When your mind

Hello

Sitter just nu hos Rebecka i Alvik :)  Gått på massor med Affärer i stan idag men inte köpt nått ! Riktigt impad av mig själv. Fast det sög gode mkt när jag var på Monki , hittade massor med saker som jag ville. Typsikt eftersom när jag väl kan spendera så hittar jag inget alls. Men vi gick iaf och käkade Thaimat <3 Tog de starkaste dom hade ;D JAg älskar verkligen Thai mat och skulle lätt kunna leva på bara de.

Ska snart ta och starta pärlan och börja rulla hemmåt , hade varit trevligt att hinna hem till Idol :)



Au revoir



En bild säger mer än..

Hittade en massa bilder som jag tog för nått år sen. Var för har jag slutat fota ?
Imorgon blir det att gå ut och fota höst bilder !







Au revoir

Falling Slowly

Hello

Snickrade ihop en header i Paint nyss ;) Så ni får inte mobba den !
Ska göra en ny imorgon om jag orkar , lär säkert inte bli haha. Men ni lär väl märka när de kommer upp nån ny header. Sitter just nu och lyssnar på musiken från Once <3 Glen Hansard är så grymt bra ! Ni borde verkligen kolla in honnom ! Har kärat ner mig i låten Falling slowly som han sjunger tillsammans med marketa Irglova.


Lyssna och njut !

There was only one man left in the family, and the mission was to save him

Dagens film tips: Saving Private Ryan




Trixade ihop en egen text om vad filmen handlar om , kanske inte vidare bra förklarat men går ju alltid att kolla upp på imdb annars ;)

Filmen handlar om en grupp Amerikanska soldater som vi får följa under andra världskriget. Filmen börjar med invasionen av Normandie (Dagen D) och vi får sen följa soldaterna under ett räddnings uppdrag. Filmens huvudperson Kapten john miller som spelas av Tom hanks, ska efter det kraftiga nederlaget vid Dagen D leda en grupp soldater innåt landet för att rädda menige James Ryan. Under räddnings uppdraget får de ta ställning till om det är värt att sätta åtta soldaters liv på spel för att rädda en.

Au revoir


´Just lika a ..

Ghaa !!

Jag har hittat min nästa tatuering ! Mina andra tatueringsplaner får vänta ! Denna ska jag ha <3

Fast lägger inte ut den haha. Vill ju inte att nån annan ska göra den ;)

Brandos

Hello

Sitter på jobbet och har natt , trodde jag var arbetslös men så verkar det inte vara ;) Dock så blev jag 6000 kr fattigare idag ;( Men dom där 6000 går till något bra och jag längtar som fan ! Snart bara nån månad kvar ;)
Sen bara för att jag måste spara alla mina pengar den här månaden hittar jag massor med saker som jag vill ha :/ Ser snygga kläder , skor , filmer och saker överallt.

Hittade dessa snygga skor på Brandos men får väl önska mig dom i julklapp kanske. Är helt kär i dom ! Skulle inte sitta helt fel att ha dom nu i vinter.


Au revoir

Once

Såg nyss denna underbara film ! Ni måste verkligen se den !





The Boys Are Back in Town

Hello

Godmorgon kära vänner ! 
Ska försöka vara en duktig jennie idag och städa lite samt tvätta :/ Mindre kul men måste göras. Inte att man fick sova nå länge idag heller. Camilla kom och plinga på dörren vid nio och då var det bara att stiga upp. Fast när jag tänker efter så är det ju ganska bra eftersom man får gode många saker gjorde om man stiger upp tidigt.

Igår var jag och kajsis och kollade på fotboll :) Erikas lag spelade och dom var riktigt duktiga , dock blev det oavgjort men bra ändå. Sen mot kvällen blev det att fara och leka med snygg Holger ;) Jag vill också ha en kattunge ! Undrar om man kan krympa pixie ?! Holger var iaf sjukt söt ! Tittade även på the expendables , gillar du manliga hårdingar , knivar och bomber är det här filmen för dig ;) Kanske inget mästerverk men den var gode kul. Nu ska jag sätta mig och läsa lite i sagan om de två tornen och sen dra ut på byn.

Au revoir


New fucking day 1

Nu har jag skapat en ny blogg som jag ska använda mer än hejbodil :)
Malin har ju tjatat länge på mig nu om en ny blogg så nu blire såhär. Har tjotvat på med blogg.se nu halva natten så blir bara ett superkort inlägg nu ! Skriver mer i morgon efter jag har sovit (jobbar natt)

Au revoir

Välkommen till min nya blogg!