Stugan

Bilder från i söndags :) inte gått att blogga alls förens idag och hoppas det slutar strula med appen nu !!!!


Tolkien

Hello

Alla frågar om jag går omkring och läser lagboken ! Men tittar man lite mer noga ser man ju att det bara är alla sagan om ringen böckerna i en fet bok ;) Har läst alla böcker förr men var ett tag sen så läser om dom , gillar sättet som tolkien skriver på och blir nog nån annan bok av honom när jag är klar med den här :)


Pixie

Kvällsmys med Pixie :) Är så lugnande att ha en spinnande varm katt brevid sig när man ska sova :) Vad skulle jag ha gjort utan min snyggis <3


Farmors våfflor

Farmor bjöd på våfflor idag ! Var ett tag sen jag åt de och de var riktigt gott :)


Skinny bitch !

Hello

Sitter just nu hos farmor och farfar och kollar på en massa gamla bilder som finns på deras dator.
 Flera är från då pappa är liten och de är riktigt kul att se :)
 Hittade även en bild på mig när jag gick ut sjuan !
 Var sjukt skinny och vill inte ens fundera på vad jag vägde ;)
 Denna bild får väl vara min pepp bild i nu framöver !
Ska ju ner 10 kg till och ska ha klarat det innan 1 juni.
Varit sugen på att köra en till nutrilett kur på fyra veckor men då orkar jag inte träna :/
 Så ska istället byta ut frukosten och lunchen mot nutrilett och äta vanlig middag.
 På så sätt orkar jag träna om jag äter riktig mat före :)
 Kör igång med de imorgon och tror de kommer funka bra , är ändå så slarvig med frukosten och hoppar lätt över den flera gånger i veckan.
 Nutrilett går fort att blanda och jag behöver aldrig fundera på vad jag ska äta.

Nått som dock är ganska kul är att jag inte gått upp några av min kilon som jag gick ner med nutrilett !
I början när jag trappa ner gick jag upp ca 2 kg , men såg i torsdags när jag vägde mig att dom är borta :)
Är inte bara en som sagt till mig att jag kommer gå upp allt direkt efteråt och är ganska kul att jag lyckats överbevisa dom ! :D



AHHHHHH

Kartongerna blir bara fler och fler ! Dom tar över min lägenhet och kommer döda mig när jag sover !!!!!!!!!!!!!!


En massa skrot

Hello

Som ni såg så köpte jag två soffor ikväll ! Är riktigt nöjd och tyckte 3200 för båda var ett bra köp ;) Annars har jag inte hunnit göra så mycket annat än jobb och flyttpackning ! Börjat plocka ner alla tavlor och packa allt pynt. Rensade även ut städskåpet och gjorde en hel del fynd haha. Aningen mycket skrot och fullt med saker jag glömt bort att jag äger.
Pixie tycker de är jätteroligt med alla kartonger och roar sig med att hoppa in och ut , tror hon kommer gilla den nya lägenheten och speciellt den inglasade balkongen ! Kan tänka mig hon sittandes där en varm sommardag spanandes på fåglar :)

Au revoir


Soffköp

Nu är sofforna mina :D


Trött

Flyttkartonger så långt ögat kan nå.....


Alla <3 dag

Hello

Kom just hem efter en kväll hos Amanda :) Färgade hennes utväxt och hon gjorde en super inpackning i mitt hår ! Det luktade riktigt gott och håret är riktigt mjukt. Sen kolla vi lite tv och surrade , en trevlig kväll :)

Har även hunnit vara på gymmet ikväll. Körde ingen styrka idag utan blev bara konditionsträning :) Gick riktigt bra att springa idag och de känns att man börjar få lite bättre kondis !

Bjuder på en bild iförd träningskläder ;)
Sådär lagomt intressant.


Städning

Hello Jobbar kväll idag så har passat på att rensa i läggan hela dagen ! Känns som skönt att göra lite varje dag så jag slipper stressa helgen före flytten. Camilla hade även lagt undan fyra stora kartonger som vi hämtade idag :) var tur att dom var stora för gick åt två bara till mina dvd filmer ;) Nästa steg i packningen blir att städa igenom allt pynt man lyckats samla på sig ! Har massor i förådet och en del här i läggan , hinner dock inte de idag så får bli i morgon :)

Soffjävel

Självklart sålde hon sofforna till nån brud nu ikväll !? Bajs


I Vidsel

Hello

Befinner mig just nu i Vidsel. Igår hade vi en "sista middag i huset" Åt god mat och spelade många roliga spel :) Snart flyttar pappa och karin och de kommer kännas konstigt att nån annan ska bo i vårat hus. Men tror att deras lägenhet kommer bli mysig den också :) Idag har jag mest tagit det lugnt , For och hälsade på farmor och satt där och löste korsord nån timma. Blev sen en sväng förbi staffe och Lotta. En rolig sak är ju att pappa fick igång min iphone igår !!! Fråga mig inte hur han gör men han lyckas alltid ! Vi får väl hoppas att den vill funka iaf nån vecka nu. Känns som jag inte riktigt kan prioritera en ny mobil just nu. Hittade faktiskt precis två fina soffor på blocket som jag har mailat på. Hoppas bara att kvinnan svara och att hon inte har hunnit sälja dom. Hittade även ett matbord med fyra stolar för bara 850 kr ! Ett riktigt kap.

Bild på sofforna :)


Inget internet

Hello

Iphonen ur funktion så inget internet ! Sitter hos mamma nu och lånar datorn.
Har smått internet abstinens och blir galen på att inte ha en fungerande mobil.
Har just nu en gammal samsung som inte är speciellt rolig !

KILL ME (I-lands problem deluxe)


Baka baka liten kaka

Gjorde en sverige kaka idag på jobbet och blev faktiskt riktigt nöjd ! Brukar inte alltid lyckas så bra med bakning ;)


Link

Spelar Zelda med Sofia och Camilla :)
Dricker vin och ät allmänt nördiga !


GÅ I BIVACK !!!

Hello

Såg att inlägget jag skrev i torsdags kom upp NU ! aningen segt kanske, sen blev de ju självklart dubbla bilder.. Less på blogg appen just nu !

Ligger just nu i soffan och myser i min varma lägenhet :) varit och sett på hockey match tidigare idag och de var bara -15 i hallen ;) Var iaf en riktigt rolig match då Olles lag spela mot föräldrarna , föräldrarna kämpade tappert men förlorade med 6-7 :) Nu ska jag läsa lite harry p och sen ladda inför en tvspels kväll !

Au revoir

- laddar upp nån bild på min snyggis från i morse :)


Mord !!!

Hello

Äntligen funkar Iphonen igen! Den har tjorvat massor i veckan och har fått byta mellan den och mammas gamla hela tiden. Å eftersom jag sagt upp mitt internet är Iphonen så sjukt behövlig ! Självklart ska den tjorva då !!!!!
Kände att jag behövde avreagera mig en aning ;)

Idag fick jag iaf veta att de kommer en och tittar på min lägga imorgon ! :) hoppas dom gillar den för skulle vara skönt att slippa dubbla hyror !

Nu ska jag läsa lite Harry Potter innan jag går till jobbet :) lägger upp lite tråkiga bilder på mina flyttkartonger och sånt ;) Känns ändå lite konstigt att man snart flyttar härifrån.