du

Du gör mig så besviken och ledsen


Idol mys :)

Hello

Sitter just nu och ser idol med musslan :) har ingen direkt favorit i år men tycker Olle var rätt bra ikväll iaf !

Verkar vara nå jäkla reklam skit som skymmer mina inlägg om man läser dom ett och ett :/ men om man skriver in blogg adressen istället för att trycka på länken som kommer på Facebook så försvinner reklamen ! Måste klura lite på hur jag ska fixa de...

Nu blire idol igen !

Au revoir


Pumpa!

Pixie kollar in pumpan :)


Mallorca

Hello

Idag blev det först gymmet med Therese efter jobbet och sen ridning ! Kommer nog vara gode mör i kroppen i morgon ;) red en annan häst idag men det gick bra , synd att en annan tjej han ta nylita :/ hon är så mysig och hade velat rida henne igen. Blir att rida nästa onsdag igen :)

Ikväll har jag , Linn och musslan sett Jönssonligan på Mallorca ! Sjukt rolig film som alltid kommer vara rolig :D

Nu ska jag sova , övernattar hos musslan och hon har redan släkt lyset!

Au revoir


Bite me !

Hello

Blev riktigt nöjd med håret mitt ! Visar bild i morgon ;)
Nu ska jag försöka stänga av vampire diaries ! Måste spara avsnitt tills i morgon ;)


Hårknuten

Blir snygg hos amanda !


Prime

Hello

Såg att det blev dubbla bilder i förra inlägget! Laddade upp från iphonen så kanske blev nå knas med blogg.se appen?
Ligger iaf just nu i sängen och Camilla har nyss farit hem :) vi har sett den nyaste transformers och den var bra :) optimus prime är helt klart min manliga förebild ! ;) När jag var hos Camilla tidigare idag fick jag massor av vampire diaries avsnitt från säsong 3 ! Vill egentligen börja se redan nu ikväll men ska försöka spara det tills imorgon , börjar jag se nu kommer jag inte kunna sluta och då blir det en trött Jennie på jobbet imorgon ! Så får hålla mig ! ;)
Även införskaffat en ny snygg vinter jacka idag ! Hade tänkt köpa en i stan men tänkte att jag iaf måste kolla i sportaffären här i byn innan , provade en jacka och Den köpte jag ;) inga segsnören här inte ! Den hade kostat 1200 men var på rea för 699 så tycker själv jag gjorde ett bra kap. Blir nog ändå stan på fredag för har lite saker till haloween kvällen på lördag som jag måste fixa ;) kommer bli en kul kväll ! (hoppas jag)

Nu ska jag sova !

Au revoir


Memory

Bilder från memory tävlingen mellan mig , emma och farmor ;)


Ont i magen

Min lilla pixie verkar ha problem med magen igen :/ inte gått på lådan på två dagar men verkar dock pigg. Gett parrifin olja och förhoppnigsvis går hon på lådan inatt/imorgon ! Annars blir de att ringa vetrinär och mest troligt ge ett microlax , tråkigt för pixie men behövligt. Gått så bra nu så länge och har försiktigt infört torrfoder efter en lång period med blötfoder , blir nog att gå tillbaka till blöt igen för att se om de hjälper, synd när hon verkligen älskar torrfoder. Men vill ju inte att min snyggis ska må dåligt :/

Håll tummarna för att jag slipper ringa vet imorgon !!

Au revoir


Vinter ?

Hello

Idag har jag pussats med hästar och nästa onsdag ska jag rida , glad tjej :)
Även hunnit med tandläkaren och investerat i två vinterdäck ! Inser dock påtal om vinterdäck att jag behöver en vinter jacka och ett par snygga skor ! Börjar bli lite för kallt med bara skinn jackan nu ! Kanske får dra en snoa till stan i morgon efter jobbet och kolla.
Nu ska jag stänga av iphonen och sova ! Sett film med Linn ikväll och är riktigt trött :)

Au revoir


Kvälls blogg

Hello

I morgon ska jag till tandläkaren !! Är sjukt nervös och rädd för att jag ska ha en massa hål :o sänd en tanke till mig i morgon klockan två !

Ikväll blev det att springa med Therese på kraft&hälsa :) känns att de var länge sen man sprang så blev bara 2km. Men de är ju bättre än inget :) plågade sen min mage och hoppas man får lite träningsvärk i den ! Magen kan aldrig få för mycke träning ;)
Efter gymmet for jag direkt till musslan och såg film , blev offside ;D sett den flera gånger men den är lika rolig varje gång !

Nu har pixie lagt sig på min mage och vill att jag ska gosa med henne, hon började nyss bita på min iphone laddare och de är ju ett tecken på att jag ska sluta blogga ;)

Au revoir


Snyggis


Sova ?

Hello

Ligger i sängen och borde egentligen sova ;) fastnade dock i wordfeud så ska försöka hålla ögonen öppna ett tag till !
Ikväll har jag och Camilla sett captain America , trodde den skulle vara dålig men den var ändå rätt bra :)
Annars har dagen varit en gode slöar dag , fast de är ju de söndagar är till för ;) nu ska jag spela klart wordfeud och sen läsa lite ur nightshade.

Au revoir


Hipstamatic

Laddat ner hipstamatic till min iphone kamera ! Bilderna blir sjukt snygga och jag blir riktigt sugen på att testa mina gamla kameror ! Nu blir det ännu roligare att blogga och fota från iphonen :D

Kom nyss hem från Aramo där de blev bakis mat med lars :) nu ska jag inta soffläge och kolla på jönssonligan i Mallorca :D


Nej

Vart jag än i världen Vänder står jag här med tomma händer .


Mys


Klösträd !

Har länge funderat på att köpa ett nytt klösträd åt Pixie :) Det hon har nu är ganska litet och en del är sönder.
www.kattlycka.se  har massor med modeller till bra priser ! Lägger upp några så får ni säga vad ni tycker :)
Finns hur mycket fint som helst och i massor av färger.

1. v150 och v1



2. V2 och V3




3. v208 och v178



4.GKI och GNI


Nightshade

Hello

Började inte alls att läsa torment som jag skrev tidigare ,  Började istället på Nightshade :)
Gillar ju Fantasy böcker och den här är riktigt bra ! Lite knepig att förstå i början (på engelska) men nu hänger jag med ;) Hittade en text på google som förklarar ganska bra vad boken handlar om :

Calla Tor has always known her destiny: After graduating from the Mountain School, she’ll be the mate of sexy alpha wolf Ren Laroche and fight with him, side by side, ruling their pack and guarding sacred sites for the Keepers. But when she violates her masters’ laws by saving a beautiful human boy out for a hike, Calla begins to question her fate, her existence, and the very essence of the world she has known. By following her heart, she might lose everything – including her own life. Is forbidden love worth the ultimate sacrifice?


Timglas

Hello

Den här veckan har gått riktigt fort och imorgon är det en vecka sen jag kom hem från Louisiana ! Saknar alla där borta och önskar att vi bodde närmare varandra. Hoppas jag kan åka tillbaka till Mardie Gras (Googla om ni vill veta vad det är) I morgon blir det först jobb och sen träning med johanna och Therese :) Kan säga att jag har gode träningsvärk i armarna sen igår ! Men träningsvärk är ju egentligen aldrig fel ;)


Jag tittar på gamla bilder och saknar det vi hade , Undrar om de nån gång kommer bli som förr ?


Au revoir

Iphone blogg - nytt hus

Hello

Befinner mig just nu hos Amanda och Johnny :) första gången jag är i ny huset och det är riktigt snyggt ! Får min lägenhet att kännas som en knarkarkvart ;)


Tävlar hos Mandel

Tävla du också !

Tävla om en fashionista-weekend hos Mandel



Hos webshopen www.mandeldesign.se har de nu en tävling med fantastiska priser.
Ihop med en kompis kan man vinna kläder för 8.000 kr, styling, fotografering, helkväll ute och hotell!

Till tävlingen »



Lite fler bilder från Baton Rouge

Hello

Har ju endel bilder på min Iphone (ja jag säger iphone och inte mobil) från USA som jag inte orkar lägga upp pga den dåliga kvallan , men tänkte att jag kunde göra det ändå ;)
Blir bara några nu och så tar jag resten sen , orkar inte ladda upp nå mer nu ;) 

Lycko kaka från ett china ställe :D


Brian och Hannah på LSU :)


En gullig kameliont på Petsmart


Halloween Pumpor
¨

Tårtor !


Bron till Baton Rouge



Au revoir

svett

Hello

Sådär lagomt slut i kroppen nu efter första gympasset på 3 veckor ! Känns dock riktigt skönt att ha börjat om igen :)
Trodde jag skulle få sänka alla mina vikter nu när jag haft ett uppehåll men behövde bara sänka en så de är ju bra, Har inte tappat alla muskler ;)
Sitter just nu inlindad i morgonrocken och ska snart fara och snika mat av mamma , känndes jobbigt att börja laga mat nu haha.


TACK !

Hello


Fick lite ångest då jag insåg att min facebook app kanske snott pengar av mig när jag varit i USA. Panik ringde Telia som  hänvisade till "mina sidor" på deras hemsida ! Tog ungefär ett år innan registreringen ville funka och blev gode nervös på kuppen ! Visade sig dock att jag klarat mig från extreeeem höga kostnader YEAH !


Iphone blogg

Hello

Såg nu att båda mina test inlägg från appen funkade :D om ni funderar över vad som ligger i skålen på bilden i inlägget under så är det skittles ! Bästa godiset från USA och rene gav mig en hel påse :) hade tänkt köpa hem mer men då blir de inte lika speciellt :)

Kommer nog bli betydligt duktigare på att blogga nu när den här appen funkar !

Au revoir


Drog !

Mums !


Iphone app

Hello

Testbloggar från mobil appen igen


Du är mitt liv

Hello

Försökte blogga från mobilen tidigare idag men ser att de inte kommit upp. Vet inte om de är blogg.se iphone app eller om de är min mobil som strular ! Det är iaf irriterande när saker inte funkar.

Idag var de första dagen på jobbet , Ganska skönt att komma tillbaka i vanliga rutiner igen :) Sovit helt fel tider i helgen och min kropp behöver verkligen ställa om. Var nog tur att jag sov hos musslan igår så jag tog mig upp i morse ;) Idag har jag även investerat i ett nytt bilbatteri , behövligt men en tråkig utgift dock. Men förhoppningsvis så kommer den starta som den ska nu.
Idag kom pappa och karin förbi som precis kommit hem från två veckor i cypern ! Kan ju berätta att dom inte var lite bruna.. Hoppas dom tappar färgen fort ;)

Nu ska jag titta lite på New moon (om jag hittar den vill säga) och sen sova



Au revoir

Sverige

allt jag nyss skrev försvann... ! Är iaf hemma i sverige nu och jag saknar alla i louisiana :/ Men Det är ju kul att komma hem också :) Skriver mer imorgon , blev irriterad över att allt försvann.


Au revoir

En bra bok

Hello

Nu har jag läst ut The last song. Har sett filmen flera gånger men tyckte de var dags att läsa boken också :) Köpte den på engelska för att lättare bygga upp mitt ordföråd , vilket funkar riktigt bra. Böcker som ha engelska som orginal språk borde alltid läsas på engelska ! Så mycket bättre !
Kan ju även berätta att jag grinade mig igenom dom sista 50 sidorna , så grymt sorglig men ändå så bra.







Nu ska jag börja läsa Torment , fortsättningen på Fallen ! Längtat efter den här boken så ska bli kul att äntligen få läsa den ! Även den är på engelska och köpte den här på wallmart.


vill inte


En del av mig kommer alltid finnas kvar här
 

Byte

Helloo

Sitter just nu och väntar på att Theresa ska komma :) Vi ska först till petsmart och byta min furminator , såg igår att jag köpt en för långhåriga katter.. Så ska byta till en för korthåriga :) Sen blir det att besöka Halloween express för lite inhandling ;) Behöver lite fler saker till min Halloween kväll !
Theresa ska även ta med mig på en Thai ställe , hon gillar också Thaimat så ska bli spännande att se om det är lika gott här som hemma :)
Varit lat med att ladda upp bilder nu på sista tiden ! Har massor med bilder att visa så ikväll blir det nog en hel hög hä r på bloggen , Dock så lär ni ju sova vid den tiden så ni får helt enkelt se bilderna imorgon ;)
På tal om tidsskillnad så blev jag väckt 2 inatt av ett samtal från sverige ! Måste nog ha låtit roligt för jag var verkligen inte helt vaken när jag pratade ! Blir att ringa upp när jag kommer hem för minns inte exakt vad jag sa ! haha. Nu rullade hennes bil in på uppfarten så ska sluta !

Byggarbete

Bloggen är fortfarande under konstruktion så det kan se lite konstigt ut ett tag :)


Halloween



Till Halloween har jag tänkt bjuda hem mina svenska vänner och ha en riktigt amerikansk Kväll !
Har Inhandlat diverse prylar som kommer att göra min lägenhet till the apartment of hell ! Halloween är så sjukt stort här så har inte haft några problem med att hitta det jag sökt efter. Redan börjat snickra på inbjudningarna och hoppas att dom utvalda kommer dyka upp ! Inhandlade även en kokbok med recept från Louisiana så got mat kommer det bli !




(bild från google)

Jag vill inte åka hem på Torsdag ! Tiden här har gått så fort och de känns som jag nyss landade i Baton Rouge. Jag hatar verkligen att säga hej då , speciellt när jag vet att de kommer dröjja länge innan jag träffar dom igen. Har i mitt huvud iaf planerat en resa tillbaka nån gång efter jul , vet inte hur de kommer att bli med det men hoppas !