebyn och sen ska jag och pappa handla fisk till akvariet. Är gode sugen på att köpa ett till mig själv. Kostar bara 850kr för ett på 60l + pump och värmare. Låter ju inte helt fel tycker jag. Men vet dock inte vart jag ska ställa det.. Hade velat snöra bort min stordator och skrivbordet. Skulle inte sitta helt fel med en bärbar om vi säger så , tar ju betydligt mindre plats. Kanske blir att köpa en på mellandagsrean eller nå sånt.
Det här blir ett lite trist inlägg eftersom jag inte har nå bilder att bjuda på. Men så kan det gå !

Au revoir

Fredag

Hello

Godkväll kära vänner ! Ligger på sängen med rebeckas dator och bloggar. Ikväll har vi varit litr brudar hos mig och tittat på idol :) Tyckte att minna kunde ha åkt ikväll ! inte speciellt imponerad av henne. Tycker hon sjunger för högt hela tiden. Men men , svenska folket har ju röstat :/
Ska bli grymt skönt at få sova ut i morgon bitti ! Blev inte så mycket sovande idag. Först kom pappa förbi och sen for jag till luleå för att möta upp rebecka. Tog sen carina och for till Älvsbyn igen.

Nej vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Har inte riktigt nån motivation just nu ikväll. Kan ju iaf nämna att jag köpt en boxer idag :) Så äntligen har jag tv kanaler ! Har varit gode tråkigt att inte kunna se på tv. Nej nu ska jag hoppa i duschen och sen blir de sängen. Är gode seg i kroppen kan jag säga.
Skriver mer i morgon om allt.

Får panik när jag tänker på att det nästan är slut


Au revoir

snygg


123

Nu kan ni kolla klockan på min blogg ! jag är såååå teknisk !


Forever

Forever 21 är lätt mitt favorit märke ! Vet inte hur många gånger jag var in där sist jag var i USA.
Snygga kläder , smycken och bra priser :)


cat

Hello

Nämen hej igen ! Länge sen vi sågs.
Kollar just nu på PH och dricker kaffe. Har inte velat se Ph förut när sara inte är här :/ Men nu finns de inget annat att se på så vad gör man ?! PH+jennie+sara är ju en oslagbar kombo ! Men snart kommer hon hem ! :)

När man jobbar natt har man alltid en massa tid över till att fundera. Funderingar har ju sina för och nackdelar. I mitt fall brukar oftast funderingar leda till tråkigheter. Brukar oftast fundera för mycket och gräva ner mig i nån tanke. Min älskade ocd skriker alltid lite högre när man funderar. Men så kan de vara.



au revoir

JUL

Hello

God kväll kära vänner. Sitter som vanligt på jobbet och har natt :) Har blivit gode många nätter på sista tiden men det är bara bra ! Blir ju mer pengar på kontot då. Annars idag har jag inte gjort så mycke kul , tvättat fyra maskiner och stökat på lite i läggan. Hade egentligen tänkt fortsätta tvätta i morgon men då var tvättis bokad :/ Får väl bli lördag då kanske. Är alltid kul när man tvingar sig själv att tvätta för då finns de ju massor med rena kläder sen ;) I morgon var det egentligen tänkt att jag skulle julhandla i luleå men blev icket så skickar nog efter presenterna från internet i stället. Har hittat gode mycket på cdon som jag ska ge bort ;) Cdon är fasen min favorit hemsida !

En annan kul sak som händer i morgon är att BC kommer ! :) Lyckas alltid jobba när hon sover hos mig men inte denna gång :) Så vi kommer nog får mer än trevligt i helgen , var gode länge sen jag träffade bruden så kommer

God Jul familjen !
 

Au revoir

Team damon


Sport

Hello

Nu är det bara 24 dagar kvar till jul ! :D 23 dagar kvar tills vi åker till lycksele :) Kommer bli awesome.
Kan bara meddela att jag älskar min nya sportbh ! Varför har man ens vanliga osköna bhar ?! En sport bh både sitter bra och ger stöd. Måste verkligen investera i flera. Kan ju inte leva i samma hela livet.

Sen har jag fått dille på radband ! Dom är sjukt snygga och jag vill ha dessa två :




Nu ska jag dricka kaffe och fortsätta städa

Au revoir

Konstigheter

God afton kära vänner !

Har inte kollat min statistik på aslänge men såg nu att jag snittar 50 läsare per dag :p Trodde verkligen inte att så många läser om mitt ointressanta liv ;D Men men , så kan de ju vara ibland.
I brist på annat satt jag nyss och fyllde i en fet ansökan till big brother 2011 ! precis när jag skulle skicka iväg den så hakar datan upp sig och ALLT försvinner. Ser det som ett tecken på att inte söka. Kanske finns vettigare saker att göra här i livet. Skulle dock ha varit kul ändå haha.

Sitter även och funderar på diverse nyårslöften. Har hur många som helst men kan ju skriva ner några iaf

* Gå ner 200 kg
* Göra slut med Damon Salvatore
* Börja om med LSD

Ja ni ser här haha. Min blogg är verkligen sjukt seriös. Men å andra sidan så är ju inte jag speciellt seriös heller haha. Känner mig inte speciellt vuxen fast jag fyllt 20 år. Känner mig fortfarande som typ 15. Känns som att man hinner bli vuxen vid typ 30. Jag sa alltid förr att man blev vuxen vid 18 , eftersom man då är mýndig. Men nu tror jag inte på det längre. Så vuxen har jag inte tänkt bli på ett tag iaf ! Vet inte riktigt alls vad jag vill. Ibland saknar jag nästan den där mörka och tråkiga tiden. Då man lyssnade på My chemical romance och var deppad 24/7. Ganska sjukt att man kan sakna en självdestruktiv sida av sig själv , en sida som nästan helt har försvunnit. Det är konstigt att man kan sakna nätterna då man hade full kontroll över allt , trots att man egentligen inte viste vad man gjorde. Konstigt att man fortfarande tittar konstigt på vissa hyllor i affärerna , minnen som får en att minnas hur allt var. Konstigt att man saknar nätterna i obekväma sängar , sängar som skattebetalarna står för. Konstigt att man saknar tut tut bilarna , att bli omplåstrad och nerbäddad. Konstigt att man saknar den där svart vita världen som nu känns ganska långt borta. Jag säger som fido den evige- der är konstigt tycker jag.