Sommar snart ?

Topshop.com ! Jennie gillar.



BAJS

Nu lyckades jag radera allt jag nyss skrev..
I ren protest mot mig själv vägrar jag skriva nå mer och återupptar bloggen imorgon.

Au revoir


www.cocoo.se

Jennie vill ha



Bonjour

Hello !
Här kommer bilderna från våran franska afton :D Mitt i allt fick vi dock oväntat besök av en okänd fransman !? Han hade med sig bröd , vin och en anka ! Efter att den franska mannen försvunnit från platsen såg vi filmen la vie en rose om edith piaf ! Den var en aning seg men bra ändå :) En toppen kväll med dom bästa och hoppas vi gör om det snart igen.







au revoir

Salut !

Hello

I morgon kommer det upp bilder från våran franska afton ! Ska inta soffläge nu och planerar att somna där :)


Pixie gästbloggar !

MJAO !

Hej på er ! Har länge tjatat på matte om att få blogga lite jag med. Nu äntligen lät hon mig försöka..
Förstår inte varför hon är så sur över tulpanerna ?! Kan ju inte rå för att dom är goda att tugga på ? Jag har ju slut kattgodis och på fredagar tycker jag man kan få smaska i sig nån tulpan.
Detta är ett tidsinställt inlägg och när ni läser detta ligger jag mest troligt och sover på fönsterkarmen ! Vid fönstret är de varmt och skönt och jag har bra utsikt och kan spana in alla fåglar.
Har spanat in en skata som jag gärna skulle vilja smaska i mig !

Jag kanske ska berätta lite om mig själv för er som inte träffat mig :) Jag heter pixie och blir snart två år. Jag är en helvit katt med gröna busiga ögon. Jag älskar att leka med korkar och att gosa med matte jennie. När jag inte är hemma hos jennie så brukar jag träffa mina tre kompisar Kjell-åke , Blake och Kotten :) Kjell-åke är ganska sur ibland men om jag är snäll så får jag sova brevid han. Kotten och jag har en ganska komplicerad relation. Jag trodde att vi var tillsammans och att våran relation var bra , men sen min matte kastrerade mig verkar han inte visa samma intresse ?! DESSA HANKATTER. Nåja jag hittar mig nog nån ny snygging snart.

OJ ! jag tror matte precis hällde upp lite torrfoder i min skål ! Måste springa dit och kolla nu !
Lägger upp en bild så ni får se hur snyg jag är


Sarah Jessica Parker




Bien

Hello

Sitter just nu och är lite små arg på min kära katt Pixie ! Fick tulpaner av mamma igår och hon har redan lyckats bita sönder två ! Så nu har jag placerat tulpanerna cirka fem centimeter från datorn så jag kan ha koll ;)
Blev nyss lämnad ensam av camilla , vi har sett filmen i rymden finns inga känslor ! Den var grymt bra och tycker att alla kan ta och se den. Stellan skarsgård har verkligen lyckats avla fram bra skådespelare ;D

Kan iaf berätta att jag har tagit helg nu , känns som att veckan precis började ju ! Allt går så fort att jag inte alltid hinner med. Imorgon ska jag , linn och Malin ha fransk ost&vin kväll ! Kommer bli gode nice. Vi ska käka oss mätta på ost och franska godsaker. Lär nog flöda en hel del fransk musik samt franska ord. Basker och randiga tröjor är obligatorisk klädsel. Så det hoppas jag och vet att de kommer bli en trevlig kväll.



Tulpaner !


Tulpan mördaren ! Observera att hon ligger på filten som
jag virkat !


Au revoir

Tu as vole mon cæur!


Gina Tricot




HM



Back in the days..












N O W A Y

Hello

Blivit lite glest med bloggandet men har inte haft någon motvivation.
Känner mig för tillfället inte på topp eftersom jag nästan inte har nå jobb i februari/mars. Hade hoppats på mycket jobb nu i februari , hade underlättat eftersom jag verkligen vill fara till louisiana. Hade som sagt tänkt boka biljetten i helgen men vet inte riktigt hur det blir nu.

Imorgon kommer ännu en rolig dag i Jennie Lundbergs intressanta liv !
På dagordningen står :

* Ringa a-kassan
* Lönekontoret
* Arbetsförmedlingen
* Komvux
* Bemanningsenheten

Jag verkligen sprudlar av lycka när jag tänker på min morgondag. Slutar åtta i morgon så tror inte de blir mycket till sömn heller. Förhoppningsvis så händer det nått kul på kvällen. Står inte ut med att ligga själv i soffan och inte göra ingenting. Hoppas man får med sig nån till gymmet också , annars far jag dit och svettas själv.
Förlåt för att den här bloggen blev allmänt deppig och tråkig. Men kan ju inte ljuga.



City

Hello

Om jag hade haft liiiiite mer pengar på kontot hade jag varit en stolt ägare av dessa skor:




christian louboutin




YSL





Jimmy choo



Jimmy choo




My home part 1

Hello


Tänkte visa lite hur min lägga ser ut för er som är nyfikna :) Tycker fortfartande de känns tomt utan alla julsaker.. Dock blev det bara en bild på läggan för sen dog kameran ! Får lägga upp fler imorgon när jag kommer hem från jobbet , Ska nämligen och jobba på 30 minuter :)



Såhär ser då jag ut idag iaf , observera min snygga  tröja ! ;D


Au revoir

Strålande jul

Hello Nu är det jul här i vårt hus , eller ? Nej idag besluta jag mig för att ta bort julen ! Tycker det är så fint med allt Det röda så har sparat lite på julen. Lägenhet ser lite tråkig ut nu men kanske blir att köpa lite nytt och fint på söndag :) Jens ska tävla i happaranda så då blir det att fara på Ikea :) har inte så mycket pengar men nån grej kanske man kan köpa. Skriver mer ikväll ;)

Like a...

Hello

Sitter just nu och väntar på att lars ska höra av sig , sen drar vi till mia och hälsar på :)
Idag har det inte blivit så mycket gjort. Sov skönt på soffan till halv ett och har slöat sen dess. Eller jag har ju faktiskt hunit med att damsuga också. 

JAG HAR INGET VETTIGT ATT SKRIVA.


Biffen

Hello

Idag har jag sprungit upp och ner för trapporna som en galning vilket bara kan betyda en sak : TVÄTT.
Börja lite sent men har ändå hunnit med gode många maskiner ;D
Det känns gode mkt i vaderna eftersom jag var på gymmet igår ! sen att springa i trappor gör ju inte de hela bättre.


Tummen upp för rena kläder !


Ni vill inte möta mig i en mörk gränd !


AU revoir

Jag vill dit..

Hello

Igår somnade jag halv fyra ! Mysigt värre eller hur ?! Eller så inte. Försökte verkligen somna men de går helt enkelt inte. Nåja , hoppas det går bättre inatt då..

Steg dock upp gode tidigt för jag har varit lite hundvakt åt en på jobbet idag :) Gått ut med hundarna några gånger och det var skönt att få komma ut i SOLEN ! jo hör och häpna , idag hade pärlan sol i nån timma. När jag rastat hundarna klart för dagen mötte jag upp Musslan på gymmet ;) Svettades en aning och har i denna stund gode mkt träningsvärk. Förhoppningsvis blire gymmet i morgon också ! Men jag tänker inte ljuga för er kära läsare ! erkänner att jag i denna stund knaprar på lite godis ! Men de är ju faktiskt fredag.
Efter Gymmet mötte jag Kajsis vid sporthallen så vi gick hem till mig och såg Remember me <3
Jag säger bara en sak om filmen - Min pappa skulle ha hatat den ! Då pratar jag inte om själva filmen utan ja.. Vill inte säga mer för kan ju finnas en del som inte sett den än. Hur som helst så grät jag under filmen och den var så underbart fin. Får tårar i ögonen bara jag tänker på filmen.
Nu kommer ni säkert tro att jag gillar den bara för att robert aka edward spelar med i den men så är det verkligen inte ! Jag må vara en twilight nörd men denna film kan jag varmt rekomendera till ALLA 
(förutom pappa)

Nej nu ska vi inte prata om filmen mer, försöker hålla mig på en stabil nivå ikväll. I morgon ska jag förhoppningsvis till Vidsel. Dock ser det inte så ljust ut eftersom jag inte vet hur jag ska ta mig dit VILL HA EN BIL.  Nej jag ska inte gnälla över att jag inte har någon bil , hade tänkt köpa en i höstat men då blev det USA i stället något jag verkligen inte ångrar ens för en sekund ! Hoppas verkligen det blir av att jag far dit i mars ! Bror hade kollat upp lite biljetter och dom ligger ungefär på samma pris -5800kr. Med min lön som kommer nu i januari kan jag lätt betala alla mina räkningar + biljetten. Sen har jag över 2500 kr som jag sparar från jul och diverse andra händelser. Så som det ser ut nu så sticker jag till louisiana i början på mars.  Sen passar det ganska perfekt eftersom det inte alls var så mycket jobb o mars så då slipper jag ha så mkt ångest över att jag missar jobb. Nej känner verkligen att jag måste dit igen ! Jag är duktig och försörjer mig själv och tycker jag kan få lägga mina pengar på nått roligt ibland också. Dock så ska jag försöka att inte shoppa så mycket som jag brukar göra när jag är i USA. Men det är svårt att låta bli när det finns så många härliga affärer.

Nej nu ska jag inta soffläge och förhoppningsvis somna på soffan



Au revoir

Mannen <3


Ca va ?

Hallo

Äntligen fredag ! (00.22) Jag kan inte riktigt koppla av om de inte är helg. Då stannar resten av världen av och andas en stund. 
Just nu har Pixie fått för sig att de ligger något spännande under mitt tangent bord ! ;D Hon försöker göra allt hon kan för att få under sina små tassar. Kan berätta att det som ligger där inte är speciellt intressant , utan helt ointressant nämligen gamla räkningar ! Tror inte dom är så roliga att leka med om jag tänker efter.

Insåg idag att jag inte fungerar så bra om jag är ledig på veckodagar , måste jobba på dagarna annars sitter jag bara hemma i läggan och degar ! Brukar vanligtvis inte vara ledig så här många dagar på en vecka så detta kom som en total shock för jennie lundberg. Hur kan man göra så lite på så mycket tid?! Den som har ett vettigt svar på den frågan kan ju kontakta mig omgående ! Så idag var de befriande att gå till jobbet , Bara att hämta posten kändes som en färd till kina ! Så efter denna tortyr fyllda vecka ska jag försöka att ta lärdom av dessa upplevelser ! Nu kanske kan överdriver lite men det är verkligen tråkigt att sitta hemma när ingen annan vill sitta och göra ingenting med en. Nästa vecka kommer dock allt återgå till det vanliga igen , har ganska mycket jobb så det känns skönt :) Jag har som ni säkert förstår även lyckats vända på dygnet ! Klockan är nu halv ett och jag är inte det minsta trött ! Igår försökte jag sova redan vid tolv ! Min kropp var död fast hjärnan skrek PIGG.

Nej vet ni vad mina vänner , nu ska jag återgå till mitt lägenhets liv och städa upp lite papper som pixie nyss rev ner !

AU revoir


Byggare BOB

Hej och Hallå !

Som ni ser så bygger jag om min blogg :) Den är långt från klar men gör en liten paus nu för att börja med Emmas Header. Lovade att jag skulle göra om hennes blogg också så ska ta och börja på de nu :)
Så ni får vänta lite på att min design ska bli klar ;) Om ni har tur kanske jag orkar göra klart den i morgon. Tycker det är kul att leka med bloggar men blir jävligt arg när det inte går som jag vill ! :D 
Sen att mina desinger inte blir speciellt vackra är ju en annan sak ^^ 



om vi ska prata om min dag så har det inte hänt speciellt mycket. Började med att fara och träna på gymmet med sara :) Skönt att svettas lite ! Sen for jag hem och jag har inte gjort nå vettigt sen dess. Eller om jag tänker efter så har jag ju det , har ju hunnit med att skura och damsuga i läggan. Sen satt jag ett tag och funderade på hur jag skulle göra det mysigare på toan. Slutade med att jag stoppade in en grön växt och allt blev mycket finare :D Tänk att så lite kan göra så mycket.

Vill ni veta en Hemlis ?! - I mars sticker jag mest troligt till Louisiana i 3 veckor , den ni !


BYGGER OM !


Fire




Sniper

Hello Sitter och ser saving private Ryan . Vet inte hur många gånger jag sett den men den blir aldrig dålig. Lätt min favorit film just nu :) igår hade jag grovstädning i Läggan , rensade ur skåp och sorterade i lådor. Gode mkt Skräp man hinner samla på sig ! Massor med onödiga papper som jag sparar. Tycker alltid det är svårt att slänga saker Men det brukar vara skönt efter då man får mer plats :) Eftersom jag höll på ganska länge igår så vaknade jag vid ett i morse ;) bäddade sen in pixie i hennes bur och gick till Camilla :) Pixie är så söt när hon ligger i transportburen ute, hon hatar kyla så kryper verkligen ihop och gömmer sig i filten ;) Ska försöka att gp upp i tid i morgon , jobbar i helgen så måste vända tillbaka på dygnet :) Sen hade jag tänkt hinna upp till vidsel på söndag också , länge sen jag var där ! Nej nu ska jag fortsätta se filmen Au revoir

2011

Hello Har inte orkat blogga nu under jul och nyår . Men nu är jag tillbaka med nya krafter ;) Har just nu inget internet i lägggan så bloggar från mobilen :) hade tänkt åka in till stan På onsdag så blir att byta ut min dongel då. Behöver även en ny vinter jacka och lite saker till Läggan så kanske blir att inhandla det då. Annars så händer det inte speciellt mycket just nu, jobbar och sliter ;) Har dock börjat fundera på att dra till Gotland i sommar ! Känns som det är dax att pröva nått nytt. Fatta Underbart med sol, hav och värme en hel sommar :) Nej nu ska jag damsiuga Läggan och sen möta kajsa :) Au revoir