Privat - fråga efter lösenordet

www.mccandless.blogg.se/hemligheter

Ni som frågat tidigare efter lösen får göra det igen , haft lite tjorv med kommentarerna så kan ej se vem som frågat efter lösen.


Dubbla prylar !

Less på tråkiga ovala ägg nu såhär efter påsk ?! Egg Cuber löser dina problem ! Pressa ihop ägget och du får en cool form som passar bra på mackan ! ;D http://www.coolstuff.se/Egg-Cuber-Fyrkantiga-Agg  endast 59kr !!



OM du inte gillar att äta ägg kan du iaf ge bort ett :) http://www.coolstuff.se/Magic_Egg  69 kr !!


Nio

Hello

Blev inte riktigt som jag tänkt det idag, åkte och jobbade i morse så blir att blogga senare vid nio då jag slutar i stället :) Ni får återkomma efter nio !

Kissseee

Hello

Ja då sitter man här igen ! Har blivit en vana att skriva ett inlägg innan jag hoppar i säng :)
Hade tänkt fråga er läsare vad ni vill se mer av i bloggen ? Alltid kul att veta vad folk tycker är roligt att läsa om. Annars så hade jag rekord med läsare igår ! De tackar vi för.

Har även börjat fundera på vad man skulle ha gjort på valborgs , är ju party lite överallt så de känns lite svårt att välja. Men de brukar ju som sagt alltid lösa sig om jag känner mig själv rätt ;) Hade som planerat att jag skulle lägga upp bilder på min nya bil ikväll ! Men som ni kanske läst så har jag ingen bil att fota ! Men jag är inte bitter över det för min pärla finns säkert nånstans där ute i världen ! Och på tal om pärla så åker musslan bort idag :/ Kommer sakna hon ! Nej nu ska jag inta sängläge och börja läsa min nya historia tidning , har snart köpt alla på konsum så måste nog sakta ner lite nu...

Har hittat två roliga prylar ikväll så imorgon får ni dubbla dagens pryl ! ;D

Eftersom jag inte fick nån bilbild så får ni kolla på snuffe istället :)
 


The Hobbit

Äntligen börjar det hända grejjer ! Fler och fler tackar ja till att spela i filmen och jag tycker dom kan börja filma snart ! :D Är ju som sagt en sagan om ringen nörd så ser verkligen fram emot den här filmen ! Dock har jag lite svårt att smälta att Persbrant ska vara med i filmen.. Persbrant må vara grymt het och bäst som Gunvald men har svårt att se honom spela med i the hobbit. Men vem vet , han kanske är bra. '


;(

Hello

Blev inget bilköp mig idag :/ Den var inte lika bra som den såg ut att vara. Kopplingen var dålig och sånt.
Men vi ska leta vidare så hoppas man hittar sig nån bil snart !
Nu ska jag sätta mig och mysa lite med Pixie ! Bloggar mer sen ikväll.


Cars

Sitter just nu i bilen påväg mot Piteå ! Hoppas på ett bilköp ;)

Dagens pryl !

Älskar du filmen UP och har själv alltid drömt om att flytta dit hus med hjälp av ballonger ?
Dessa balongonger från coolstuff är då helt rätt för dig ! ;)
http://www.coolstuff.se/Gigantiska_Ballonger


tjuvtitt


Våffla

Hello

Sitter just nu invirad i täcket och kom precis ut från duschen , det borde vara obligatoriskt att ha täcke vid datorn !  Har annars varit en gode skön kväll med jobb och sen BB :) Hoppas man får sitt jobb schema för sommaren snart så man kan börja planera lite , är ju som svårt när man inte vet när man är ledig. Låter iaf som att man ska få en heltid i sommar :D Är ju inte helt fel om vi säger så.
För övrigt tycker jag att ni ska hålla tummarna för mig imorgon ! Kanske kommer hem med en röd våffla om jag har tur ,  Längtar verkligen sjukt mycket efter en egen bil !

Nu ska jag inta sängläge och läsa !

Här får ni en bild på en riktig snyggis !


au revoir

Gissa skon !

Vilken av dessa tror ni är ny ? ;D



Precis samma sorts sko fast olika årgångar ;)


Dagens pryl !

Tycker du det är lite pinsamt att gå omkring med en snygg iphone eller är polarna avundsjuka ?
Då kan du skaffa de här snygga fodralet som kommer från www.coolstuff.com -http://www.coolstuff.se/Yuppiefodral-till-iPhone´


PPPP ?

Hello

Öppnade precis min lönespec ! trodde de skulle vara betydligt mer eftersom jag ändå fick ihop 132h.. Hm ajja.
I morgon ska iaf jag och pappa fara och kolla på en bil ! :D Kanske blir att köpa den om den ser fin ut :)
Annars så började jag dagen med att fara och överraska min bror med tårta och paket - han fyller nämligen 18 år idag :) Begav mig sen till öjebyn och for efter det en snabbis in till stan. Fyndade ett par nya skor vilket jag var i stort behov av ! Bild på skorna kommer sen när jag orkat ta kort på dom ;)
Sen när vi hade ätit lunch i stan kom camilla på att vi inte satt nån p-skiva !!! Kubbade som aldrig förr och skrek böner till ovan ! Och ver ni vad ?! jag blev bönhörd ! Ingen parkeringsbot för mig :D


Fjälls - del 2


Fynd

Hello

Nu loggar jennie lundberg ut för dagen ! Är fortfarande sjukt mätt från grillningen men hoppas de lugnar sig när jag intar sängläge ;) I morgon blir de öjebyn och sen jobb. Hade även tänkt springa in på dollarstore ! Gör alltid de när jag ändå är i piteå ;) Lyckas alltid fynda något kul när jag är där !
Har även suttit och kollar in massor med saker som jag vill ha från ikea ! Man blir ju gode avis om man kollar hur fint musslan fått i sin lägenhet ! Själv har man bara en massa beggade saker och fula gula väggar. Men inte dör jag för det inte ! Malin och linn ! ska vi inte dra på ikea snart ? :D

Au revoir

Grillning !




KLAR

Hello !

Nu har jag nästan gjort klart den sista uppgiften !!! Har bara lite finlir som jag ska snickra på sen ikväll :) Sitter just nu och Poppar BB låten för fullt och väntar på att lars ska komma , sen bär de iväg till musslan för lite grillning ! Vist såg det grymt härligt ut på fjälls bilderna ? ;) Ska lägga upp resten sen ikväll om jag hinner , ni måste ju ha nått att längta till.. Sen ska ni få se en ny bild på tatueringen också ! Den förra var ju lagom kladdig och blodig om vi säger så , ska fota en ny när det inte är så mkt helosan på den :P



au revoir

Fjällen -del 1















Sommarstek med musslan !





Morgon blogg

Godmorgon ! Sitter hos musslan och har de gode skönt :) inser dock att jag fortfarande har ett stort skolarbete som ska vara klart innan fyra i morgon :/ gruvar mig för att börja med den BUHU !!! När jag kommer hem Blire plugg och så ska jag lägga upp bilderna från fjälls :)

Hotell

Checkade precis in på hotell musslan ! ;) Vacker utsikt och en fet säng ! Vad mer kan man önska sig ?!

Grymt beroendeframkallande ! LOVE IT


Zelda

Hello

Kan berätta för er mina vänner att jag är sjukt trött i huvudet nu ! Suttit i över två timmar och gjort ett skolarbete om stomier. Kan avslöja att det inte alls var speciellt kul och jag är sjukt less på skolan just nu. Gode tur att det bara är en gång kvar innan vi slutar kursen. Kan ju även berätta lite om min tatuering som jag gjorde idag ;) Var gode spontant och hade inte planerat de nå många dar. Såg för nån dag sen på facebook att jeriz skulle ha drop in så då tänka jag för mig själv NU SKA JAG TATUERA MIG ;) Sen att det just blev en triforce vet jag inte riktigt, erkänner att jag är en gode nintendo nörd eller en nörd överhuvudtaget.. Sen att dom tre trianglarna står för Triforce of Wisdom, Triforce of Power och Triforce of Courage är ju inte helt fel :)
Är grymt nöjd över tatueringen och ångrar ingenting ! Hoppas ni gillar den lika mycket som jag !


Dagens pryl !

Svårt att hitta den rätta klockan ? Med Paper watch som är gjord av papper kan du göra klockan precis som du vill ! Måla den , klipp , klistra eller låt den vara som den är ! Du hittar den på www.roligaprylar.se



http://www.roligaprylar.se/Paper-Watch.html

min <3


nörd

Hello !

Gjorde för nån timma sen min tredje tatuering !
bild finns på facebook ;)

Fjällen

Hello Anledningen till att jag inte bloggat på ett tag är att jag befinner mig i fjällen :D Men i morgon är fjällsveckan slut och jag måste återgå till mitt normala liv :/ Har tagit massor med bilder så ska lägga upp dom när jag kommer hem ! Mycket härliga bilder om jag får säga det själv ;) Nu ska jag återgå till fjällslivet ;)

Dagens pryl !

Om du är en fotograf som gillar att fota djur i gryningen och samtidigt vill värma dina kalla fingrar med en kopp kaffe är detta lösningen för dig ! Vem vill inte dricka kaffe ur dessa coola muggar ?! Finns i olika former och storlekar och du hittar dom på www.roligaprylar.se



http://www.roligaprylar.se/Kamera-Objektiv-Mugg.html


De blåser genom hallen

Hello


Har precis sett klart bb och tänkte att de vore en bra ide att blogga lite :)
Började dagen med att dra till Öjebyn och träffa T. Kändes bra och jag fick ut gode mkt från våran träff idag. Blev sen en snabb sväng på dollar och på djurmagasinet. Handlade en snygg ny sele till Pixie och lite kuddar på dollar till mig själv , lägger upp bilder på de imorgon för orkar inte ta kort just nu ;)
När jag kom hem till älvsbyn blev det en prommis med linn och oliver , grym skönt väder ute så de var riktigt promenad väder. For sen förbi camilla och släppte ut pixie så hon fick vara ute. Blev dock bara en kort stund eftersom min lilla kisse inte gillar när de är snö. Hon fick iaf busa av sig lite med blake och kjell-åka vilket resulterade i att hon har varit gode lugn ikväll.

Nu är de bara 3 dagar kvar tills vi ska dra till fjälls i en vecka ! Längtar grymt mycket och de ska bli skönt att komma bort från älvsbyn ! Bara mysa på och köra skoter :)

Nu ska jag kolla VD och sen kanske jag slänger upp dagens pryl åt er.

Au revoir

Hemligheter

Hello

Tänkte bara säga att jag ska som flera andra börja lösenords skydda några av mina inlägg. Vill kunna skriva mer privata saker om mig själv vilket jag känner att jag inte kan göra just nu. Så är ni intresserade av lösenordet kan ni skicka en kommentar så märker ni sen om ni får ett svar :)

Socker

Hello

Idag var det en grymt läskig dag på skolan ! Dom flesta i min bekantskapskrets vet att jennie lundberg är grymt rädd för sprutor av olika slag. Självklart skulle vi då idag testa att ta blodsocker och ge insulin !
Vågade inte sticka någon men lät Kerstin kolla blodsockret på mig iaf ! Såg det som ett försök till terapi..
Blundade dock hela tiden och var sjukt skakig , var ännu värre när hela klassen tittade på. Vet egentligen inte varför jag är rädd för sprutor för de gör ju egentligen inte ens ont ! Är nog bara själva vetskapen om att dom ska sticka nått i mig. Sen kan man ju fråga sig varför de går bra med både tatueringar och piercingar ?! Men de är som inte på samma sätt.

Annars har jag väl inte gjort så mkt idag. Tvättat några maskiner och haft BB date med Musslan och Linn :) Jag och Linn såg även Paranormal activity 2 (stavning?!) Kan berätta att den var SJUKT ÄCKLIG ! Sen mitt under de läskigaste hör jag något som smäller i mitt fönster ! :O Visar sig sen dock att de är Musslan som kastar sten och vill in ;) Gode imponerande att hon kunde kasta ända upp till mig ! ;D Nu ska jag se VD och sen SOVA !



Au revoir

Dagens pryl !

Den här prylen är bra för er som gillar att vandra i fjällen eller för er som bor i skogen !
Alla kvinnor vill ju kunna diska ! Så denna smarta ihopfällbara diskho är kvinnas nya bästa vän ;)
Du hittar den som vanligt på www.roligaprylar.se



http://www.roligaprylar.se/The-Kitchen-Sink.html

Ögongodis !


Resa !

Hello hello !

Kan säga att jag är grymt sugen på en sista minuten resa typ i maj ?! Någon som är på ?! Skulle vara grymt skönt att få komma bort till värmen för en stund ! :)


Dåligt minne...

Glömde bort att skriva att dagens pryl kommer från www.roligaprylar.se :)

Dagens pryl !

Denna pryl är helt och hållet tillägnad mina vänner som för tillfället är galna i HAJPOJKEN !
Betydligt roligare isformar än vanliga fyrkanter ;)




Så de kan gå

Hello

Godmorgon kära vänner ! Godmorgon är nog egentligen fel ord eftersom jag varit vaken gode länge :) Sitter just nu och ser lite VD men ska snart börja vandra mot bussen. Blir vidsel idag istället och kommer hem i morgon.
Förutom vidsel har jag väl inga speciella planer för dagen tror jag , det skulle väl i så fall vara att diska bort och ta ut soporna ;) Men de tycker jag inte räknas !

Innan jag drar mot bussen kommer jag lägga upp dagens pryl ! :) Hittade en grymt kul sak igår som ni ska få ta del av ;D


Au revoir

Roddan Is My...

Fasen va skönt att Patrik åkte ! Hade blivit tråkigt om roddan lämnat tv rutan ;) Insåg precis att jag inte orkar slå på datorn för att se VD ! Så har istället intagit sängläge och har inga planer på att förflytta mig ;) Ska läsa allt om historia och sen ha en date med John blund ;) tycker själv jag varit gode duktig på att blogga idag ! Ska försöka att alltid vara så här duktig för har betydligt mer läsare nu :) sen om ni kollar i min meny Kan ni se en ruta med massa snygga smycken ! Klickar ni där kommer ki till cocoo.se som har sjukt fina smycken och prylar :) tycker verkligen ni ska göra ett besök där ! Ska själv klicka hem lite saker imorgon som jag tror kommer bli grymt snyggt ! Nej vet ni vad ! Nu ska jag läsa !

Oh snap !

Sitter just nu i soffan och kollar Big brother :) Blev inget vidsel idag utan drar dit i morgon i stället. Kan även berätta att vampire diaries levererade ! Blir att se några till avsnitt när bb är slut , ledig imorgon så då göre inte nå att man är vaken länge ;) Nej nu ska jag springa och hämta en snus innan bb börjar om !

Titta och njut ! :D


Dagens pryl !

Om du äter dina måltider vid datorn och samtidigt spiller lätt är denna smidiga damsugare något för dig !
Den åker omkring och suger upp alla små smulor och skräp som du själv inte orkar ta bort :D
Du hittar den för endast 189kr på roligaprylar.se




http://www.roligaprylar.se/Road-Sweeper-.html

Team..

Nu ska jag se Vampire diaries och dreggla lite ! Vet inte riktigt vad resten av dagen har att bjuda på men kanske far till Vidsel eller nå sånt. Vars jag än hamnr så blire bb ikväll och hoppas för allt i världen att roddan inte åker.

Nu ska jag förvandlas till team Damon Salvatore !


snart påsk


No way

Scott pilgrim vs The world SÖG ! Nu ska jag ta en dusch innan jag intar sängläge ! Har ont i min bula haha ;) hoppas på ett riktigt Blåöga nästa gång !! ;)

INVITE

nej jag ångrade mig haha. Tog bort frågerutan för att den var för ful ;)
Finns de ingen som har bloggsvar invite att ge mig ? :)

Formspring

Hello

Ser ni rutan till höger? Där kan ni ställa olika frågor till mig som jag sen svarar på :)
Går självklart att kommentera vanliga inlägg också , men tyckte de var lite kul med en sån här ruta :)
Svaren på frågorna hittar ni om ni klickar på texten formspring-dandelione. Då kommer man in på min frågesida.

Städångest !

Hello

Skriver endast den här bloggen bara för att jag inte vill börja städa min lägenhet...
Hade först tänkt hälsa på J-O men insåg att det ochså var en undanflykt ! Så nu är de bara att börja. Pixie sitter just nu och gnager på mina påskliljor som jag inhandlade för 10 minuter sedan ! Ska ta och stoppa denna vandalisering !

Innan jag försvinner i städningens värld så bjuder jag på några iphone bilder från igår ;)





HISS



1. brämhults juicer
2.Peace and love
3. Påskägg från coolstuff !

I will be back !

Hello

Nämen hej på er , de var ett tag sen ! har lagt bloggen åt sidan i veckan pga jobb men nu är de helg och jag är ledig ! fick ändå ihop 135 timmar i mars så lönen som kommer nu lär bli gode skön ;)
Sitter just nu och dricker Apelsin juice från Brämhult ! Lätt den godaste juicen som finns , innehåller två kilo apelsiner och massor med fruktkött ! Dock är den gode dyr men de är de värt !

Gårdags kvällen spenderades i piteå hos magnus. Men som jag alltid säger så är fredag ingen bra fest dag. Drog hem där efter elva för att jag var så jäkla trött ! Annars hade vi en grymt trevlig kväll :) Jag och camilla var ensamma tjejer så vi tvingades delta i en MASSA wow snack.. ;D

seriösa egobilder innan piteå...


Im ...

Hello

Blev ingen blogg igår eftersom jag jobbade hela dagen :) Slog inte ens på datorn när jag kom hem utan landade direkt i soffan ! Idag fick jag iaf sovmorgon eftersom jag börjar tolv idag :) Så de här blir en kort blogg eftersom jag ska börja gå snart. Ville som mest bara informera er så ni vet att jag lever ;)

Au revoir

Napalm

Har precis intagit sängläge ! Gode skönt att fläska ut sig i sängen helt själv ! Sovit på soffan i två nätter medans Bc varit här så är gode skönt att ligga i en säng. Nog för att man gott och väl ryms två i min säng men eftersom Bc gillar att bre ut sig intog jag snabt soffan ;) Ikväll har jag och Malin sett tears of The sun samt ätit god fruktsallad :) Krigs filmer är oftast bra så borde införskaffa mig några nya , har ni nå bra förslag på bra krigsfilmer ? :) Nej nu ska jag lägg mig och läsa allt om historia en stund innan det blir dags att sluta ögonen. Börjar undra om jag är den enda bruden som fördrar historie tidningar framför ex Veckorevyn ?! Tycker inte det är speciellt intressant att läsa om den senaste hälsokuren eller hur man ska lära känna sin parter mer. Nej Jennie Lundberg fördrar tidningar som lär en vettiga saker ;) God natt !

jag ska bara ...

Hello

Nu har Bc och Doolie lämnat mig för den här gången ! ;( Dock inte för evigt hoppas jag :)
Sitter just nu inlindad i täcket mitt och slö surfar vid datorn , läst alla bloggar som finns och nu är de dax att börja städa ! Har blivit en aning sandigt på golvet från doolie och en hel del disk från mig och rebecka. Min lägga känns aningen stökig så ska nog fixa det innan jag beger mig ut på en prommis med Kajsa :)

I morse steg jag upp sex (bc sov) och åt frulle , drog sen till jobbet vid sju och kom hem vid tio. Ska tillbaka till jobbet vid sex och vara där till nio. Ändå gode chill me sånna här delade turer för man hinner göra saker på dagarna. Dock är ju inte kvällarna så roliga eftersom man slutar nio och börjar sju dagen efter , men tycker bara det är härligt att få jobba och dra in pengar :D Sen ikväll kommer nog malin förbi vilket ska bli kul ! Inte träffat henne på länge så vi har massor att prata om. Tror jag ska inhandla frukt och bjuda henne på fruktsallad ! Hoppas inte hon hinner läsa detta för då har jag ju avslöjat mig !

Nej nu kan jag inte blogga mer ! skriver bara för att slippa börja med städningen...

Bjuder på en söt bild på Pixie då hon övervakar Doolie på säkert avstånd !^
Doolie och Pixie kommer dock bra överens och dom är riktigt söta när dom luktar
på varandra sådär i smyg ! Sist rebecka var här låg som brevid varandra och sov :)



Au revoir

Lite iphone bilder :)


Utanför mitt köksfönser har jag en hemlig balkong ;)





Pixie fick dock inte följa med ut..


På kylen har jag lite bilder på Pixies familj som jag fick av tjejen jag köpte
Pixie av :) På första bilden syns Pixies mamma , på den andra bilden ser
ni pixie som liten , på den tredje ser Pixie och hennes syskon , och på
sista bilden gosar Pixie med hennes storebror :)


Var tvungen att fota rebecka för nån minut sen.. ;)

Bb

Sitter och laddar upp inför bb ! Lite godis och bra sällskap , inte helt fel !

Movie time

Hello Jag och Bc sitter och ser The shining , den är lika bra varje gång. Dock inte lika läskig när man vet vad som händer ;) Finns ingen som kan se så läskig ut som Jack nicholson !

shop

Hello

Glömde ju visa mina kläder som jag inhandlade igår !


April !

Hello

Nu har man fått mat i magen och börjar vakna till liv igen ! Camilla och bc sitter och tittar på våra värsta år !!
Tar flykten mot datorn så jag slipper se eländet. I dag ska jag fan inte bli lurad av nån ! Brukar alltid bli det så hoppas att jag klarar mig iår ;D