Dagens pryl !

Den här lilla sparven fungerar som en nyckelring som du sen hänger in i den medföljande holken :D
Perfekt för er (mig) som har dålig koll på nycklar och inte gillar vanliga/tråkiga nyckelskåp !

Du hittar den här på www.bluebox.se






http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a07104&page=4&countrs=36&size=12&method=varu&varu=heminredning

Prisa guuuud här kommer skatteåterbäringen !

Hello

Hittade dessa skönheter på handplockats hemsida ! Me like :)
Blir kanske att tjuv springa förbi där imorgon och kolla om dom finns inne !





PS : Fick tillbaka 14500 på skatten ;) KLAD HEEEST

Au revoir

Tvättstugan

Hello Sitter just. Nu och stirrar på tvättmaskinen som snart är klar , 3 min kvar för att bas exakt ;) Är bara på första maskinen så har ju endel tvätt kvar ...

vind

Hello

Sitter just nu med fönstret öppet , känner vårvindar och lyssnar på winnerbäck ♥ Längtar till sommaren massor just nu ! slippa tjocka kläder och varma jackor. Såg även att all snö på min "balkong" tinat bort så ska klättra ut och sitta där å läsa. Så grymt skönt att sitta där ute när de är sånt här väder. Brukar plocka med mig kuddar och lite vatten , sen mår man gott !


I morgon kommer rebecka hit och de ska bli grymt kul ! Inte träffat henne eller doolie på hur länge som helst.
Då blir de film , mys och hundpromenader.




au revoir


Helg :D

Hello

Här kommer då bilderna från helgen ! :) Blir bara iphone bilder nu men ska föra över fler bilder från kameran imorgon :)

J-O är glad !



Jag drog en snygg Pose ! ;D

Yeah

Nausta levererar ! Återkommer på måndag med bilder och text !

Rast blogg

Hello Sitter just nu och har rast :) gick ovanligt bra att gå upp tidigt i morse , sen blev Man gode pigg när man gick till jobbet ! Var gode kallt och friskt ute ! Ska försöka skriva en liten lista på vad jag ska hinna innan jag far till vidsel ! • packa • springa på systemet • slänga soporna • diska undan de sista Nej nu ska jag rings Camilla innan jag glömmer bort det!

SÅ är de !

Hello

Har precis sett klart Big brother och ska nog hoppa i säng snart. Börjar jobba kvart i sju i morgon så ska försöka sova tidigt ! Kan ju vara en fördel att vara lite utvilad i morgon iaf. Sen är de sjukt underbart att de är fredag i morgon ! I morgon efter jobbet blir de hem och packa och sen drar jag till Vidsel , ska nämligen till Nausta i helgen :) Längtat hela veckan så kommer nog bli awesome !

Just nu kliar de sjukt mkt i min hårbotten ! Blekte frillan idag gode hårt så de har ju sin förklaring ;) Blev dock nöjd med håret och var gode skönt att få bli av med löshåret. Har ju som de flesta vet gode mycket hår så var skönt att få klippa bort och tunna ur det !

Bjudar även på en Veckans diss !




sneakpeak !



tjuvtitt på nya frillan ;)

Dagens Pryl !

Brukar du själv åka iväg med husvagnen på semester ? Då tycker jag du kan unna dina fåglar det också !
Denna snygga holk kan du fynda på roligaprylar.se




http://www.roligaprylar.se/Fagel-Husvagn.html


Pixie ;D


Hiss !


Lite iphone bilder ! :)


<3

Älskar verkligen mina annonyma kommentarer som jag fick i inlägget om libyen ! <3

Libyen - Rätt eller fel ?

Känner att jag vill dela med mig av mina åsikter angående FN s och omvärldens ingripande i Libyen. Självklart är det hemskt det som händer i libyen , Människor blir förtrycka , dödade och ifråntagna sina rättigheter. Men är libyen det enda landet i världen som lider av dessa problem ?


*I kongo våldtar man unga kvinnor och barn , förstör hela byar och dödar dom som försöker stå emot.
*I Iran stenas kvinnor till döds för att deras män påstår att dom varit otrogna ?!
*I många EU länder är det fortfarande lagligt att slå barn !
Var är omvärldens engagemang ? Varför hjälper vi dom inte ?

Varför höjjer vi inte rösten åt kongo och hjälper de stackars folket som i flera år fått lida ? Jag vet nämligen svaret på den frågan , svaret är OLJA. Tack vare alla strider i libyen har bensin priserna stigit i flera länder vilket självklart får politikerna att reagera ! Vi är så jävla fokuserade på att våran egna lilla bubbla ska fungera. Vi kör hellre billigt omkring i våra bilar än hjälper utsatta människor.

Det är skrämmande vart vägen är påväg !


Bilkd från aftonbladet.

Im back

Hello

Anledningen till varför jag har varit borta från bloggen är för att jag inte har suttit vid datorn nå ! Har varit i vidsel och gjort en massa andra saker som tagit min tid :) Men nu är jag tillbaka i verkligeheten igen kan jag lova !
Försöker just nu tina upp tre stycken paltar som är lika hårda som diamanter ! Är inte helt lätt om vi säger så.

Ikväll har jag planerat att dricka nån öl , se sjukt många filmer samt äta godis ! Oslagbar kombo ! Nej nu ska jag springa till paltarna , tror de finns en risk för att dom kokar sönder annars ! När jag har ätit kommer det att komma upp en intressant text här på bloggen !

Au revoir

Tillbaka

Hello ! Har varit borta från bloggen i två dar nu ! Sorry för det men i morgon återgår allt till de vanliga ! Håll ut !!

New day

Hello

Hade först tänkt skriva godmorgon men insåg sen att de kanske inte är så passande.
Skrev ju i lördags om att jag var sugen på röda korset ! Idag fyndade jag en ny svart kavaj för endast 37 kr :D
Inhandlade även en svart kjol till maskeraden som vi ska ha. Kavajen påminner mycket om den andra jag har men är verkligen nöjd ! Så vill ni fynda tycker jag ni ska besöka rödakorset.

Annars har jag inte hunnit med så mycket under dagen. Var förbi nyberga med mitt medicin papper och hoppas att dom kan ta sig tid att fixa det idag :) Skulle underlätta endel om vi säger så.

Längtar massor till vecka 16 då vi ska till bäverholmen !





Au revoir

Strul

Hm , verkar vara nå fuffens med min kodmall..
Märkte nyss att man inte kan se mina senaste inlägg. Ska försöka åtgärda det !

Kvällens pryl !

Denna söta sparbössa hittade jag på www.coolstuff.se !
Om du lägger ett mynt på plattan så kikar en katt upp och drar ner myntet i lådan :D Hur gulligt låter inte de ?!
En annan bra sak med sparbössan är priset ! Endast 169kr.


http://www.coolstuff.se/Sparbossa-med-klos 

Ego pic

Hello

Brukar vara duktig på att ta ego bilder men laddar inte upp så många. Tror inte att folk är så intresserade utav vad jag har för kläder eller vars jag köpt dom..
Men här kommer iaf två bilder som jag smyg tog i musslans spegel medan hon fixa håret ;)








Iphone blogg - hos musslan

Hello Sitter just nu hos musslan och ser på lyxfällan :) Vi ska snart fara och leta reda på lite maskerad kläder ! Vi kommer nog bli grymt snygga tror jag ;) Idag har de annars varit en Typsiskt söndag , legat och myst på soffan och små städat lite i lägenheten :) Ganska otroligt hur jag lyckas stöka ner så fort hela tiden ! Kan kanske bero på att jag är duktig på att samla på mig en massa skit saker som tar plats. Ska bli duktigare på att slänga saker och hålla ordning !!!! Nu tror jag musslan har ätit klart så ska vara lite social med henne :) I kväll kommer dagens pryl upp ! Kommer bli en riktigt rolig ikväll ;) Au revoir

Oseriöst

Hello

Godmorgon kära vänner ! Är just nu sjukt snus sugen och måste skynda mig på konsum innan jag blir gaaaaalen ! Sen hade jag tänkt att fly till gymmet nån timma och träna !

Nej nu tyar jag icke meeer ! KONSUM NU .



Natt

Hello

Godnatt kära vänner ! i morse när jag vaknade fick jag för mig att de var måndag... Har ingen aning om varför men de kändes som en måndag. Hade planerat att gå på röda korset vilket inte funkar så bra på en lördag ;)
Brukar alltid lyckas fynda nån grej när jag är där. I somras hittade jag en snygg svart kavaj för endast 35 kr !
Det roliga med kavajen var att alla frågade mig vart jag köpt den ;D

Har precis sett klart Tron , Var kanske ingen kanon film som får en att säga woow men den dög :) 3 av 5 stjärnor ger jag den. Nu ska jag läsa lite och sen blir det att inta soffläge !




Au revoir

Dagens Pryl !

Har du problem med alkoholen eller ingår ove sundberg i din bekantskapskrets? Då har www.roligaprylar.se lösningen för dig !
För endast 199 kr får du de här smarta flasklåset !


Frihet ?

Hello

När jag hämtade posten hittade jag de här i min brevlåda ! Det är fan skrämmande att sånt här förekommer !
Personer som delar ut sånt här borde nog fundera en extra gång och tänka på vad dom sprider för budskap !


Du kan vara en repris !

Hello

kan berätta för er att jennie lundberg är gode trött just nu ! Har som plan att försöka hålla mig vaken tills big brother reprisen klockan ett... Vet dock inte hur de kommer gå men gissar på att jag kommer somna på soffan innan dess ! Vet inte riktigt vad jag har gjort för speciellt idag men mina läsare har blivit betydligt fler ! Men de är ju alltid kul :D

Kom dock ihåg att jag helt glömt bort att lägga in kvällens pryl nu i flera dagar ! Ska ta upp det imorgon för vet att många tyckte de var roligt att se olika prylar :)
Nej nu ska jag inta soffläga så får vi se vad som händer !

Au revoir

Itemsbyjohanna.se


I vår !


Pippi fågel


Denna söta ring från glitter fick följa med hem idag !



Stadsbesök

Hello Sitter i Sofias bil påväg hem från Piteå :) Blev en tripp till stan och lyckades hitta några grejor iaf ! Blev ett bas linne från Gina och ett par nya Gardiner från indiska :) har haft mina mörka gardiner gode länge nu så tyckte de var dags För nya, lägger upp bilder på gardinerna när jag kommit mig hem. Ikväll blir de fredagsmys på hög nivå ! Ska bara lata mig och ta det mycket lugnt :) Au revoir

Iphone blogg

Hello Idag började dagen med en skoter tur ! :D var grymt härligt när solen var framme :) Ikväll har jag och Camilla sett Skyline , den var som alla andra alien filmer dock ! Två av fem stjärnor. Nä nu ska jag fortsätta att se Big brother , bästa på kvällen ;) Blir lite kort när jag bloggar från mobilen , använder bara en hand och får snart kramp Haha. Au revoir

Pippi Långstrump

Hello ! Vinnaren av bildtävlingen blev MALIN ! :D Grattis till 5 kronor ! Bilden är tagen i villa ville kulla :)

Så de kan bli...

Hello

Hade lite små tråkigt så snabb gjorde om min design lite. Blev en enkel men den får funka tills vidare :)
Kan även meddela att kvällens Big brother levererade ! ( bara jag som tycker ordet levererade är drygt att stava ?) Gode kul att dom fick klä ut sig till ryssar ! Men nog om BB.

Idag hade man skola mellan ett och fyra. Mötte sen vicente på byn och spontan följde med och fikade :) Blev årets andra semla eftersom jag åt en på jobbet i söndags ;) Nu ikväll har linn varit här och vi såg nån b-skräckis innan det blev dags för BB. Pratade skvaller och tog det allmänt lugnt. I morgon hade jag tänkt att fara upp till vidsel och leva rövare ! Måste ju hinna säga hej då till farmor och farfar innan dom drar till kanarieöarna.

På tal om nått helt annat så hittade jag nyss en mapp me massa gamla bilder ! Tänkte bjuda på några så ni får er ett gott skratt !

jag i dreads...


15 år..


Historia

Hello Har nyss intagit sängläge efter att ha sett bigbrother och plastikkirurgerna i Beverly hills :) Gillar i allmänhet serier som de flesta tycker är dryga och tråkiga ;) men sån är jag ! En annan grej som jag börjat intressera mig mer i är historia. Tycke det är intressant att läsa om "hur de var förr" och sånna grejer. Illustrerad vetenskap har även en jätte bra tidning som bara handlar om historiska händelser :) Skulle vara kul att ta reda på lite mer om älvsbyns historia , på kommunens hemsida hittade jag något som kallas för byakistan, där hittar man gamla dokument och berättelser. Det som är synd med byakistan är att många dokument är inskannade och svåra att tyda. Om ni har nå bra tips om hur man går tillväga för att hitta mer info om Älvsbyn så kan ni ju Lämna en kommentar :) Nu ska jag läsa lite och sen sova Au revoir

work

Hello

Nu ska jag strax börja bege mig mot jobbet men tänkte hinna med en snabb blogg innan :)
Idag sov jag till klockan tio ! Grymt skönt att få sova ut. Sen har jag inte gjort många knop ska jag berätta för er. Legat på soffan och degat heela dagen ! Ibland måste man få göra det också.

Oj nej nu hinner jag inte skriva mer , välldigt givande blogg...

au revoir

Nelly

Zhob SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Jennie vill gå omkring i dessa skor i vår !

KAn du `?

Den som först kommer på vars bilden är tagen får fem kronor !
Fotade bilden i sommar så de kan ju vara en liten ledtråd ;)
Sen så är ju fläcken inte heller riktig , tänk vad lite PS kan göra ;)


Frukt




Iphone bilder från igår:







The day

Hello

Idag blev de inte mycket till sömn kan jag säga ! Jobbade på PÄS natten till idag och tog sju bussen hem i morse :) När jag kom hem somna jag på soffan och sov ynka två timmar innan det blev dags att fara till luleå :)
I luleå hämtade jag och lars upp Martin och carro som vi sen lunchade med ! Kan säga att jag var gode hungrig och vad passar inte bättre då än thai buffe ?!

For sedan en snabbis på hemmakväll där de visade sig att dom hade massor med film för 19 kr ! Införskaffade mig sex filmer för endast 105 kr ! Jennie är en lycklig tjej. Har dock lite problem med att rymma alla filmer så måste nog möblera om lite på filmhyllan !

Hittade denna i piteå imorse, är gode sugen på att fara !


Snö , sand och sol VÅR


Såhär drogad och trött såg jag ut i morse påväg hem haha.


Bilderna är från min iphone så ni får ursäkta den dåliga kvallan !

Au revoir

dagens bilder


Har man ingen skohylla får man lösa det på annat sätt..


Våår ! Tog dubbelt så lång tid att gå till gymmet idag eftersom de var sjukt halkigt ute !

Pixie såg lagomt mysko ut i morse när jag vaknade ;D



Har tjatat om att vi ska skaffa ett akvarium på jobbet gode länge nu !
Så igår på jobbet fick jag den här ;D



Fruktmuslin är min nya frukost drog ! Inhandlade två paket idag så man
har på lager..



Test

verkar vara nå mysko med blogg.se. Har skrivit två inlägg som inte alls kommit upp :/
Skriver de här som ett test då