Run forest run !

Hello

Fyra timmar på Leos lekland och ett varv på åsen känns i kroppen :D Längtar verkligen till den gången då jag kan springa hela varvet på åsen utan att gå en bit efter mördarbacken ! Dock Sprang vi betydligt längre efter backen idag så de går ju frammåt. Ganska kul att man redan märker skillnad från första gången vi sprang ! Då var jag död före vi ens sprungit halva varvet och vi fick kämpa för att komma till början av mördarbacken. Nu springer vi upp för hela backen och det känns att man börjar få upp flåset ! :D När jag klarar att springa ett helt varv ska jag köpa mig nya skor ! Får ha de som motivation ;) Även Hittat massor med snygga träningskläder på sportamore.se som jag vill ha ! Så nu är de bara att ge gärnet så man sen kan belöna sig med snygga träningskläder :)


Nu hade jag tänkt att sätta upp nya gardiner , måste dock stryka dom innan och de kändes lite jobbigt ;) Får se hur långt jag kommer. Har även lite tvätt som jag ska hänga upp. Hade ju först tänkt möblera om idag men får ta de nån annan dag , hade ju glömt bort att vi skulle fara och äta på cafe storgatan med jobbet :D







Au revoir

Tvätt och lägenhets planer .

Hello

Ikväll har jag varit duktig och tvättat mina två täcken ! Ligger just nu nerbäddad i ett av dom och de luktar massor med gott :D Passade även på att inviga mina nya sängkläder från ikea :) Kommer sova som en kung i natt ;) I morgon hade jag tänkt plocka bort skrivbordet och min gamla dator ! Inte hunnit bränna över alla bilder än men datorn hamnar nog ändå i förådet tillsvidare . Har slut skivor att bränna på och är mer sugen på att möblera om än att bränna skivor ;) Så min kära tjockdator får frysa lite i förådet tills jag orkar plocka fram den igen ! Om de finnis nån rastlös själ där ute som har tråkigt i morgon får ni gärna komma och hjälpa till när jag ska möblera om ! insåg nyss att de kan bli lite svårt att flytta soffan själv.

Nej nu ska jag ställa alarmet och sen sova , Blir leos med jobbet i morgon så ska försöka vara utvilad så man orkar leka där en hel dag :) Blir även att springa på åsen imorgon , får se leos som en bra uppvärmning inför åsen då kanske ;)

AU REVOIR


Dagens pryl - Leaf Tie Kabelfix

Leaf tie hjälper dig att hålla ordning på kablar och sladdar som ligger och skräpar. Få det både snyggt och städat på samma gång :) Finns på http://www.roligaprylar.se/Leaf-Tie-Kabelfix.html för 89kr !


Mera katter :)

Camilla hade massa bilder på katterna så här kommer några fler :)

Pixie är trött


Kattmys


Mera mys !

Snyggisar !

Kjell-åke på vandring

kompisar


Kattkompisar

Hello

Sitter just nu på camillas dator :) Pixie fick följa med hit så hon skulle få springa av sig lite , länge sen hon fick träffa sina kattkompisar. Tror dock inte de är någon ide att pröva släppa ut henne , är blåsit och regnar ute vilket inte min kisse tycker om :)

Kjell-åke och Pixie myser :)


Pixie tvättar blake :)


snyggis !

sTOREBROR

Hello

Hur illa är det egentligen om man gråter till ett big brother avsnitt ?! Började storgråta när martins syrra kom in mitt under ett freeze uppdrag ! Han började gråta när han såg henne och de resulterade i att jag också stor bölade ! Verkar dock vara fler än jag som gråtit  under avsnittet så nu känner jag mig aningen lugnare :P
Kommer ärligt kännas tomt när bb slutar ! Vad ska man då se på kvällarna ?! BB är min lilla familj och kommer kännas tungt när vi snart ska gå skilda vägar.

nu ska ja och hulkis till luleå HEJ DÅ !

i-landsproblem !






Dagens pryl ! - stresskorven

Slänger upp en dagens pryl då jag ändå inte kan slita mig från datorn :P

Varför köpa en stressboll då det finns stresskorvar ?! :D Klämmer du på den här blir du garanterat lugn !
Du hittar den på http://www.roligaprylar.se/Stresskorv.html för endast 29kr !


Jaws

Hello

Har inte hunnit blogga nå alls idag ! Jobbade först på parkskolan , for sen på åsen och sprang med therese. Efter åsen blev det en dusch innan jag for och jobbade på bågen :) Så har varit fullt ös hela dagen.
Slutade nio på bågen och hämtade sen upp malin :D Vi har precis sett klart Hajen och syndat med lite chips ;) Hajen är verkligen en klockren film och har ni inte sett den bör ni göra de !

Mina ögon vill blunda och jag ska hoppa i säng snart ! Måste bara läsa alla bloggar som jag missat ;)



Glöm inte bort tävlingen där ni kan vinna bloggsvar :D http://mccandless.blogg.se/2011/may/tavling.html#comment


sommardrömmar

Nelly.com



Sängen

Hello

Ligger just nu i sängen och skriver ! Perfekt när man har en liten dator ;) Dock tycker inte pixie att jag ska blogga utan hon vill mysa istället ! Hon försöker göra allt för att störa mig när jag skriver...

Om 36 minuter är det för övrigt fredag ! Är ledig hela helgen vilket ska bli grymt skönt :D Har inte planerat nå speciellt utan får se vad som händer. Helgerna har alltid varit heliga för mig och jag uppskattar dom till max ! Skulle vara trevligt att kanske hinna dra till stan någon dag också. Skulle behöva köpa lite nya sommarkläder så lönen som kommer i morgon är verkligen uppskattad :) Dock lär ju över halva lönen gå till räkningar och annat skit ! Pixies vetrinär besök gick ju på 1000kr så de känns ju mindre trevligt, 1000 jävla kronor för att få fram lite bajs ! Fast egentligen är min kisse värd betydligt mer än så och jag är massa glad över att hon är frisk igen !

Nu ska jag läsa veckans historia och sen sova !

Au revoir

(glöm inte bort Tävlingen dlär ni kan vinna bloggsvar)

Tävling !

Nu är det tävlingsdax ! Det ni tävlar om är en invite till bloggsvar :D
Om ni vill vara med och tävla kommenterar ni det här inlägget med erat namn och skriver att ni är med , Länka sen till tävlingen i ett blogginlägg där ni skriver att ni är med :) Vinnaren dras nästa onsdag !


Blod , svett och tårar !

Hello

Rubriken kanske inte riktigt stämmer men svettig efter springturen var jag iaf ! :P Gick ganska tungt idag men tycker ändå vi är grymt duktiga som börjat springa :D Måste ju få berömma mig själv och Therese lite iaf. 
Idag tog vi tid när vi sprang så vi kan se om vi blir bättre , Blev en lite längre första runda idag och de kändes !
Om jag hade mycke pengar skulle jag köpa en grävskopa och gräva bort mördarbacken ! Värsta biten på hela rundan och man tar ut sig till max ! Kanske går lite bättre när man sprungit några fler gånger.

Annars så har jag precis stoppat in all ren tvätt i garderoben. Inser nu hur mycket kläder jag egentligen har !Måste verkligen ta och rensa ut allt som jag inte använder. Går ju faktiskt att sälja på tradera eller ge bort till rödakorset :)

Lite Iphone bilder från helgen och från idag :)

Innan saras inflyttningsfest :)


Sara och erika är på G !


Hulkis !


snuffe myser


Håll koll !

Hello

Nu ska jag börja klä på mig mina träningskläder och sen ska jag och therese ut och springa ! :D
Håll utkik på bloggen ikväll för då kommer det upp en rolig sak ;) Säger inte mer utan ni får hålla utkik i bloggen !
Nu hinner jag inte skriva mer , kan ju inte låta Therese vänta !

Au revoir

Tillbaka !

Hello

Har haft en liten bloggpause nu i några dagar. Har fokuserat mina tankar på helt andra saker så jag har lagt bloggen åt sidan. Men nu är jag tillbaka :) Sen som ni kanske märkt har Malin fixat bloggsvar till mig !!!
Grymt snällt och jag är riktigt glad ! Så om ni undrar över något eller bara allmänt har funderingar så kan ni skriva det i bloggsvar rutan , fritt att skriva vad ni vill :) Malin har även trixat lite med designen :D Kan ni inte se den nya så uppdatera sidan :)


Sitter just nu i Vidsel och kollar på big brother. Var länge sen jag var här och var grymt skönt att komma hit :)
Hälsat på Farmor och Farfar som flyttat till stugan och bara tagit de lugnt. I morgon blir de jobb och sen ska nog jag och therese springa på Åsen :)



såhär ska inläggs rubriken se ut :)

smurf


bakis smufen är här !


Thaimat

Hello

Har precis intagit soffläge och kollar på bigbrother. Ikväll invigde vi-(johnny, amanda,kajsa,daniel,sally,carina,anna)
det nya thaistället på byn ! Var mycket folk och vi fick vänta men maten var riktigt bra ! Måste dock pröva lunchbuffen någon dag också :) Älskar verkligen thai mat så detta var verkligen perfekt för jennie lundberg. När vi ätit klart for vi och fikade hos kajsa och Daniel , busade med sally och hade trevligt :)





Dagens pryl !


Den här grillen är perfekt om du bor i lägenhet och inte har så stor balkong ! Tar inte mer plats än en blomlåda och du kommer garanterat impa på vännerna nu i grilltider ! Du hittar den för 549kr på coolstuff :D
http://www.coolstuff.se/BBQ-Grill-Bruce


träning

Hello

Har precis kommit in och intagit soffläge efter en akut tripp till ok- slut snus..
Jag och Therese har även sprungit på åsen ikväll igen :D Den här gången stannade vi inte vid mördarbacken utan sprang upp för nästan hela ! Känns kul att de går bättre och bättre. Efter mördarbacken gick vi en bit för att återhämta oss och sen sprang vi sista biten. Rundade sen av med att gå ett varv :)

Hoppas springandet och gymmandet ger resultat så småningom. Försöker också att sliska mindre och så ska jag börja byta ut två mål per dag mot nutrilett :) Ska göra upp en liten lista på olika mål och belöningar som jag ska unna mig själv när jag når dit :) Då blir man mer peppad !



Au revoir

Jack sparrow in RIO

Hello !

Borde egentligen ligga i sängen just nu och sova ! Men jag är lite busig så bloggar istället :P
POTC var iaf grymt bra ! Betydligt bättre än trean men saknar som sagt orlando och kiera ! Jag och sofia bestämde dock att vi snart ska ha en pirat fest  ! Så nu ska jag börja att snickra på ett trä ben och sen är de bara att korka upp romen ! ;) Ångrar nästan lite att jag inte köpte jack sparrows hatt på disneyland ! Dåligt av mig att vara snål just då..
Efter Bion for iaf jag , Camilla och Sofia till mig och såg RIO. En grymt rolig film som jag tycker ni borde se :) Handlar om en sällsynt papegoja som far till Rio för att träffa den enda honan som finns kvar av hans art !

Nej vet ni vad , nu ska jag inta sängläge och läsa lite. Måste ju ladda med sömn inför imorgon , ska nämligen ut på Åsen igen med Therese :D Hoppas min träningverk i benen gått över lite då ;)


I work !

Hello

Sitter just nu och myser med Pixie i soffan , perfekt då man inhandlat en mini-pc -svar på din komentar patrik :P 
Ikväll blir det att kolla in den nyaste pirates of the caribbean ! Lite tråkigt att inte orlando och kiera är med men får hoppas den är bra ändå. Johnny Depp är ju inte speciellt ful så lite ögongodis får man ;) Gillar den första filmen bäst och hoppas den här kan hålla samma standard.

En rolig sak som jag kan berätta är att jag har gode mycket jobb just nu :) Jobbar på parkskolan och trivs riktigt bra där ! Har även fått hela nästa vecka vilket känns hur skönt som helst. Att bara veta när och hur mycket man ska jobba är underbart ! I mitten av jni börjar jag gå på mitt sommarschema på bågen. Tyckte schemat var bra och fick ändå lite ledigt ibland :) Börjar ju även närma sig Peace and Love ! Den veckan räknar jag som min sommarsemester :P Kommer bli hur kul som helst !

jag och sandra på peace and love 2009 !

run forest

Hello

Jag klarade att springa till mördarbacken ! Egentligen är det inte ens speciellt långt men längre än förra gången :) Mina ben känns som bly men kroppen mår fint. Känner mig gode trött så ska slå på en film och sen sova efter det. Börjar jobba halv sju i morgon så ska försöka att få några timmars sömn ! Dock så känner jag mig själv gode bra och vet att jag inte kommer att lägga mig i första taget ;P

Au revoir

brother bear

Hello

Nu ska jag snart börja klä på mig träningskläderna och möta upp sara och therese :) Hoppas verkligen jag orkar springa längre idag ! Skulle vara kul om jag lyckádes springa ända till mördarbacken !
På tal om nått helt annat antar jag att alla har hört talas om björnungen som sågs vid kanis. Jag börjar direkt tänka på filmen björnbröder då björnungen koda tappar bort sin mamma. Tycker det är idiotiskt att folk försökt att klappa björnen ! Låt den nu vara och ge mamman en chans att hitta ungen. Tror jag ska se björnbröder när jag kommer hem från åsen :)





Dagens pryl !

Häll de här pulvret i ditt badkar och du får ett vatten som doftár gott och som liknar gele !
Ska själv inhandla det här och testa i musslans badkar ! Du hittar det på http://www.coolstuff.se/SPA_Jelly_Bath och de kostar endast 119kr !


Ny dator !!

Hello

Detta blir första inlägget som jag skriver från min nya dator :D Hämtade den ídag och jag är verkligen nöjd ! I morgon ska jag börja tömma min gamla dator och bränna bilder på skivor. Lär ju ta en stund men skönt när de är gjort. Sen blir det att flytta ut skrivbordet och min gamla dator. Kommer få betydligt mer plats och funderar även på att möblera om i lägenheten. I morgon ska vi ut och springa på åsen igen ! känner mig gode pepp och ska försöka orka längre den här gången :) Har inte hunnit ladda in nå bilder på den här datorn än så blir ett litet tråkigt blogginlägg. Ska dock lägga upp dagens pryl för de var ett tag sen :)

Au revoir


Pärlor

Hello

Märkte att min kamera var hos mamma så blir inga ikea bilder förens i morgon. Nu ska jag iaf springa iväg till musslan för att se en film ! Ska försöka att inte somna på soffan den här gången ! Sist vaknade jag halv fyra på hennes soffa och trodde jag hade försovit mig :p Hade dreglat som ett barn och legat med handen dubbelvikt under huvudet. På tal om nått helt annat så fick vi äntligen upp handsfacket i bilen idag ! Min käre farfar var den som lyckades ! Stort tack till han :) Sen har jag städat insidan av bilen och pappa tvättade utsidan :) Så nu blänker min pärla !

Musslan gillar inte vissa filmer ;)



Au revoir

world

Designen börjar iaf ta form nu, knåpade ihop en header nu och så får Malin fixa resten sen :)

IKea



Varit på ikea Hela dagen idag ! skriver mer i morgon och visar bilder :)

Im back !

Kan inte hålla mig längre från att blogga ;) designen är på g och hade egentligen inte tänkt blogga förens den var klar , men jag fuskar lite ;) sitter just nu hos musslan och slökollar lite tv , idag har vi varit duktiga och sprungit på åsen ! Inte illa för att heta Jennie Lundberg ! På söndag blir de att springa igen. Ska försöka springa lite längre då , kanske inte så smart att äta precis före... Nu ska vi kolla film och sen blir det att sova. Jobbar först i morgon och sen blir det vidsel :) Bloggar ner imorgon för skriver med iphonen nu :)

Halloooo !

Här ska det göras om i bloggen! / Malin, the amazing bloggdesigner!

Sova ?

Har precis bäddat ner mig på jobbet och ska snart sova. Slutar sju imorgon vilket är ganska skönt, då kommer man upp i tid och får ut mer av dagen :) I morgon blir de först Öjebyn och sen Luleå med Linn :) Blir en lång ragg med våfflan ;) ska fota min snygga bil nån dag och lägga upp på bloggen. Eller ja , snygg var kanske en överdrift men den är min egen och den rullar på fint ! Hade även tänkt att unna mig en beställning från cdon i morgon , har hittat några riktiga gobitar som skriker efter mig. Måste dock ta bort lite onödiga saker på min filmhylla , filmerna får snart inte plats så blomman och ljuslyktan får flytta på sig ;) skulle egentligen behöva sätta upp en till lång lackhylla, för just nu måste jag trava filmerna på varandra ! Inte okej. Har även spanat in ett barbord + stolar på blocket som jag vill köpa ! Skulle sitta fint i köket mitt ! Nej nu börjar det bli jobbigt att blogga från iphonen ! God natt.

Kamera ?

Är du rädd för tjuvar eller bara besatt av bigbrother ? Skaffa då den här snygga fågelholken !
549kr på coolstuff ! http://www.coolstuff.se/Big-Brother-Fagelholk


varmt

Hello

Är det fler än jag som haft problem med blogg.se ? Inlägget som kom upp idag skre jag ju igår kväll. Hoppas de funkar som vanligt idag , undrar även när dom kommer med iphone appen.
Har iaf precis ätit lunch med linn och sitter nu och steker i min varma lägenhet. Tackar gud för att jag har en fläkt ! Annars hade jag aldrig kunnat sova på nätterna. 

Nu ska jag ringa Amanda och boka en klipptid och sen lägga upp dagens pryl !


Au revoir

Blomstertid

Hello

Har precis sett klart big brother , kan säga att jag är betydligt lugnare nu när jag vet att Peter är säker !! Sen tycker jag Gurkan kan åka hem för han är inte alls lika rolig nu. Antar att han bara spelade ett spel från början.

Annars så drog jag till backsträsk och sov hos Sandra igår :) Vi kollade in Orphan och var lite smårädda där mot slutet. Men ingen kom och skrämde oss iaf ! ;D Var dock tvungen att dra hem ganska tidigt eftersom jag började jobba halv ett idag. Var iaf en riktigt härlig dag på jobbet som har spenderats utomhus mycket :) Är så skönt nu när det börjar bli varmt ute !
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och slå på den nyaste Harry Potter filmen , inhandlade den idag och de var verkligen på tiden. Var ju ändå gode länge sen man såg den på bio. Har ännu inte hunnit skicka ut lösen till privata bloggen , men lugn de kommer nog ikväll ! :)

Satte in ett mygg fönster och pixie tycker
det är  intressant , lär nog inte dröja länge
innan hon kommer på hur man tar bort nätet...


Avslutar med en vacker bild på mig själv !


Au revoir

Maskerad

Hello

Bloggen är fortfarande konstig men malin har lovat att hjälpa mig :) Kan ju även berätta att pixie mår mycket bättre nu ! Var tvungen att ge hon ett till microlax i torsdags och efter det mådde hon mycket bättre. Nu går hon på lådan själv och är pigg å glad :) hon sitter just nu och spanar på alla småfåglar som är i björken utanför mitt fönster ;)

Igår hade vi iaf personalfest, maskerad med temat kändisar. Jag och Sara klädde ut oss till victoria och daniel ! Sen när vi kom på jobbet märkte vi att therese och anna hade klätt ut sig till kungen och drottningen haha. Så nästan hela kungafamiljen var samlad. Sen var både pistvakt och tomas dileva på festen :)

Daniels hår fixat ! ;)


Massa Pixie

Får ursäkta för hur bloggen ser ut, men designen vill inte funka som jag vill så måste kalla in expert hjälp ! ;D
SÅ bjuder på en massa bilder på pixie som kompensation ! Ska även skicka ut lösenord till ni som frågat.








Våffla

Hello

Bloggen gode halvklar och det är fel header, Men är trött i huvudet och min dator är seg så fixar det i morgon !
Men något som inte är segt är att JAG HAR EN BIL !!! Jag och pappa drog iväg idag så nu är man ägare av sin allra första bil :D



fdsfsdfsdfsdf

Bygger om bloggen

Tjuvis



Tjuvtitt på nya headern som kommer upp sen ;)
Håller just nu på att färglägga vilket tar tid !

Min hatt !


Lagomt sliten brud !


Men vem gömmer sig på tröjan ? ;)

kan ni gissa ? ;D

Besök hos veterinären

Hello

Är nu tillbaka efter nästan 2h hos vetrinären. Pixie hade en allvarlig förstoppning och det var tur att jag for och kollade upp det idag. Det hade redan blivit stopp långt upp i tarmen och hade de gått längre hade vi fått åka in på djursjukhuset. Vi började med att ge hon 300ml koksalt via dropp , fick sen svälja olja och fick till sist microlax.
Fick med mig olja hem som hon ska äta och mer microlax. Dock var hon grymt duktig för direkt när vi kom innanför dörren sprang hon till kattlådan (microlaxen som börjat verka) Är dock inte säker på att allt kom ut men de lär vi ju se ikväll. Hoppas oljan gör susen och att hon får gå på lådan igen ikväll.

Nu ska jag fara på konsum och inhandla kattmat. Från och med nu får hon bara äta blötfoder.


Här väntar vi på att få dropp :/

Maj maj måne

Hello

Ganska skönt att sluta 7 på morgon från jobbet , då kommer man upp i tid och hinner göra en massa nödvändiga saker :) Dock fick jag börja med att en tråkig grej nu på morgonen. Pixie har varit konstig i tre dagar nu :/ Inte gått på lådan på två dagar och är mycket olycklig. Alla som har träffat pixie vet hur social och gosig hon är normalt men nu vill hon inte ens sitta i mitt knä ! Skriker så fort man tar i henne också. Så halv elva ska jag fara till vetrinären med henne , hoppas att de inte är nå allvarligt. Ringde även Älvsbyfastigheter och fixade en ny tvättstugenyckel , fick aldrig nån ny sån sist. Så nu kan jag äntligen börja planera när jag ska tvätta ! UNDERBART. Nu återstår bara arbetsförmedlingen...

Återkommer med info efter vetrinär besöket.

Bästa kissen <3
 

P&L

Idag bokade jag och musslan peace and love biljetterna !! Borlänge here we come !

musslis

hello
Checkade nyss in på hotell musslan igen ! Återkommer i morgon med de nyaste skvallret !

Busigkisse !!