Peace and love imorgon !!!!

Hello

Jag är som ett litet barn innan julafton just nu ! I morgon kväll drar vi mot borlänge och jag längtar sjukt mycket ! :D Har packat alla kläder och tänkte packa de sista i morgon efter jobbet. Är en hel del saker som ska med och som ska rymmas i en väska. Inhandlade även två små handfläktar med inbyggd ficklampa idag på dollar ;) Kommer vara bra att ha i tältet ! Kommer nog inte bli nått bloggande i veckan man ska göra några tidsinställda inlägg som ska få komma upp istället :)

GHAAAA nu måste jag försöka sova innan jag spricker av nervositet haha ! Töntig jag är :D


Telle

Hello

Som jag skrev tidigare jobbade jag på midsommar :) For sen till Telle igår och myste på ! Bästa stället och man kan alltid slappna av :) Glömde självklart kameran hemma men fick ändå några fina bilder med iphonen !

For ut själv med båten och fiskade :)

Underbart

Spegelblank sjö och solnedgång ! frihet :)


stugan och grillning :)

GrillKåtan

pappa och karin är snygga ! ;)

Midsommar och kattprylar !

Hello

Idag är det midsommar ! :) Jobbar ikväll så blir en lugn midsommar , jobbar dock med musslan så vi kommer nog ha hur roligt som helst :) Dock tycker jag synd om alla som har planerat att göra något idag , vädret är ju inte de bästa och det började precis regna :/ Men man kan göra roliga saker innne också :)

Igår kunde jag inte somna så satt och kollade runt på olika katt hemsidor. Hittade massor med special designade kattmöbler som passar bra in i hemmet :D Dock var alla svin dyra men de kostar ju inget att titta ;) Lägger upp lite bilder från cattio design så ni också kan se hur snygga saker de finns !


 En kattlåda där katten går in uppifrån :) Vet dock inte om min katt skulle gilla den man finns säkert vissa som gör de. Att öppningen sitter på taket beror på att de då inte kommer ut lika mycket kattsand på golvet. Kostar 995 kr.




En snygg svart klösmöbel för katten , den här skulle jag vilja ha men då kostar den endel också ;) 3025kr får du betala för den här snygga klös möbeln.


Ett katthus som ser ut som tre lådor :) Översta delen fungerar som ett förvarings utrymme där man kan stoppa leksaker och annat, katten kan också stitta på toppen och spana ut över rummet. I delen i mitten kan katten krypa in och sova och den understa fungerar som en kattlåda ! Den här gillar jag mest av alla tre och skulle lätt kunna ha den brevid soffan. För 2585kr blir den din :)


Dagens pryl

Ett snyggt glas som funkar bra om du vill ta de lugnt på festen ;)
Finns på www.roligaprylar.se för 119kr


min snyggis !


Shopping

Hello

Idag var jag , Linn och musslan i luleå :) Hittade mycket av de jag ville ha och är riktigt nöjd !
Slänger upp lite bilder på fynden :)

Lite små fula men härliga festival skor 79kr på HM


Ljusa dr denim ! Älskar de märket :) 399kr Carlings



En tunn tunika perfekt till varma dagar ! 200kr monki



Pixie fick en ny leksak som hon verkligen gillade !

Smiley

Ibland glömmer jag bort hur mycket jag gillar min smiley !



Trassel

Hello

Blev ingen blogg alls igår , slöade i princip hela dagen , hälsade på camilla och sen for jag till jobbet :)
Sen var jag duktig igår och fotade lite när jag var hos camilla , så tänkte bjuda på lite snygga kattbilder och sånt ! Dock så har jag inte photoshop på den här datorn så bilderna är inte redigerade eller nå sånt. Men de får duga ändå :)

Min bil !!! MUAN :D


Snygg Kjell-åke


Pixie blev hungrig !


Blake sover

såhär fint har jag det i min sladd låda , hade lite problem när jag skulle
få ut usb sladden till kameran...


Dagens pryl- fyrklöver

Hur många har inte legat på gräsmattan och letat efter fyrklöver ?
För endast 55kr kan du köpa dina egna fyrklöver frön och sen själv odla fram dom ! :D Du sparar både tid och får tur på samma gång ;)

 Finns på www.roligaprylar.se




Inte pepp !

Blä !!!

I morse vaknade jag med ont i halsen och feber ! så har spenderat dagen på soffan helt enkelt, slö kollat tv med pappa och sovit. Känner mig dock aningen bättre nu så hoppas man är piggare i morgon :)
Har inte så mkt mer att bjuda på men slänger upp en dagens pryl sen.

au revoir

Kort iphone blogg

Sitter och slö kollar på Alien 3 och läser bloggar , bra kombination ;p Borde egentligen gå och sova ! Har sovit dåligt ett tag nu och behöver sova ut. Men innan jag lämnar alien för sängen ska jag inviga den nya duschen här hos pappa ! Dom har renoverat toan och den blev riktigt snygg :D

Lasse W

Där låghusen slutade och skogarna tog vid
där allt var tyst och stilla som på kort
där nätterna viskade om ett sporrande liv
och när ingenting var gjort
då när ingenting var gjort

Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig



Dagens pryl - Angry birds

Är du beroende av Angry birds och funderar på att utöva spelet i verkliga livet ?
Köp dessa från www.roligaprylar.se så kan du spränga alla grisar i din närhet !!! 
Kostar 99kr styck.

http://www.roligaprylar.se/Angry-Birds.html

 


Kristina från ...

Hello

Sitter just nu i vidsel och har precis kommit hem från farmor :) Missar att springa med Therese ikväll så ska försöka att springa själv ikväll ! Vet inte riktigt hur de ska gå men får försöka ;)

Igår tillbringa jag íaf kvällen hos malin i strycktjärn ! :) Gjorde en mumsig fruktsallad och kollade på utvandrarna ;) Dock såg vi inte hela eftersom britta och lena inte var så sugna på att se den när dom kom :P Då blev det att hoppa studsmatta och pinnbröds grillning :) En riktigt mysig och lugn kväll. Somnade som en stock när jag kom hem eftersom jag sovit på jobbet natten före , man sover aldrig riktigt bra på jobbet så de var skönt att ligga i sin egen säng :) ´

Nu ska jag gå och leta upp tältet som jag och musslan ska ha på peace and love ! Snart bara en vecka tills vi far ! :D Längtar massor och tror vi kommer ha grymt roligt ! Imorgon ska vi ha lite Planering och skriva handlingslista !


Blue

Hello

Sitter just nu och ser på blue mountain state ! :D Grymt roligt program ! Gör dock lite småont att sitta ner i soffan eftersom jag har sjukt ont i benen sen vi sprang på åsen ;)
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite , har inte så mycket att berätta eftersom jag i princip jobbat hela dagen :) Men kan lägga upp lite iphone bilder från veckan.

Jag och Lars lagade kyckling wook !


Mys på musslans ballis !

musslan på grönbete !


Hälsade på joel och olle igår :D Vi raggade med bilen och hade kul :)
Olle ville självklart prov sitta i Muan ;D


Spring för livet

Snart kommer Therese och då ska vi springa :) Vi får hoppas att de går bra idag och att man orkar långt ! Är iaf gode skönt sprintar väder :)

Rob !

Slänger upp några bilder på en snygg man !



Dagens pryl - Injection pen

Jobbar du på sjukhus och samtidigt gillar att skojja med dina patienter är den här pennan den rätta för dig !
Ser ut som en spruta med läskigt innehåll , men är egentligen en vanlig bläckpenna :) Finns att köpa på www.roligaprylar.se för 39kr !




Conviction

Hello

Ligger just nu nerbäddad i sängen beväpnad med min blomspruta ! Pixie klöser lite oskyldigt på myggfönstret och jag sprutar vatten på hon varje gång :P Hoppas hon fattar att de hon gör är fel snart, vattnet börjar sina och läggan riskerar vattenskada...

Idag gjorde jag och lars grymt god mat ! Blev en kyckling wook med saatay sås och färska grönsaker. Mums på det kan jag lova ! Hämtade sen upp musslan och linn för att se lite film :) Dock så är jag gode arg just nu eftersom personen som skrev filmens handling på baksidan av fodralet inte kan ha alla indianer i kanoten ! DEN PERSONEN AVSLÖJADE NÄMLIGEN HUR FILMEN I PRINCIP SLUTAR ! Sånna idioter vill vi inte ha i filmvärlden ! Filmen hette iaf conviction och var grymt bra :) Ska ni se den så läs INTE på baksidan av fodralet !

nu ska jag läsa lite innan det är dags att sova , börjar jobba sju i morgon så behöver min skönhets sömn !



au revoir

Dagenspryl - Iceballs

Kasta bort dina tråkiga fyrkantiga isformar ! Med Iceballs gör du runda isbitar som är både roliga och snygga :D
Finns att köpa på www.coolstuff.se för 99 kr :D


http://www.coolstuff.se/Isbollar

Life

Hello


Jag är helt enkelt sämst på att blogga just nu ! :P Lovar att blogga mer men gör de inte. Tänker sluta lova saker utan tar de som de kommer istället :) Idag har jag iaf börjat möblera om i läggan , flyttat runt lite saker och städat :) Möblerna står på plats men är fortfarande lite finlir kvar. Kaaaanske fotar och lägger upp ;) Känns iaf skönt att skrivbordet och fet datorn nu är borta ! Blev betydligt finare. Nu måste jag bara hitta en snygg matta att ha i stora rummet , jobbar hela veckan så vet inte när jag ska lyckas pallra mig till stan.




15 dagar kvar tills Peace and Love !


hello

jag bara ljuger för er ! lovar att skriva fast jag inte gör det :p skyller på att jag har datorn hos musslan ! men ikväll då jävlar ! :D

Tillbaka

Halli hallå

Nu är jag tillbaka efter en veckas uppehåll ! Har inte alls varit sugen på att blogga helt enkelt. Men nu är jag tillbaka och i morgon ska ni få se allt snyggt jag shoppade idag !

Sommartider

Hello

Ligger just nu i sängen men har ings planer på att sova alls ! Är inte speciellt trött så blir nog att läsa slösurfa på datorn ett tag till :P Idag vid halv två for jag upp till vidsel , hade klipptid men passade på att hälsa på farmor och farfar före :) Satt på altanen och solade , löste korsord och drack kaffe ! Inte helt fel om vi säger så :)
Tog sen muan och styrde mot amanda för lite hårfix ! Blev grymt nöjd med färgen :)
Lägger upp en bild i morgon på håret !

På tal om ingenting så lyckades Pixie precis välta ner hela min torkställning som var full med tvätt !!! Ibland ligger hon inte på min tio topp lista ! Fast istället för att skriva massa hemska rader om min katt så bjuder jag på lite iphone bilder från dagen :) har äntligen laddat kameran min så i morgon kommer det äntligen bra bilder :)

Farmor löser korsord


sommar !


En liten ödla ville också vara med :D


Mums !

3 snyggingar i bb finalen ! kan inte bli bättre :D