Klappar

Hello

Tog bilen till Öjebyn i morse vid nio. Hämtade Sen upp Camilla och for in till stan :) Var meningen att jag skulle köpa julklappar till mina vänner men blev mest julklappar till mig själv ;D

Jennies klappar:

*Ny sportbh ! (behövligt)

*3 filmer


*Blues brothers tröja från carlings <3

*Förvaringsgrej för skor - Hänger snyggt i min hall'
Hitta ingen bild för denna

*necessär



Så om man bortser från filmerna och tröjan så behövde jag verkligen dom andra sakerna ! Verkligen skönt att få bort alla skor från golvet i hallen ! Sparar verkligen en massa plats nu. De bästa var nog att  skosaken bara kosta 40kr på dollar. Sen förkänade jag nästan filmerna också ;) Inte köpt film på ett bra tag (lögn)
Nu ska jag återgå till jobbet ! Ungefär åtta timmar tills man får gå hem ;D

AU revoir



Flower



yes


VD

Hello

Hej igen. Blev ju inte vidare seriöst i förra inlägget direkt :) Så gör nu ett nytt försök tror jag.
Sitter i alla fall och ser på Vampire diaries ! Känns helt underbart att ha andra säsongen nu ! Man har alltid nå bra att titta på. Försöker att inte se för många per dag , vill ju att de ska räcka en stund eftersom jag bara har nio avsnitt. I morgon ska jag göra klart med julen i läggan. Ska hänga upp lite gardiner och ta fram granen. Skulle dock vilja ha en större gran , ev en vit eller en svart. Så får se om man hittar nån som passar :)

Bilder från igår :



au revoir

Första advent

Hello

Bloggat dåligt den här veckan ! sorry..
Nyss sett klart en film med camilla , den var sämst och hade ett skitslut. Tänker inte ens säga vad den heter för den var så jävla dålig. Idag har man hunnit med att vara till piteå på skylltsöndag :) tralalalal,

Kamera

klockan är redan halv fem och jag har inte ens börjat skriva depp inlägg än ! :D detta ser mycket ljust ut !

Sen tänkte jag efterlysa en Polaroidkamera ! Om det är någon som vill sälja en till mig får ni gärna höra av er :)


Träna



I morgon blire gymmet ! Har inte kunnat träna eftersom jag varit sjuk. Men nu känns min hals betydligt bättre :) Ska försöka vara hemma från piteå vid ett nån gång så man hinner. För på kvällen ska jag och kajsa på föreläsning på folkan :)


Jen

Hello

Idag har jag lyckats med sånt man inte kan lyckas med ! Skulle ju som sagt med pixie till vetrinären halv tio. När jag slutade jobbet och kom hem satte jag mig av nån anledning vid köksbordet för att titta igenom nå papper. Lyckas sen somna vid köksbordet och vaknar sen FYRA tímmar senare ! Min nacke ville då ta självmord och min hjärna insåg att jag missat vetrinär tiden. Är bara jag som lyckas med sånna här saker !

Har natt nu också och inte imorgon som jag först trodde. Så när jag slutar jobbet idag går jag dirket upp till mamma , vilar och tar sen bilen till öjebyn. Ska nog in på djurmagasinet samt dollar också. Finns alltid nån rolig pryl att inhandla där. Hade velat ha lite nytt julpynt och man borde ju kunna hitta nå billigt på dollar :)
Satt nyss och läste igenom mina blogg inlägg från igår haha. Fan vad jag måste ha varit helt slut i skallen ! Är betydligt piggare nu eftersom jag fått mig aningen mer sömn idag. Så den här natten kommer nog gå mycket bättre :)

Vad ska alla människor göra i helgen ? Vill hitta på nå festligheter på lördag eftersom jag är ledig då ! Blev ju inge fest förra helgen heller så nu är jag ännu mer party sugen !

Au revoir


Natt

nära döden just nu. Två och en halv timma kvar. Magen pallar ej mer kaffe så måste nog börja med städningen för att hålla mig vaken.


emo varning !

Hello

Blä vilken natt. Kroppen skriker och ögonen gör ont ! Sen att man kommer få noll sömn i morgon gör ju inte de hela bättre. Känner bara för att klaga lite just nu , man måste väl få tycka synd om sig själv nån gång ?!
Kommer inte bli nån sömn på onsdag heller. Ska vara i Öjebyn vid tio och sen jobba natt. Hatar att stiga upp tidigt , finns fan inget värre. Eller jo det finns tusentals saker som är värre ! Imorgon måste jag komma ihåg att ringa telia också , får ej glömma det !
Fan sex hela timmar kvar tills man slutar jobba ! brukar gilla nätterna men inte idag.

BLÄÄÄÄ

natt cravings

Detta behöver jag för att hålla mig vaken när jag jobbar natt :

* Cola Zero

* Snus


* Choklad

Måste jobba på att sluta med chokladen dock ! Alla nätter framöver blire ingen choklad !

PJ

Hello

Blev att jobba dubbel pass idag , 15-21 , 21-07. Det som inte dödar det härdar så det är bara att jobb på. Imorgon ska jag äntligen kastrera Pixie ! Skönt för både mig och henne. Hon löper så ofta nu att de inte håller i längden. Sen att hon inte kan slappna av samt skriker hela tiden gör ju inte det hela bättre. Så i morgon ska lill skorven till vetrinären. Vet inte riktigt hur länge det kommer att ta men antar att dom informerar om det imorgon. Hoppas verkligen att hon blir lugnare efter det här. Kostar dock över 1000 kr men de är de fasen värt. Orkar inte ligga vaken om nätterna när hon skriker , sen tror jag inte mina grannar är speciellt nöjda eftersom de hörs i hela trapphuset !

På tal om nått helt annat så är klockan inte ens halv tolv och jag är redan sjukt trött ! Mina ögon vill bara blunda och huvudet värker. Inser dock att jag har ca 7 h kvar innan jag får gå hem. Sen eftersom pixie ska till vet vid nio så blire inte mycket till sömn i morgon. Men de är sånt man får ta.
Idag innan jobbet var jag ganska duktig ! Gick och lämnade in två engångskameror för framkallning , en från Peace and love och den andra fran USA resan :) Glömde ju laddaren till kameran hemma nu när jag for till usa , hade tänkt köpa en ny laddare men blev billigare med en engångskamera. Bilderna från Peace and love kommer nog vara grymt roliga ! Lite sent att lämna in kameran nu men bättre sent än aldrig !
Nu ska jag titta på ett avsnitt av ung & bortskämd och skratta mig pigg !

Au revoir

VHS ?

Hello

Min dvd gick nyss sönder ! JÄVLA SKIT !
Min dvd är ju fan mitt liv ! Blir väl att se film på datorn tills jag skaffar mig en ny... Sen så har ju min Wii dosa också gått sönder , eller den går typ inte att styra med. Går verkligen bra för mig just nu. Har även svin ont i halsen , varh elt död igår och hade svin ont i kroppen dock ingen feber. Har inte ont i kroppen idag men halsen gör fortfarande bajs ont. Riktiga i-landsproblem jag har just nu.
Så nu ska jag inta soffläge och slå på min VHS ;D haha.





HP

Hello

Harry Potter i går var grymt bra ! Nu vill vi bara att de ska bli juli så man får se sista delen. Fast egentligen vill jag inte att de ska bli juli. För de kommer ju inte komma nå fler HP filmer efter det ;( Allt som är bra har ju en förmåga att ta slut. Men men så är det helt enkelt. Kan iaf starkt rekomendera den till ALLA ! Fast kan ju vara en fördel om man tittar på dom tidigare HP filmerna innan den här ;) Annars kan de vara lite svårt att hänga med i storyn. Tror jag ska ta och läsa om ALLA Harry Potter böcker ! Passar bra nu när de snart är jul och allt. Julen är mysig och det är mysigt att läsa HP , kan de bli bättre ?

På tal om nått helt annat så har jag tränigsvärk <3 Grymt skönt att ha lite ont i musklerna ! Då vet man att man tränat och de är ju bra. Får se om de blir nå gym idag , hade tänkt ta en vilo dag men man vet aldrig vad jennie kan hitta på. Sen eftersom de är lördag idag är jag gode fest sugen. HAr inte festat på över en månad så är grymt sugen ! Synd bara att ALLA verkar helt off ! Alla var ju tvugna att festa förra helgen då jag jobbade.. Får styra en fest för mig själv här i läggan haha. Känner mig som värsta alkisen när jag skriver det här ! Men men. Vi får se vad man tar och hittar på ikväll.





Au revoir

Helg !

Hello

Godmorgon alla ! Nu är klockan tio över sju och jag ska snart börja gå till jobbet. Hoppas att det inte är allt för kallt ute , är så tråkigt att gå ute och frysa då. Måste försöka att inte glömma min gymväska nu innan jag far. Satt den i hallen men skulle inte förvåna mig om jag glömmer den iaf.
Eh jag är gode trött och vet inte riktigt vad jag ska skriva ! Borde gå och dricka kaffe men kanske klarar mig till första rasten ? Hinner nog inte koka nu och sen vänta på att vattnet från kokaren ska svalna. Nej jag får helt enkelt härda ut !

älskar detta kort då min lill skorv var liten :)



AU revoir

Fred

Hello

Jag gymmade idag ! Duktig jennie. Eftersom jag jobbade på parkskolan så for jag direkt efter jobbet. Är ju inte så speciellt långt därifrån ;) Jobbar samma tider i morgon också så blir gymmet då med.
Fan vad skönt med fredag imorgon ! Känner mig sjukt sliten så ska bli skönt att vila upp sig. Sen ska ju jag och Kajsa se HP i morgon på bio <3

Så vad tycker ni om min header då ? ;D Är själv gode nöjd. Sådär lagomt enkel också. Nej nu ska jag hoppa i säng (ljug)




au revoir


Detta vill jag ha från Lagerhaus ! :)


all makt åt tengil !

Hello

jag vill döda arbetsfömedlingen, har tjorvat på som fan med a-kassan och har massor med kassakort som jag inte fyllt i. Sen att arbetsförmedlingen avanmält mig från a-kassan  pågrund av ett missat möte (som jag aldrig fått info om ) gör ju inte saken bättre. Sist jag var på arbetsfölrmedlingen skulle jag inte behöva komma tillbaka förens i februari.. FAN JAG HATAR DOM. Kul att dom säger en sak och gör en annan ! kan ju vara bra att skicka ut infon om mötena också.

Sen måste jag ta tag i alla dessa jävla kassa kort ! ÅH. Är så mycket att jag inte gör nått av det. Är mos i hjärnan och jag slår svin hårt på tangenterna för jag är så arg på allt och alla. Förutom arbetsförmedlingen så hatar jag min lägenhet. Ser fan ut som en treåring inrett den ! Bara en massa olika prylar och inget som matchar alls. Gula fula tapeter och inga fina saker på väggarna. Sen blev min möblering som jag gjorde svinful och jag kan inget om inredning ! sämt på det.


Tack på förhand tomten :)


LALALALA

Hello

Är på jobbet och har natt :) Alltid bra med natt för blir ju lite mer pengar på kontot då ! Ser som vanligt på bartender skolan haha , verkligen grymt roligt att se på ;) Måste nog lära mig blanda lite drinkar jag också , har ju en drinkbok med 1001 drinkar så några borde jag ju kunna lära mig ;D Ska fasen inhandla lite drinksaker så man ser lite proffsig ut haha. ¨

Saker att göra i morgon:

* Sova
* Gymma
* DISKA
* Träffa Kajsa

På tal om gymmet så blire att börja om å  träna nu ! har verkligen legat på latsidan och detta är verkligen inte OKEJ ! Så imorgon blire andra bullar. Kommer säkert vara grymt jobbigt men måste få in lite tränings rutiner igen. MINST 3 dagar i veckan på gymmet. Ska fan hålla det också ! Är alltid sjukt motiverad när jag jobbar natt av nån anledning haha. Brukar vara dålig på att hålla saker jag lovar men nu jävlar !
Måste komma på nå bra nyårslöften också ! Egentligen borde jag kanske sluta snusa men de vill jag inte ! MOHAHAHA. nej nu blev jag oseriös lDÅÄLFSLFD


AU REVOIR

JAG LEVER

Hello

Förlåt för att jag inte bloggat på typ ett år ! Men har haft datorn urkopplad i över en vecka :) Sen idag tvinga malin mig att koppla in den igen, det var gode bra eftersom jag saknat den lite. Har bara varit för lat och inte orkat koppla in den :) blir en kort blogg nu , skriver mer sen.



nej nej nej nej

Hello

Imorgon åker vi hem och jag vill dö ! Vill verkligen inte fara hem och lämna alla underbara människor här :/ Dagarna här i Baton Rouge har varit helt underbara ! Trivs verkligen hur bra som helst här bland alla trevliga människor. Jag kan lova att jag kommer åka tillbaka hit så fort jag sparat ihop nog med pengar ! Lär nog stanna betydligt längre nästa gång kan jag lova er. Tio dagar här är alldeles för lite för mig :/ Kommer bli så hemskt att tvingas säga hej då till alla i morgon , flygresan kommer bara kännas ännu mer jobbig.

Ni som inte varit här kan nog inte föreställa er hur vackert allt är här. Naturen är helt underbar ! Skogarna är magiska och vädret är helt perfekt , varmt och skönt. Alla människor som jag träffat har tagit emot en med öppna armar och man känner sig verkligen hemma direkt. Vill inte hemma till trista sverige.

Kanske bäst att sluta här innan jag blir allt för deppig , ska ta och packa ihop de sista av mina saker nu...
Detta blir min sista blogg här :/ blä ! Men självklart ska de bli kul att träffa alla vänner hemma också å lill snuffipuff pixie. Men som sagt , ALL kärlek till Rene, justin , hannah , Gabe , morgan och tom <3

huset <3



au revoir

Shopping

Hello

Har fortfarande ingen kamera men jens fotar med sin iphone , så blir att lägga upp från den sen.
Idag har dagen bestått av en sak : SHOPPING ! Inte köpt nå förens idag så de var gode kul att få spendera lite pengar ;D

Detta handlade jag :

* 5 par trosor från Victoria secret
* En tröja
* Två par örhängen
* En ring
* Halsband
* Ny väska
* Födelsedags presenter till Camilla
* Två böcker
* Armband

Tror det var allt ;D Kan lägga upp bilder på det i morgon ;) Blev nästan inga kläder men mycke annat kul.

Elvis skoter med hjul ;)



AU REVOIR

dfffd

blev nå fel med texten vid bilderna , markera så ser ni

Halloween och Memphis


Halloween
Gabe som alex


bus eller godis ?

pose `? jag , min dubbelhaka och justin



innuti elvis hus graceland

djungel room

graven


us and a

Hello

blä ! allt jag nyss skrev försvann :/ Bajs dator !
som ni kandske läst på facebook så har jag glömt min kamera laddare hemma :/ Blir antagligen en ny laddare eller en engångskamera , får ser hur  jag gör :) Hatar jens dator för alla tangentera är förflyttade ett steg , klickar på fel knapp hela tiden...

eftersom allt försvann orkar jag inte skriva nå mer nu ikväll , skriver mer i morgon .

au revoir